🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 481
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 635
Обаче Виктория се изложи в това предаване повече от всички кухи плеймейтки дето са участвали в Биг Брадър и тн. Като почнем от ужасно ниската й обща култура и стигнем до злобата, агресията и фалша, които струят от нея. Голямо падение наистина!

# 1 636
Това беше звездният миг на Виктор да блесне и да се покаже като рицаря с бляскави доспехи, да раздаде справедливост и всички щяха да го аплодират. Да, ама той го пропиля. И остави една... (да не използвам обидни квалификации) жена да го води за носа, да му се репчи нагло и да му диктува правилата. Какво ли е чувството да бъдеш мекотело? Simple Smile

# 1 637
Сашка много отдавна премина границите и беше първата, която обиждаше, надговаряше, дразнеше и разпореждаше. Само че се беше объркала къде е попаднала. И понеже нямаше друг ход удобно разигра образа на жертвата. Много добре му показваше на Виктор колко страда от колежките, не е нужно всичко да се казва с думи. Ужасен дразнител е.

ВиктАрия си изпусна нервите за пръв път и затова рева. Хич не и дреме за Виктор, иска само да е първа.

Денка що така се е бастисала? Не вярвах, че може да изглежда още по-зле. Тая работа с джукичките и хиалурона не е за нея.

Дениз се осъзна овреме, че тая излагация по тАлавизора хич не си заслужава. Дано вземе да спечели, но няма.

# 1 638
Здравейте и от мен! Гледах, гледах… па се оцъклих накрая. Първо да кажа, че под въздействие на епизода, когато Виктор даде роза на Алекс направо скочих от масата от кеф (тук може да си представите изумения поглед на ММ). После също толкова ентусиазирано го припсувах. Ми с кеф даже го направих. Потрес тотален! Първо на заден фон се чуваше скандала между Виктория и Александра и тоз… ще го нарека момък, въобще не реагира. Второ, след като разбра се опита да я поучава, като ученичка и накрая пак я орози тази… ще я нарека калпазанка. Никой не може да ме убеди вече, че Виктор е просто пионка. Няма мъж на света, който да избере Капитонова за евентуален спътник в живота си след тази случка.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:57 от ░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░

# 1 639
Еййй, няма оправия. Като избухне Александра, защо е избухнала. Като запази хладнокръвие и просто си изтръска капките от роклята, пак зле. Трябваше да я набие ли, да й отвърне със същото или на свой ред да размаха средни пръсти? Някои коментари тук ме изумяват, честно.

И тук имаше манипулация и не й беше съвсем чиста работата. Започна инстинктивно да изтръсква дивана от капките, но материята е такава, че поне докато не се пипне, няма да личи, че е имало вода.
И се спря.
Simple Smile
Май всеки вижда, каквото иска да види. Специално гледах това - изтръска капките от дивана докъдето и стигаше ръката, а роклята и доста очевидно беше мокра отстрани. Трябваше да почисти и подсуши целия диван ли, за да прикрие изблиците на Виктория.

# 1 640
Хубаво.
Денизиният образ го лъснаха. Разбираме.
Дениз не го напрагя, а основно го кара да се смее. И това на фона на постоянно напрежение и драми от останалите. Разбрахме.
Върви им комуникацията. И това разбираме.
Само не разбирам как така след като изпитва нова тръпка към този ненатоварващ човек, носещ положителни емоции, не я целува, не създава условия да я целуне (ама какво да ги създава? те имаха много възможности), дори и не понечва грам да я целуне или да я докосне или да скъси леко дистанцията? НИЩО! Как така?

Нали е нова тръпка?!
Нали най-важна му беше страстта?!
Нали първата дума, която описва любовта за него беше тактилното усещане?! Нали това каза на Часовникарска. По тактилната част стига само до държене на ръцете от сценка в детската градина.

Дениз не е монахиня, за Бога! И вървежният Виктор нацелува поне 10 момичета, ама тръпката му не.
Или и Денизеният спонсор не разрешава целувки?

Ай стига! То сценарий, хубаво.
Ама поне го изиграйте, както си трябва.

# 1 641
  • София /Абсурдистан
Питона не знае кой е написал “Война и мир”. Все едно българин да не знае авторът на “Под  игото”. Срам и резил.

# 1 642
Малко сЪ чувствам като в пословицата:
Луд свири, луд играе; който гледа, ум няма.🙈😂
Тете,липсваш!
Да не разплитате преждата,докато четете Юнг?!

# 1 643
  • SF
А защо смятате, че Виктория е различна от това, което показва и я определяте като фалшива?
Не се водете по думите, с които Александра я провокираше. Тя няма много капацитет да измисли нещо друго от "фалшива си и си кръгла нула". Александра борави с клишета - заучени фрази, които тя самата не разбира.
Александра не може да обиди на "обща култура", защото нейната също е на много незадоволително ниво.

