🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 780
Е не... ще даваме руското зло в добра сеетлина

# 781
За какво говори Виктор, не разбах
И на него са му изневерили като на Деница.. но едва ли е Парова. Просто да разкаже и той нещо..
Не е, за да разкаже и той нещо. Това е втората му сериозна връзка. Разказвал е и друг път.

# 782
Никаква актриса не е. Много, ама много й личи, че лъже.
Ха, ха, как го излъга Виктория, голяма актриса е, признах я!
Добре, не е, кучка лъжлива е!

# 783
Оплете се в лъжите се. Пък и Виктор ѝ следи мисълта🤣 и задава контролни въпроси.

# 784
  • София
Иска ми днес Питонова-Злобилова да беше получила ролекс и телефон, ама на рисунка, а на церемонията на розата - една огромна метла, както предложиха тук.
Аааах, какви зъбати физиономийки щеше да има Joy

# 785
Большой театър! А Виктор веднагически изкара минорния тон,леле какъв смотаняк

# 786
За какво говори Виктор, не разбах
И на него са му изневерили като на Деница.. но едва ли е Парова. Просто да разкаже и той нещо..
Не е, за да разкаже и той нещо. Това е втората му сериозна връзка. Разказвал е и друг път.
Точно същата история с морето?

# 787
Виктор е решил днес да ги разревава всичките и да рови в миналото.

50shades, Да.

# 788
A може и да прави цялото това шоу с целта възрастният господин, който обсъждате, че  й е гадже, ако е женен, да се разведе. Сълзички към него. Всичко е преднамерено в тази жена, съвсем не й вярвам. Лъже повече от президента си.

# 789
Тази скулптура на Украинската майка на бащата на Люси по скоро прилича на Дениз крещяща "изрод долен мръсен" или на някоя пациентка от 4 км.

Не ми харесва.

# 790
На Дениз с какво са ѝ напълнили горната част на роклята? 😂 Приемам залози (само нестандартни отговори, моля).

# 791
  • Terra incognita
Съжалявам, че така ще се изразя за нещото, наречено изкуство, но тази творба е отвратителна и е обида не само за украинските, но за всички майки по света.
Тази скулптура на Украинската майка на бащата на Люси по скоро прилича на Дениз крещяща "изрод долен мръсен" или на някоя пациентка от 4 км.

Не ми харесва.

# 792
Със сигурност говори за спонсора който най-вероятно е женен.

# 793
Съжалявам, че така ще се изразя за нещото, наречвно изкуство, но тсзи творба е отвратителна и обида не само за украинските, но за всички майки по света.

Не ми харесва.

Сори, че ще прозвучи малко жестоко, ама....той дъщеря си ли е ползвал за муза?

# 794
  • Terra incognita
Чорапите на Витя 😕
На Дениз с какво са ѝ напълнили горната част на роклята? 😂 Приемам залози (само нестандартни отговори, моля).

Общи условия

Активация на акаунт