🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И колко лошо я е възпитала.

# 481
Сърцето не се създава за 9 месеца, а за няколко седмици. Вече в 7-ма седмица от бременността може да се чуят сърдечните тонове на плода, ама подробности. Simple Smile И да беше научила дъщеря си на обноски, поведение и морал. Няма много с какво да се гордее в момента. Simple Smile
А Ния-Косара много хубаво, че я е срам от представянето й в куиза, ама дано не си е останала само със срама, а да е надградила и ако сега я питат пак, да може да отговори вярно. А дано, ама надали. Simple Smile

# 482
Настана скука хора, наближава краят. А така хубаво ме разсейваше от прозата на всекидневието този наш балкански Ергенин и разнищването на участниците във форума.
И почнах да гледам някакви коментари на ютуба после лайвове на Ния, Венета, Денис, Люси от Инстаграм.
Общо взето не знам дали е нещо ново и интересно за вас, но ще споделя...
Оказа се че някои там са големи пушачки. Пафкали по 1-2 кутии на ден и от продукцията ги снабдявали, даже имали дажби и ги деляли. Венета на всеки иг лайф палеше цигарка от цигарка и пийваше по нещо 😀Добре изглежда в предвид, аз на нейно място щях да съм като печурка в лицето.
Ния К е голям дразнител. На 20 години говори все едно в преживяла двете световни и в 80 дни е обиколила земното кълбо. Люси каза че от началото хич не я е харесала,а са били в една стая и са спали на едно легло! Казала ѝ да не ѝ говори. После са се разбрали.
Люси през цялото време и пишеха хората коментари, че е гадняр, а тя се обяснява че не е, че е много добър човек. Останалите три ергенки на лайва не потвърдиха 🙄
В къщата са имали кетъринг ,но не им в харесало много. Готвили са са си сами понякога,даже едната похвали манджата на Александра.
Многократно казаха че Виктор най много би си подхождал с Радостина.

# 483
  • Разпиляна във въображението
Трябва да се сетя коя е Радостина. Дори не си спомням, че е имало участничка с такова име.

# 484
Това са състезатели по борба. Какви се очаква да са?
Нищо против мъжете, въпросът е за критериите на жените, които до неотдавна претендираха да ги имат доста високи, че излизат само с хубави, представителни, богати, елитни, обаче в реалността досега не са се снимали в кадър с такива.

# 485
Жената с най-тънкия глезен, собственичка на онлайн магазин (по-представителен от на другите), много мълчалива и в миманса, а визитката ѝ беше със заявка на топ резачка (не в смисъла, с който Марта използва думата).

# 486
  • Разпиляна във въображението
Да. Питах Гугъл Simple Smile

# 487
Това са състезатели по борба. Какви се очаква да са?
Нищо против мъжете, въпросът е за критериите на жените, които до неотдавна претендираха да ги имат доста високи, че излизат само с хубави, представителни, богати, елитни, обаче в реалността досега не са се снимали в кадър с такива.
Надали и ще се снимат. Дори и ако някой от типажа по-горе вземе някоя от ергенките, които бяха в дискотеката, за държанка и имат претенции да са елитни, той няма да иска да има публични снимки с нея. И то не за друго, ами елитните "дами" имат типично поведение и щения на държанка, а не на официална партньорка. Такова искат, а такова и предлагат насреща с качества и интереси.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 15:18 от geri1919

# 488
Също така да добавя, че Радостина не се появи в нито едно предаване след като напусна "Ергенът".

# 489
  • In The Middle Of Nowhere
Беше само онлайн в сутрешен блок.

# 490
Radostina , трябваше да я оставят.
Мисля, че щеше да се разгърне и да бъде много различен образ от останалите кокошки сега.
На мен ми допадаше Рада мома Simple Smile

# 491
Беше само онлайн в сутрешен блок.

Това съм го изпуснала.

# 492
Ния-Косара ми падна от класацията.
След като ще прави клип с Венета...
Значи да преговорим - с Ергена не се целува, защото се нацелува с всички останали мацки, а с Венета, пияницата, ще правят клипове?
Хм, аз съм учена, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Без значение на пола...
Ама тя май Венета говореше на нея, че я харесва дотолкова че да я похвали пред родителите ѝ. Нали нея разплака?

# 493
Жената с най-тънкия глезен, собственичка на онлайн магазин (по-представителен от на другите), много мълчалива и в миманса, а визитката ѝ беше със заявка на топ резачка (не в смисъла, с който Марта използва думата).

А дали ергенът не е с нея в момента. Тя като си тръгваше каза, че нищо не се знае навън като излязат и Радостина никъде не се показва с другите.

# 494
Ния-Косара ми падна от класацията.
След като ще прави клип с Венета...
Значи да преговорим - с Ергена не се целува, защото се нацелува с всички останали мацки, а с Венета, пияницата, ще правят клипове?
Хм, аз съм учена, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Без значение на пола...
Ама тя май Венета говореше на нея, че я харесва дотолкова че да я похвали пред родителите ѝ. Нали нея разплака?
Не беше точно така. Онази, дето не се целува със серийния целувач, беше Карина. Ния искаше да умира поне 5 пъти с ергенчето, че да е епична любовта им като от Шекспиров сонет.

Общи условия

Активация на акаунт