🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 885
То цял сезон не видяхме с какво толкова ги провокира александра. Или всички обиграни лисички там са с много лабилни нерви… или има защо, но спестяват екранно време.

# 886
Дотук се забавлявах, ,,злобеех” форумно и философствах небрежно по шоуто. Обаче това промо мина всякаква граница с едно определение ,, злобна българка “ . Имам мнение за отношението, което има този народ към нас, но не искам да влизам в тези води, все пак хората пишат за предаването. Това, което искам да кажа, е че тази жена абсолютно заслужава да е канселирана от всички български спонсори, сайтове, всичко, каквото се сетите. Да бъде докладвана, така че да не може да печели и копейка от България. И най- добре- да напусне оттук. Нямам силата да я разкарам, такъв червей и паразит е, но поне малка част от обществото да споделя мнението ми, че такова поведение и държание спрямо нас като нация е недопустимо, ми стига. Надявам се искрено да има хора, мислещи като мен. Лека вечер и бъдете здрави, прекрасни българи.

# 887
Ще ви шокирам сигурно, но накрая Людмила като се разплака, когато говореше за бъдещата си любов, ми дожаля за нея искрено. Очевидно има нужда от любов, не, че има човек, който няма, но вместо да е отворена и приветлива, тя тъне в най-низки страсти и емоции и не я чака розАво бъдеще, ако продължава така.

А иначе за самонаиграването на Бобъра Питон - тя е такава аматьорка, че не бих се учудила, злобата заслепява хора. Тя с Александра става и с Александра ляга, тунелно виждане е развила. Дениз играе някаква неясна за нас игра, леля Денка вижда Виктор и чува Менделсон (между другото, когато са двамата и той говори, тя го гледа винаги в устата, обърнете внимание), Александра се интересува само от Виктор, а Вика повече от собствената си победа желае унижението на врагинята си. Това никога не завършва добре.

# 888
Людмила има хубаво тяло.
Това ли й е позитивното??
На прима виста - толкова. Stuck Out Tongue
Ако се напъна и още ще изкарам.

# 889
Дотук се забавлявах, ,,злобеех” форумно и философствах небрежно по шоуто. Обаче това промо мина всякаква граница с едно определение ,, злобна българка “ . Имам мнение за отношението, което има този народ към нас, но не искам да влизам в тези води, все пак хората пишат за предаването. Това, което искам да кажа, е че тази жена абсолютно заслужава да е канселирана от всички български спонсори, сайтове, всичко, каквото се сетите. Да бъде докладвана, така че да не може да печели и копейка от България. И най- добре- да напусне оттук. Нямам силата да я разкарам, такъв червей и паразит е, но поне малка част от обществото да споделя мнението ми, че такова поведение и държание спрямо нас като нация е недопустимо, ми стига. Надявам се искрено да има хора, мислещи като мен. Лека вечер и бъдете здрави, прекрасни българи.

+100

# 890
Людмила има хубаво тяло.
Давай, интересно ми стана 😀 Ако изкараш нещо позитивно (ама наистина позитивно) от тази жена, те признавам честно 😀😀😀

# 891
Виктор каза на Люси, че е злопаметна, отмъстителна и нищо мило не е казала и я изпидурка Grinning

# 892
  • София
Това със “злобна българка” върхът на наглостта. През цялото време крадецът вика “Дръжте крадеца.”
Ако Питонова спечели ще е дъно, дъно, дъно….
Жалка работа.
А аз се чудя как още в самото начало , когато се запозна с девойките, Виктор викна Люси и я награби да я целува зад един храст. 😳

# 893
Коментарите й в голямата си част бяха точни и обективни. Интелигентна е, особено на фона там. Осъзнава, че с виктор нямат много общо и не се вкарва във филми, за разлика от деница или блага. По някакъв начин е стъпила на земята.

Людмила има хубаво тяло.
Давай, интересно ми стана 😀 Ако изкараш нещо позитивно (ама наистина позитивно) от тази жена, те признавам честно 😀😀😀

# 894
Людмила има хубаво тяло.
+ Людмила в повечето случаи има доста точни коментари. Много от тях съвпадат с нашите мнения тук и отразяват истината. Поне допреди няколко седмици беше така. После се фокусира само върху Александра. Обаче тя ги гарнира с мимиките си и злорадство и не могат да бъдат оценени по същество, тъй като останалата артистична част далеч надминава каквото и да казва.
+ Ето ти и още един позитив - Людмила може да бъде изключителен мим.

# 895
Александра е Али Раза на родния ефир. Всички житейски несгоди на нейната глава се струпаха. Лошо йй.

Joy

# 896
Люса направо е красива спрямо как я гримираха в предаването.

Много е грозно как продължава да коментира Александра. 😒

# 897
Не си е взела поука Люса и ако се мисли за много интересна, сбъркала е начина.

# 898
Позитивизмът продължава да ръси позитиви при Цитиридис .

# 899
Аз мога да кажа какво позитивно направи Капитона. Запозна ни с думата “изпидурка”.

Браво на Дениз, че единствена успя да прекрати тоя безумен цикъл на разправии между нея и Сашка и поддържа някаква приемлива среда. Нито Виктория успя да го направи, нито Люса, нито Сашка спря да реве и да носи цялата драма на света на плещите си. Виж Деничка цялата драма я изби на самочувствие и романтизъм. Тя се вижда как е гушнала Витя и го е завлякла в скромната си къщичка при кучето и детелинките.

Дожаля ми за тия момичета. Хванали пътя на вървежните мадами, обаче някак, вървейки по него чукнали едни годинки и осъзнали, че никой, никъде не ги иска. И аз съм, като Дениз, не съм добра, обаче съм толкова жалостива, че целия ми студен фасон отива на кино.

Общи условия

Активация на акаунт