🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 855
даже си спестих речта и за изпроводяк, обаче бас хващам, че е говорила за Алекс

# 856
И аз смятам, че Александра ще си тръгне сама, а Дениз ще спечели.

# 857
  • Terra incognita
Не знам за вас, но на мен тази сцена ми се стори мноого режисирана.

# 858
  • София /Абсурдистан
A видяхте ли анонсът за утре? Злоба блика на гейзери. Ей, Викторията е изключително просто и злобно същество..

# 859
  • Варна
Много ме дразни Виктория, преди да се появи в това предаване я харесвах..😄 Как пък може да е толкова злобна и елементарна, не го разбирам? Злобата наистина загрозява!

# 860
Все повече се чудя дали няма да спечели дениз. Ако утре александра самоинициативно си тръгне, виктор пък изгони виктория, остават деница и дениз. И при това положение, по-вероятно ми изглежда да избере дениз.

# 861
Оф, тая Александра като я видя да реве и ми прилошава вече.

# 862
Щом Александра си е тръгнала, защо Виктория плаче 🤔 трябва да е на върха на щастието.
Нещо не ми се вярва да е така.

# 863
  • Разпиляна във въображението
То пък Александра да лъжеше - Виктория е отвсякъде фалшива.

# 864
Ако помните имаше един спойлер, че Алекс печели, а Виктория я лисва с чашата си и и после Алекс сама си тръгва. Сега си мисля, че може би е основан на утрешния епизод.

# 865
  • Terra incognita
Александра е Али Раза на родния ефир. Всички житейски несгоди на нейната глава се струпаха. Лошо йй.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 22:50 от VickyTaylor

# 866
Ако помните имаше един спойлер, че Алекс печели, а Виктория я лисва с чашата си и и после Алекс сама си тръгва. Сега си мисля, че може би е основан на утрешния епизод.
Утре ли и финала??

# 867
Нещата в промото не са такива каквито се оказват накрая. Не смятам че Алекс ще си тръгне на крачка от финала

# 868
Виктория може да плаче само, ако нещо я засяга нея пряко. Освен виктор/продукцията да са я изгонили, не виждам какво друго може да я трогне.

# 869
  • София
А да и утре ги доразчисти и да спре тая мъка с родопска ето и розораздаването.

Общи условия

Активация на акаунт