🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 522
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Не ме интересува режисирано ли е или не. Тотално изплискаха легена и прекалиха.
Според мен би трябвало да се сезира СЕМ:

# 1 651
Предполагам е задължен да не разкрива до финала фаворитката си. Да никой мъж не иска да вижда жени в драми и истерии , това е и целта на Виктория, да показва Александра, като вечно разстроена , изнервена и с това той да се отдръпне с викове от нея.На  Сашка и е ясно, това и се опитва да не се показва, но е на ръба

# 1 652
  • SF
Така го разгневи, че несъществуващите му чувства към Часовникарска взеха превез над гнева му.

Тя не остана заради чувствата на Виктор, а заради сценария.
В реалния живот Виктор можеше и да покаже отношение. Като участник в предаване с определен брой епизоди, няма това право.

# 1 653
Jinafee,

Не можем да знаем наистина кого и колко харесва господинът. Но дори и така да е, от опита, който аз самата имам, не зная нещо, което да дразни мъжете повече от това да бъдат забъркани в скандали, които не разбират. Мъжете по правило не харесват истерични жени, които ги забъркват в драми.
Този не изглежда да е по-различен.

Докато не се бият , повечето мъже не биха са забъркали в отношения като тези, които наблюдавахме днес.

Наистина ме изненадва, че го очаквате от човека. Вашите мъже правят ли така?

Моят мъж, който не подозирах, че се е заслушал, докато четеше на дивана до мен, ме изненада с изказване, че реакцията на Виктор е ненормална. Идва при него едната и с такива невъздържани думи се нахвърля на другата и му държи ултимативен тон, докато другата преди това си е замълчала въпреки очевидната ситуация, цитирам го дословно, "марш от тука и чао!". Така че да не обобщаваме, зависи от мъжа.

# 1 654

2. Нормалните мъже, така наречените providers, protectors, каквото там, биха деескалирали конфликта преди да се е стигнало до бой. Защото са умни и защото са съвременни мъже, а не неандерталци, решаващи споровете с юмруци. Нито пък безхарактерни лигльовци, които ще стоят отстрани и ще гледат сеир, вместо да се опитат да спрат нещата навреме.

От мене толкоз. Сменете си средата.
Какво стигане до бой? Всеки нормален човек като чуе крясъците ( в случая идваха от Виктория, защото Александра почти шепнеше) в близост, ще си зареже новата тръпка и ще иде да види какво се случва с тези хора, които все пак познава.
А крясъци се чуваха на заден фон на срещата на "новите влюбени".

Ясно е, че умишлено са оставени да стигнат дотам двете спорещи. И е ясно, че не им е позволено на "влюбените" да се върнат при другите.
И все пак не е за преглъщане, че са го приели и играят в този цирк.

# 1 655
Скрит текст:
Сега поне си обяснихме спойлера защо Алекс уж печели и е финалният избор на ергена, но се отказва сама, връща последната роза и си тръгва. Ако стане така, ще кажа само едно голямо БРАВО на това момиче. Хем да е победителка, хем да махне с ръка и да каже "халал да ти е, влачи, Виктория, аз заслужавам нещо по-добро" и да си замине с достойнство. Кеф. Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:14 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 656
от сичко най ми хареса че си тръгна мортиша адамс от али експрес

# 1 657
Алиса, пъхай ги тези неща в скрит текст.

# 1 658
Видяхме, че това със СЕМ не работи.

Успокоява ме единствено мисълта, че топаджийките няма да могат да си намерят нормални мъже в България, защото винаги ще се намери някоя роднина или приятелка на кандидата, която да покаже избрани клипчета от „най-доброто“ им предтавяне.

Деница пък, прилича на превтасал козунак в лицето.

# 1 659
  • Мюнхен
Какво стигане до бой? Всеки нормален човек като чуе крясъците ( в случая идваха от Виктория, защото Александра почти шепнеше) в близост, ще си зареже новата тръпка и ще иде да види какво се случва с тези хора, които все пак познава.
А крясъци се чуваха на заден фон на срещата на "новите влюбени".

Ясно е, че умишлено са оставени да стигнат дотам двете спорещи. И е ясно, че не им е позволено на "влюбените" да се върнат при другите.
И все пак не е за преглъщане, че са го приели и играят в този цирк.

Отговарях на Хеликаза просто. Тя твърдеше, че мъж нямало да се намеси, освен ако някой не се бие.

Чуваха се крясъците, и на мен ми направиха впечатление, затова и написах, че нормален човек на тоя етап би теглил майната на договори и неустойки и би спрял тормоза.

# 1 660
какъв тормоз тва е разпра тип втори клас третия срок. едната програмирана че е цвете а е плевел а другата расла в саксия

# 1 661
  • SF
Ако Виктор и Дениз се бяха върнали в момента на крясъците, скандалът щеше да спихне и нямаше да има толкова интересен епизод.

# 1 662
А Виктор какво й харесва на Виктория, че чак и чувства разви? Тя дори не е секси, ледена е като излъчване и няма нищо горещо и сексапилно в нея. Поведението й също е под всякакви критика.

# 1 663
Алиса, пъхай ги тези неща в скрит текст.
Направих го, но то това беше коментирано многократно, не мислех, че някой може да е изненадан.
Скрит текст:
Всъщност моето мнение, съдейки по погледа на Александра в промото за следващия епизод, когато я извиква да й даде роза, е че точно тогава ще му я откаже. И на финал ще са Дениз и Виктория. И явно Виктория печели. Адски, адски, адски зле. Simple Smile

# 1 664
Значи дава роза на Алекс , тя се врътва не ти щЪ розата. Виктория се врътва - аз мъж втора употреба не искам, и победа по милост. Дениз- ей изродки грозни къде ме зарязахте с този бедняк тука. Сега и от продукцията се ядосаха и си тръгнаха, аз как ще се прибера от родината си у нас

Общи условия

Активация на акаунт