🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 361
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 890
Не знам кой си дава парите за тези дзен глупости. Същата измама като паричните ритуали на Питона.
Александра изглежда като да поддържа добър стандарт, но в същото време не мисля, че печели толкова от тези дзен ала- бала. По- скоро си е богаташко момиче, което си е намерило някакво хоби, нещо като Зори Джи.
Това казвам и аз. Не са случайни хора и определено не са извадка за жените. Колко от нас могат да си позволят да не правят нищо до 30 и нещо?

# 1 891
Не знам кой си дава парите за тези дзен глупости. Същата измама като паричните ритуали на Питона.
Александра изглежда като да поддържа добър стандарт, но в същото време не мисля, че печели толкова от тези дзен ала- бала. По- скоро си е богаташко момиче, което си е намерило някакво хоби, нещо като Зори Джи.
Това казвам и аз. Не са случайни хора и определено не са извадка за жените. Колко от нас могат да си позволят да не правят нищо до 30 и нещо?

Нещо повече - покана за публицистично-коментарно предаване по Нова. Като какъв точно капацитет тя дава примери от своя личен опит?!
То и присъствието ѝ бе на чисто физическо ниво, останалото -баналности поднесени с широка усмивка.

редакция: ами кажете, че съм изтървала цели две букви от дума, висяло е тука неграмотното ми писание сигурно часове...

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 18:11 от проксима

# 1 892
Проксима, ами мен ме отказа от момента, в който почна да говори за ангелски карти и с риск да разсърдя някого - за Дънов. И разбрах, че е навътре в Ню ейдж нещата които явно чак сега навлизат в България.. Някой тук умело ги сравни с чалгата на духовното

# 1 893
  • София
По повод на дрескода – близо до нас има кабинет на детски псилог. Често срещам въпросната психоложка, която ме изумява с цветовете на дрехите си – като от гланцово блокче. Всеки път си напомням, че тя работи с деца, а те харесват основните цветове.

Преди години, когато работих в държавна администрация, директорката на една дирекциити се обличаше буквално, като прост….ка. С корсети с чашки, от които половината гърди бяха навън и ултра къси поли, под които се виждаше дантелата на чорапа. И то в приемни дни, когато приемаше граждани.

# 1 894
Е, то сериозни фирми с дрескод го вписват в договора за работа, ако искаш - подписваш, ако подпишеш, не се оплакваш. Имам приятелка, която работи в една от най-големите юридически фирми в Европа, не може да носи панталон на работа, пола - толкова дълга, ток - толкова висок, цветове - тъмно син, тъмно сив, черен, точка.

По темата - никой не харесвам, ни девойките, ни ергинина. Ситуацията е подходяща за изучаване от студенти по психология, както вече се каза, има учебникарски примери. А. не е психолог, няма как да бъде. Визитката не е официален документ, може да напише, че е космонавт. Не смятам, че човек с повече от три мозъчни  гънки, който има нужда от психотерапевт би се обърнал към нея или подобни персони.

# 1 895
По повод на дрескода – близо до нас има кабинет на детски псилог. Често срещам въпросната психоложка, която ме изумява с цветовете на дрехите си – като от гланцово блокче. Всеки път си напомням, че тя работи с деца, а те харесват основните цветове.

Преди години, когато работих в държавна администрация, директорката на една дирекциити се обличаше буквално, като прост….ка. С корсети с чашки, от които половината гърди бяха навън и ултра къси поли, под които се виждаше дантелата на чорапа. И то в приемни дни, когато приемаше граждани.
Преди години аз пък съм връщала в къщи да се преоблече колежка, дошла на работа в административен офис с модерно съдрани дънки.
Така че, случаи и моди всякакви. За това западните фирми въвеждат правила за облеклото или направо униформа. Защото не може да се разчита на общата култура.
В случая с визитката на Александра проблем са заголените бедра, а не цветовете.
Детската психоложка може така да се харесва, може да е заради децата. Стига анатомията й да не е навън.
Ако беше водеща на траурни церемонии, вероятно гланцовото блокче нямаше да е ОК.

# 1 896
А, Ню ейдж не е новост. Имаме си Стефи Божилова и Ванеса Виденова 😏😃

# 1 897
Тук често говорим, че няма как в шоу да се получи истинска връзка и че самият факт, че са влезли в предаване да търсят любов, не говори добре за участниците. С изненада чета обаче, че за 19 години, откакто се снима, в шоуто са се случили 25 реални двойки - някои вече с 18-годишен брак и с по 2-3 деца. Така че покрай сценариите, тенденциозните монтажи и преследването на рейтинг, някои може и да се объркат и да се влюбят. За съжаление май не и в нашия телевизор Simple Smile
https://www.cosmopolitan.com/entertainment/tv/a22862445/bachelor … s-still-together/

# 1 898
За около 5 мин. хвърлих едно око какво правят санаториумките на свобода през последните 24h.
Интересно ми е само дали някога ще ни се покажат да припяват някаква друга музика освен чалга.
Дори Нийчето, която твърдо не искала да се заминава с чалга, а да прави стойностна музика (това са нейни думи), това си припява.
Марти, Деници, Венети, Нийчета и прочее това са правили снощи.

Коментар за снощния епизод видях само от Благовеста и косвено от Александра под формата на благодарности към зрителите за подкрепата, която получава като съобщения.
Благовеста каза, че не искала да изказва позиция за случилото се. Не знаела какво се е случило. Дали това е всичко или е само капката, която прелала чашата, но при всички случаи не заставала зад действията на Виктория.

Виктор вероятно ще има неособено лека вечер. Той ще е в клуб.

Скрит текст:

Аз имам свободни 3 часа и след като страстите преминаха, ще си причиня снощния епизод отново. Да видим на второ четене какво се вижда.

# 1 899
Проксима, ами мен ме отказа от момента, в който почна да говори за ангелски карти и с риск да разсърдя някого - за Дънов.
И разбрах, че е навътре в Ню ейдж нещата които явно чак сега навлизат в България.. Някой тук умело ги сравни с чалгата на духовното

Дънов не е чалга и не е част от тъй наречения и експлоатиран за разни интереси "Ню ейдж".

# 1 900
  • Вестерос
А, Ню ейдж не е новост. Имаме си Стефи Божилова и Ванеса Виденова 😏😃
Кои са тези?

# 1 901
Проксима, ами мен ме отказа от момента, в който почна да говори за ангелски карти и с риск да разсърдя някого - за Дънов.
И разбрах, че е навътре в Ню ейдж нещата които явно чак сега навлизат в България.. Някой тук умело ги сравни с чалгата на духовното

Дънов не е чалга и не е част от тъй наречения и експлоатиран за разни интереси "Ню ейдж".
Общото между двете е окултизъм.

# 1 902

Дънов може и да не е, ама употребата му от чели-недочели, мислили-недомислили си е чиста чалга.

# 1 903
След вчерашния епизод Виктор в Инстаграм се покайва за своето бездействие. Явно заради огромния наплив на негативни реакции в интернет. Казва че това в урок за в бъдеще ...На мен ми се видя театрално това изказване, но пак добре че реагира.

https://instagram.com/stories/viktor_s_s/2838044285912343655?igshid=MDJmNzVkMjY=

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 19:06 от masala

# 1 904
Рицарят на печалния образ. Не му вярвам, изглежда ми като кризисен пиар. Искрено се надявал да не е засегнал никой дълбоко - кои са засегнатите, имат ли си имена?
 И също, сгрешил, защото не събрал пълна информация за случилото се. На мен ми се стори, че имаше достатъчно информация - едната жена залята с вода, другата пред него се пени, нарича я психопат, била болна физически и психически, поставя му ултиматуми: "имаш само две опции, коя избираш - или търсиш жена, или психопат, докато ние, нормалните те чакаме да вземеш решение". И даже няма значение за коя жена става дума, дали я харесва или не, доста материал имаше за реакция.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 18:54 от Lemon Verbena

Общи условия

Активация на акаунт