🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 412
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Сашка много отдавна премина границите и беше първата, която обиждаше, надговаряше, дразнеше и разпореждаше.
Скрит текст:
Само че се беше объркала къде е попаднала. И понеже нямаше друг ход удобно разигра образа на жертвата. Много добре му показваше на Виктор колко страда от колежките, не е нужно всичко да се казва с думи. Ужасен дразнител е.

ВиктАрия си изпусна нервите за пръв път и затова рева. Хич не и дреме за Виктор, иска само да е първа.

Денка що така се е бастисала? Не вярвах, че може да изглежда още по-зле. Тая работа с джукичките и хиалурона не е за нея.

Дениз се осъзна овреме, че тая излагация по тАлавизора хич не си заслужава. Дано вземе да спечели, но няма.
Кажете ги тези обиди, че само чета за тях. Не си спомням или ако е имало такова нещо, дали не е било, защо някой реши да й нарежда, къде, какво може и какво не може да прави. Естествено е, когато там всички са с равни права, да не му е приятно на човек, да го командват и реагира.
А да не говорим, че когато й развързаха банския, ги нарече селянки или ''селски номера'' употреби, без да адресира, защото не знаеше кой го направи. Ами, ако беше друга, лошо им се пише.
О, помня и още, че се караше защитавайки БЛАГА, но не помня да е обиждала.

# 1 666
  • София
И Деница се изниза баш тогава.. почти съм сигурна, че е по сценарий всичко.
Колкото до Ролексова - не вярвам тя да е крайният победител, дори Алекс да върне розата, което се спряга от самото начало. Може би ще е Дениз.

# 1 667
Цялата ситуация с веселото гугукане на дваматс, докато другите две жени си крещяха беше неестествена и като цяло, това придърпване на кандидатките на пейките в храстите е ужасно невъзпитано спрямо останалите. Не бих упрекнала господинчото ако се намеси за да потуши скандала, но със сигурност и не очаквам да ги разтървава или да заема страна.Тази представа за мъжа , като защитник на дамата, затворена е кулата е много нелепа спрямо предаването, компанията и конкретния мъж. На човека вероятно му е все тая и за двете.

# 1 668
Чакайте малко. Това, че действията срещу Александра от много време са извън всякаква приемливост, е истина. И тези действия са укорени многократно от нас тук.

Обаче нека не си затваряме очите за крайната несъобразителност на Александра в не един случай. Тя живее там в общност и е длъжна да се съобразява с общоприети норми.

Просто отговорът на дразненето надминава в пъти дразненето.

# 1 669
Дениз печели,казах ви оня ден,че получих факс от девета чакра. Нали викате,че само с нея се следвали в ИГ. БравоС! Машала! Евала!
ВиктАре,Виктаре,как се нахендри! Ма пуста лакомия за слава!

# 1 670
Алиса, за пореден път мислим едно и също.
Жалко,  че ще сме прави.

# 1 671
Дениз печели,казах ви оня ден,че получих факс от девета чакра. Нали викате,че само с нея се следвали в ИГ. БравоС! Машала! Евала!
ВиктАре,Виктаре,как се нахендри! Ма пуста лакомия за слава!
Viliiv, Пъхам ти го в спойлер Wink
Скрит текст:
Остави, че се нахендри, ами май и му харесва.
От няколко места получавам различни спойлери, че те и сега си излизат заедно с Дениз. И то за различни случки става дума.
Смятай!
Толкова му беше с мита за Викторовата ревност.

# 1 672
  • Мюнхен
Не бих упрекнала господинчото ако се намеси за да потуши скандала, но със сигурност и не очаквам да ги разтървава или да заема страна.Тази представа за мъжа , като защитник на дамата, затворена е кулата е много нелепа спрямо предаването, компанията и конкретния мъж. На човека вероятно му е все тая и за двете.

Как се очаква да потуши скандала, без да ги разтърве? Laughing

Ок, зарязваме характеристиките, базирани на пол. Нормален човек няма да си кюти спокойно, докато около него се разгарят скандали и очевидно някой издевателства над другите. Ясно е, че Александра не е цвете, включително съм я наричала печалбарка в темите тук, но Виктория наистина се оля.

Също така, не е вярно, че концепцията е нелепа спрямо предаването. В чуждестранните предавания за такива неща се гони, просто нашето е в ръцете на Биг/Вип Брадър и телевизиите ни са дъно.

# 1 673
Съвсем съм сигурна, че дори само появата на момъка, щеше да потуши страстите на двете семпли женици.

Ако в това шоу гонеха за обиди...отдавна да е останал сам самичък Виктор Милото.

# 1 674
Въпросите защо Виктор заобича Виктория, защо не се намеси в скандала, защо не каза нищо, когато тя няколко пъти нарече Алекс психопат и т.н., се свеждат до въпроса каква е логиката Продукцията да го прави. И тук е моментът да цитираме класичката „ЛОГИКА???НЯМА“, но всъщност целта е да се разгори пожара и така сеирът да е по-голям.

# 1 675
  • SF

Ок, зарязваме характеристиките, базирани на пол. Нормален човек няма да си кюти спокойно, докато около него се разгарят скандали и очевидно някой издевателства над другите. Ясно е, че Александра не е цвете, включително съм я наричала печалбарка в темите тук, но Виктория наистина се оля.

Също така, не е вярно, че концепцията е нелепа спрямо предаването. В чуждестранните предавания за такива неща се гони, просто нашето е в ръцете на Биг/Вип Брадър и телевизиите ни са дъно.

Защо така квалифицирате и обобщавате.
Не съм сигурна, че хлапашки и юнашки ми се скача във всеки скандал с гол в ръката нож. Често съм чувала, присъствала на чужди скандали. Играла съм го Швейцария, независимо дали съм била наистина безразлична или ядосана. Според мене пък това е поведението на нормалния човек, а обратното не е съвсем наред.

Това са чужди формати, с платени ексклузивни права за осъществяването им при стриктни условия. Бъдете сигурни, че се следи как точно се правят предаванията и всичко, което може да разруши репутацията им, ще бъде скрого санкционирано.
Мило и драго дават продуцентите, ако поне през епизод имат заснет материал с плиснати чаши, злобни обиди, ревниви изблици, карфици в леглото, тайнствени знаци по ръцете, абракадабра, Хичкок и други трилъри...

# 1 676
Оф...са се прибирам   ...кого изпидуркаха?

# 1 677
Не ти трябва да знаеш, направо тръгвай обратно.

# 1 678
Оф...са се прибирам   ...кого изпидуркаха?
Оооо, Тета! Добре си дошла!. Мислихме те. И теб и колегите ти. Wink

Кака Дени я пратиха да оправя положението с енергетиката, че криза имало.

# 1 679
Нали имали неустойки? Как тогава Александра връща розата?

Общи условия

Активация на акаунт