Виктория също прекали с употребата на "психопат". Много е тъпо да го ползваш като обяснение пред мъж, който вече е влюбен (или поне си мисли, че е влюбен или безкрайно много харесва жената). Така само може да го разгневиш.
И тя го направи.

# 1 644
Значи на многобройни провокции и обиди, като по-умен, трябва да отговориш с мълчание? Евала на всички хора с такива нерви като корабни въжета.

Да, бе. Тя като мълчи пак провокира агресивно, не гледате ли шоуто Simple Smile
Не трябва да диша Алекс! За да е мирна гадината.
То ѝ беше казано в прав текст, да не им диша въздуха.
И тъпата продукция се стиска да не ѝ занесе едни кислородни източници, че Александра оттам да диша и да не хаби въздуха на баш топаджийката.

Малко сЪ чувствам като в пословицата:
Луд свири, луд играе; който гледа, ум няма.🙈😂
Тете,липсваш!
Да не разплитате преждата,докато четете Юнг?!
Ще е добре да се появи скоро Тета, че взех да се притеснявам. Ендата минута за нея, следващата минута за колегите ѝ. Sweat Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:43 от geri1919

# 1 645
Jinafee,

Не можем да знаем наистина кого и колко харесва господинът. Но дори и така да е, от опита, който аз самата имам, не зная нещо, което да дразни мъжете повече от това да бъдат забъркани в скандали, които не разбират. Мъжете по правило не харесват истерични жени, които ги забъркват в драми.
Този не изглежда да е по-различен.

Докато не се бият , повечето мъже не биха са забъркали в отношения като тези, които наблюдавахме днес.

Наистина ме изненадва, че го очаквате от човека. Вашите мъже правят ли така?

# 1 646
  • София
Е, да, и жертвата на убийство, изнасилване и тн винаги си го търси или е виновна... Close
Ако се жалва на Виктор, ще е манипулация, ако нищо не казва - пак. Не разбирам наистина. Rolling Eyes Според мен Алекс запази самообладание, няма толкова бърз ум, че да пресмята бъдещи ползи. А Виктория сама падна в капана на своята пресметливост. Явно е имало предистория, Деница нали намекна също за това, когато говореше в ухото на Алекс - "защо каза, че всичко е наред". Имало е сцени и разправии зад камерите. Не бих се учудила дори да са го планирали с Дениз - тя да се разплаче, за да тръгне Виктор да я успокоява и Капиталова да захапе. Но не позна. Хареса ми всъщност реакцията на Алекс, разбирам и защо не му каза нищо, както и думите й след даването на розата на В., въпреки случката - че си прави изводи за някои неща.

# 1 647
  • Мюнхен
Jinnafee,
Не можем да знаем наистина кого и колко харесва господинът. Но дори и така да е, от опита, който аз самата имам, не зная нещо, което да дразни мъжете повече от това да бъдат забъркани в скандали, които не разбират. Мъжете по правило не харесват истерични жени, които ги забъркват в драми.
Този не изглежда да е по-различен.
Докато не се бият , повечето мъже не биха са забъркали в отношения като тези, които наблюдавахме днес.
Наистина ме изненадва, че го очаквате от човека. Вашите мъже правят ли така?

Моите съболезнования, не познавате нито един мъж Simple Smile

1. Александра не е забъркала НИКОГО в драма, стоеше си на диванчето, докато Виктор не я повика. И както всички видяхме, не му каза нищо, т.е не е предприела действия, с които да го въвлече умишлено.

2. Нормалните мъже биха деескалирали конфликта преди да се е стигнало до бой. Защото са умни и защото са съвременни мъже, а не неандерталци, решаващи споровете с юмруци. Нито пък безхарактерни лигльовци, които ще стоят отстрани и ще гледат сеир, вместо да се опитат да спрат нещата навреме.

От мене толкоз. Сменете си средата.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 02:10 от Jinnafee

# 1 648
Дано Александра се откаже, за какво й е Виктор,  голям мъж...
Аз чак сега го изгледах.
Но не съм ви изчела.
Е, за мен е ясно. Щом дават как избира Александра,  значи най-неочаквано за всички тя ще си тръгне. Логиката на интротата до момента е била точно такава.
Предполагам това, че е видяла близките си е подпомогнало решението. Да е честит новият жених на Виктория.
И на мен ми стана странно как Алекс е съвестта, а Виктория - сърцето, но от сега казвам - аз финал няма да гледам.

# 1 649
Виктория също прекали с употребата на "психопат". Много е тъпо да го ползваш като обяснение пред мъж, който вече е влюбен (или поне си мисли, че е влюбен или безкрайно много харесва жената). Така само може да го разгневиш.
И тя го направи.
Така го разгневи, че несъществуващите му чувства към Часовникарска взеха превес над гнева му.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:35 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт