🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 709
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 995
Относно извинението на Виктор, принципно го намирам за човешко, достойно и мъжко човек да се извини, когато осъзнае, че е сбъркал. Проблемът е, че и на него, и на адашката му за нищо не вярвам. Според мен причината да се извинява, е, че след като е видял реакциите от вчерашния епизод, прогнозира какво се задава с пълна сила след финала и не му е особено приятно, защото е нарцистична личност. Един вид- чистене на имидж отсега.

# 1 996
аз не знам, ама българските момичета допуснаха един чужденец да ги подчини, вместо да му бият дузпата. В чужбина биха разкарали чуждия веднага. А тези, нашите, му се кланят, че накрая и победител ще го издигнат.
Защо не сложиха и някое по-грозно, но малко по-умничко момиче от Виктория да и разкаже играта.
Психоложката не става, тя прие ролята на Жертвата.

# 1 997
  • Terra incognita
Рускините се чувстват като у дома си в България. И ние така си ги приемаме, като братовчеди. Аз така ги виждам нещата.

# 1 998
Те се чувстват принципно у дома си в не малко страни, особено сега, но да не почвам тази тема. 😂

# 1 999
Най-големият минус на Прага за мен беше, че е напълнена с руснаци и американци. Еднакво нагли и безпардонни са и двете нации като държание, дори в чужди страни. А да не ви казвам как като един-двама руснаци влязат в една фирма и недай си Боже да станат тим лидери. Окупират я отвътре като си назначават с предимство други руснаци в екипа. Половината екип беше от руснаци защото тим лидерката беше рускиня. Хиляди пъти пред тях предпочитам да работя със словаци и дори чехи. Едно им признавам, че се поддържат едни други повече от нас, но са нагли и злобни.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:15 от Анонимен

# 2 000
Виктория е с типичния манталитет на рускиня! Иска всичко и не се свеби да си иска. Смята, че след като е хубава, всички са и длъжни и трябва да и се кланят. Познавам много рускини и всичките са такива меркантилни и пресметливи.

# 2 001
Виктория яко се напи, тя и среден пръст размахваше, видяхте ли?

# 2 002
Точно така,тя е с типично поведение на рускиня от ден 1, и извън предаването също. Какво фалшиво има в това? Абсолютно нищо. И е толкова лесна конкуренция точно защото е едно клише.
Мисля си,че Дениз щеше да му е фаворитката на милион процента,ако имаше избор и не я знаеше от преди. Сега много сложно, сценарий, кандидатките за нищо не стават, някои ги познава...

# 2 003
Аз заради това поведение на Виктория именно така приемам по- сериозно нещата и съм склонна на явен отпор. Някой по- назад каза какво се филмирате, това е предаване по тв, две подпийнали жени- ок, но! Прави впечатление как хората при наличие на агресор, на по- нахален от тях, отстъпват и скланят глава. Обичам страната си и ми се иска да се държим с достойнство, да не гледам такива работи и сцени.  Не може да си дошъл тук, да се храниш, благодарение на български последователи, рекламодатели често и прочие,  и да показваш такова неуважение. Страшно е за нея, тя не е хубав човек, още по- страшно е за нас като нация, че го позволяваме.  Уж предаване, което няма особена морална стойност, но в реалния живот нещата не се различават особено. За мен това е опасно явление, на него бия отпор и от него идва силната ми неприязън към Виктория.

# 2 004
Абе хора не съм влизала цял ден и бам 204 нови мнения, сега как да ви изчета 😀
Btw не е ли време за нова тема 🤔

# 2 005
Аз имам една приятелка рускиня, която няма нищо общо в поведението на Питонова. Нито е материалистка, нитп е надменна. Така, че си е и до възпитание. При Виктория липсва. Иначе да, рускините си имат особености в характера, но и има и изключения.

# 2 006
Мисля си,че Дениз щеше да му е фаворитката на милион процента,ако имаше избор и не я знаеше от преди. Сега много сложно, сценарий, кандидатките за нищо не стават, някои ги познава...
Може и да е така, обаче Дениз е такава приятна компания именно заради работата, която е хвърлил човекът, с когото Виктор я поназнайва от статиите. Малко параграф 22 се получава.
Ако не е бил покойният, надали Дениз щеше да е това, което е сега. Но нямаше да е и в статиите и Виктор нямаше да я знае като такава.

Абе хора не съм влизала цял ден и бам 204 нови мнения, сега как да ви изчета 😀
Btw не е ли време за нова тема 🤔
Чети, чети! Satisfied
Ние за какво сме се пенявили толкова? Joy

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:18 от geri1919

# 2 007
Елена Атанасова, за съжаление това си е нормална практика в Бг. Защо на времето никой нищо не каза, като издевателстваха над Луна в биг брадъра?

# 2 008
То като гледам,и Виктор към такава работа се стреми. И ако трябва да сме честни, или с Виктория в Инстаграм, или с Дениз в онли и т н ще му е кариерата...поне с тях двете колаборации,нещо. А с Александра какво...две деца ли очаквате AstonishedJoy

# 2 009
То като гледам,и Виктор към такава работа се стреми. И ако трябва да сме честни, или с Виктория в Инстаграм, или с Дениз в онли и т н ще му е кариерата...поне с тях двете колаборации,нещо. А с Александра какво...две деца ли очаквате AstonishedJoy
Нищо не очаквам с никоя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт