🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 690
Viliiv, едно нещо ме радва мен в работата с колието/огърлицата/дрънкулката. И то е, че точно тази дрънкулка е последната, която би се харесала на Виктория. Направо би ѝ се повдигало от нея.
Тя не понася жълто злато, а още по-малко този стил.

# 691
Мисля, че не слага колие на врата на Виктория, а рисува с къна по нея.

# 692
мЪ, че то опасно това бря... как е позволила даже

# 693
Аз мисля, че всички дами вътре убиха зараждащата се любов между ергенът и Александра. Надали те мислят така, но от всичко видяно така излиза. Мисля, че утре в епизода между тях вече няма да има любов дано не съм права.

# 694
Оо да,забравих,че четох за ритуала с къната. Преди 20+ години присъствах на вечер на къната преди сватбата на моя приятелка в Измир. Леле как се напихме със зълвите ѝ. 🙈🤣

# 695
Оо да,забравих,че четох за ритуала с къната. Преди 20+ години присъствах на вечер на къната преди сватбата на моя приятелка в Измир. Леле как се напихме със зълвите ѝ. 🙈🤣
Това не е ли ритуал само за жени? Какво би правил Виктор с тях?

# 696
  • Разпиляна във въображението
Виктория е спечелила рисувателния конкурс, а Виктор й рисува наградата - роза. В анонса го пише.

# 697
Начи, Зех течна анастезия...че лекстона ми иде слаб..и се наредам да ви чета Joy
Да ми предавате акуратно събитията..да не се караме, налЕ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Виктория е спечелила рисувателния конкурс, а Виктор й рисува наградата - роза. В анонса го пише.
Една ракета или метла да й беше нарисувал и да я прати към Русия.

# 699
Тета, сипи поне по едно Иракли, че да ни върви писането. Wink Cocktail

Айде взимайте по едно грънчарско колело. Може и ние да понаучим нещо.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:59 от geri1919

# 700
  • Мюнхен
Виното е охладено, готова съм за днешния тормоз.

# 701
Интрото започва с Виктория, май ще я изпидуркат днес. Много ми харесва новата дума "изпидурка" на Питонката Joy

# 702
Не знам кой кого и с какво ще залива, ама Сашка пак ще рИве и вече немога, просто не мога да и търпя драмите. И Витко ще почне да реди някви тъпотии - хем няма да застане да я защити, като мъж, хем няма да я прати вкъщи да си лекува нервите. Нещо, като нищо. Плужек. И довели 20 кукувици да се състезават за него.
Викате с алкохол се преглъща. Ми те затова са събрали изостаналите пиянки от дискотеките в санаториума.

# 703
А и на мен. Особено когато се използва за нея.
Дано да сте прави. Търси се потвърждение?

# 704
Добър вечер, ЗЛИНИ!

Общи условия

Активация на акаунт