🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 549
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 485
Дано да е нагласено .

# 1 486
Призовавам ви да не гледаме финала!!!

Чувствам се зле, омерзена чак…

# 1 487
Съвсем очаквано,драма трябва да има,интригата да тече,как да изгонят главните героини.И какво да гледаме после,като няма сеир

# 1 488
Аааааааау! Мале-мале!

Само ще коментирам следната ситуация:
“- Съжаляваш ли за постъпката си?
- Не
Аз съм сигурен, че тя съжалява”
То всъщност какво да коментирам: продукцията е дъно!

# 1 489
Чувствата са победили Simple Smile

Има чувства към Виктория разбрах аз😳 а бе голямо извращение това риалити

# 1 490
  • София
Еваларката, баце!

# 1 491
# 1 492
Фейсбукът на продукцията е залят от всенародна “любов” към рускинята .
Но явно това не ги притеснява.

Няма защо да ги притеснява, рейтинг е.

Много е зле, но съм сигурна че продуцентите са му казали да я остави. Драмата трябва да е на макс за да се гледа нали така.

Аз пък в случая вярвам, че може и да си е било негово решение. Деница беше пътник така или иначе в това предаване, от самото начало така ми изглеждаше. Те с Виктор според мен нямат никаква химия, все ми изглежда все едно той ще заспи докато си говорят. Смятам, че рускинята я намира привлекателна, но многократно се е изказвал негативно за характера ѝ.

# 1 493
Видяхте ли промото за следващия епизод, че дава роза на Александра ? тотално се обърках на кой спойлер да вярвам

# 1 494
  • София
Виктория не съжалява за постъпката си. Тя Е психопат.
Казвам го съвсем сериозно. В нея се наблюдават доста типични черти и поведение  на психопата.

# 1 495
Александра каза, че за нея е важно да види той как ще постъпи в такава ситуация, и какво решение ще вземе. Ако наистина има смелост да застане зад принципите си, може би ще му върне розата и сама ще си тръгне...
Поне аз това разбрах от думите й.

# 1 496
  • Варна
Моля ви се,стига с Путин,и тук ли се появи! Цял ден в новините,във Фейсбукa,по телевизора...

# 1 497
Александра каза, че за нея е важно да види той как ще постъпи в такава ситуация, и какво решение ще вземе. Ако наистина има смелост да застане зад принципите си, може би ще му върне розата и сама ще си тръгне...
Поне аз това разбрах от думите й.
може би на финала

# 1 498
Дано Александра се откаже, за какво й е Виктор,  голям мъж...

# 1 499
Е, ако беше изгонил Капитонова, Дениз щеше да тръгне да отмъщава- чудна сюжетна линия- тъкмо да я видим в естествен хабитат и светлина Хайрула…Изпуснаха Продуцентите😆
Съвсем очаквано,драма трябва да има,интригата да тече,как да изгонят главните героини.И какво да гледаме после,като няма сеир

Общи условия

Активация на акаунт