🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 104 859
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 45
Всеки път се чудя Людмила все още какви ги върши там. Стои и го гледа, той нея не. Единствената ѝ роля остава да си говори пред камера против Александра.

# 46
  • Terra incognita
Виктория с мед да я намажеш. Децата пребивават най- вече из социалните мрежи, където се подвизават разни Златки и Жулки, които сменят мъжете по- често и от бельото си.

# 47
Питонова като си изреждаше желаните подаръци, може да е било и към спонсорите и навън, да се знае какво да и купят ако я искат.

# 48
Само ви зададох различно мнение и хубаво се вижте. Толеранс и не на насилието. Боже, боже.. добре, че не съм пред вас инак щях да опитам от вашето ненасилие.

Какво видяхте? Нито някой Ви нападна, нито бяхте обиден. За Вас насилие е несъгласието с мнението Ви ли? 🙄

# 49
Преди няколко дни Венета беше качила стори от дома на Люса, с родителите й. Видя ми се скромна обстановка, скромна къща.

# 50
За мен Сашка е тотално сбъркана и ми е странно колко фенове има. Но всеки с вкуса си. Предпочитам злите Дениз и Капитонова, които поне са себе си. Сашка си умира да е жертва. Като почне да пърха с мигли и да се хили щастливо, когато Виктор преживява някакъв хубав момент с друга участничка се чудя изобщо има ли връзка с кораба майка. Коя нормална жена се кефи, че обекта на желанията и се сваля с друга жена? Тя само дето не тичка да ги прегърне от радост. Може да са злобни другите, но да си фалшив до мозъка на костите, глуповат, но за сметка на това устат хич не е по-хубаво.

# 51
  • Sofia
В бгмамин стил, ниска топка за хора, без стил. Да не дразня лъва - нежната дама с поетична душа.
Скрит текст:
Няма Сашка, няма Люска, че зимъска, като сняг запръска и кат няма паре за дърва, бързо ще си иде любовта. Ролексовата и тя на Витя ще изпие ума. Иска къща, Ролекс и кола, да я водят на почивки, по света. Много иска, много знае и бързо Витя ще омае. Целувки не дава, първо Ролекс, и тогава. Хайрулката, таз нежна душа, пари да изкарва иска и тя,  независима да е жена. Бъдещият нейн мъж да се доказва трябва, и то не само веднъж. Пари трябва да има и той, женица ще взима, женица - от сой. Кака Денка в името на любовта дава къща, куче и храна. Стана тя каквто стана, Витята, горкия се чуди и се мае, за главата се държи, кой, какво му причини с тези женоря, и де ще му излезе края.. Погледа се и бързо реши, и последната роза на Наум подари.

# 52
Александра беше казвала, че освен всичко друго, участвала, за да може да набере популярност и това да помогне на работата й. Вярно, че жената изнесе предаването, до толкова, че и горкият ерген отдавна щеше да е отпаднал, ако зависеше от зрителя например, но друго ми е интересно…

Как е възможно да си психолог и да реагираш толкова неадекватно всеки един път в продължение на седмици? Не би ли трябвало, като специалист, да имаш поне базова емоционална интелигентност и ако не можеш да поставиш тея, които те тормозят на място, поне да не тормозиш себе си и да се съхраниш? Защото тоя й разточителен рев, крясъци, абсолютно безсмислено намилане на другите до откат, са всичко друго, но не и себесъхранително поведение. И ако ти самата не можеш да се справиш със своите, как се предполага, че някой ще ти се довери да оправиш неговите проблеми?

Ако александра не е избрала умишлено ролята на жертва, имам леки резерви към професионалните й качества, които уж е влязла да промотира.

А ако нарочно пък се е поставила в тази роля или поне умишлено я поддържа… интересно дали още изглежда толкова невинна и онеправдана или всъщност това е нейният начин да остане до края (подобно на капитонова, която се стреми към същото - повече екранно време, но с други способи)?

Просто не мога да приема, че жена, професионално занимаваща се с психиката и емоциите на хората, не може да се справи със собствените си такива.

# 53
За мен Сашка е тотално сбъркана и ми е странно колко фенове има. Но всеки с вкуса си. Предпочитам злите Дениз и Капитонова, които поне са себе си. Сашка си умира да е жертва. Като почне да пърха с мигли и да се хили щастливо, когато Виктор преживява някакъв хубав момент с друга участничка се чудя изобщо има ли връзка с кораба майка. Коя нормална жена се кефи, че обекта на желанията и се сваля с друга жена? Тя само дето не тичка да ги прегърне от радост. Може да са злобни другите, но да си фалшив до мозъка на костите, глуповат, но за сметка на това устат хич не е по-хубаво.

Е, глупости. Сашка на няколко пъти открито си каза, че не й е приятно и й става все по-трудно да го гледа с други. Просто опитва да не й личи и да не злобее. Щото пък ергенът никак не е фалшив от любезности.
Ние в Бг и сме много изкривена представа за това, имам предвид за т.нар престорена любезност, която е характерна за американците.  Възприема за нещо лошо да си извънредно мил, усмихнат и говорещ хубави неща , с презумпция , че е лицемерно и фалшиво. Друго си е да си груб, начумерен и зъл, ама искрен Simple Smile)

# 54
Ама какво ограничение да не се гледа шоуто от деца? Т'ва да не е преди 20 год. когато загасиш телевизора и до там. Тик Ток и всякакви социални мрежи гъмжи от подобни неща. Всички, айде почти всички деца имат телефони, компютри и подобни...Т'ва е положението.

# 55
Добре, хора, ще задам един въпрос към всички, които смятат Александра за недостойна. Коя мислите, че трябва да спечели и коя е по-добра от нея според вас ТАМ? Simple Smile Мерси, с интерес ще прочета отговорите. Flowers Rose

# 56
В статията пишеше, че е на приятеля й, като се разбираше че се говори за гаджето й.
Отдолу имаше коментари, че й е по-скоро спонсор, но може и да си е клюка.
Но всичко е от нета като инфо, не го знам лично.
Чакайте, че не разбрах. Кръчмата е на гаджето на Дениз, или неин "приятел"? Много са гъсти, щом на нейно име кръщава търговския си обект. А тя започна ли вече с градежа на кариера и трупане на пари, с цел независимост от мъжкия пол?

# 57
Никоя.
Деница не е актуална, не е атрактивна и не е подходяща като манталитет.
Марта е/бе 5 г.по- голяма и  на друг етап от живота си - не да търси постоянен партньор и да свива гнездо, а да поживее.

# 58
Аз лично с ни една не виждам да има химия виктор. А в крайна сметка, това е важното за едно такова предаване - да си паснат, да има искри, пък ако вярваме в дядо коледа още - да има и любов. И според мен в такова предаване, не се търси най-добрата и най-достойната, а просто най-подходящата за конкретния ерген.

Всеки е бил влюбен и чувството няма нищо общо с тея насилени усмивки, престорени целувки и неловки разговори, които виждаме все едно от достойните или недостойните.

# 59
Би трябвало да спечели тази, която Виктор харесва най-много. Не си избираме ние половинки. То май и той не си избира реално, но поне на теория така би трябвало да бъде. 😄
На мен всички са ми неприятни и бих оставила нещата без победител. Но зависи от Витя или от режисьора.

Общи условия

Активация на акаунт