🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 709
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 2 010
Ами точно де, защо не еволюираме като нация!
Османлъкът уж мина, нагласите ни не се променят. Животът на хората е труден, разбирам  иконимически и социално, и това влияе много. Но все пак, да не оставаме апатични, също е добро начало. Не говоря да се застава на страната на Александра, аз я харесвам, много хора- не, разбираемо е. А просто да има нетърпимост към действието на подобни на Виктория.

# 2 011
Масово по разни офиси, предприятия има страшна агресия. Но по личен опит като стане скандал между двама души другите се правят на приятно разсеяни, сякаш че нищо не се случва. Така и в автобусите на градския ако се изпокарат обикновено никой не се намесва. В училище не беше така или времето е било друго, но обикновено имаше намеса да тушират напрежението.

# 2 012
  • Terra incognita
Горката Луна, голямо издевателство падна Joy
Тя ги направи на диви калинки, после те били издевателствали Grinning

# 2 013
Чакайте, едно е скандал между двама ако е равноправен- тоест взаимно несъгласие, в което няма очеизбийно психическо и физическо насилие. В такава кавга и аз не бих се намесила, защото не е моя работа и хората ще се оправят и без моят нос да е наврян. Друго е тормоз, злоба и агресия, подчинително поведение и принудителна изолация на индивид, настройване на всички срещу него, неуважавана на история, култура и нация. Шоуто се снима в Турция, я си представете Капитонова да се беше държала там така!

# 2 014
  • SF
Аз вчера видях един епизод, в който Александра започна да дразни (включително и мене като зрител), да обижда, да сяда нарочно срещу Виктория, и много добре знаеше, че това ще доведе до скандал, в който отново тя ще е жертвата и ще реве.
Защо пак това поведение, което вече й навлече омраза и я изолира от всички?
Ако иска да е изолирана, можеше сама да страни, а не предизвиквайки яда им, гнева им и нетърпимостта им. Нейна си работа! Нали е психолог и терапевт, явно ги е "преценила" нещата.
Много ми е неприятно едно такова подмолно поведение. Не харесвам и жертвите в  конфликт, в който участват всички.
Поведението й беше на човек, който търси начини да спретне един скандал.
Друг път не дават как започва всичко. Сякаш някакви реплики от през деня си довършват на тези коктейли. Снощи обаче показаха, че Александра е страшен дразнител.

# 2 015
А аз не одобрявам пък плюенето по Виктория само защото е рускиня. Научила е езика, учи, работи нещо,не е на помощи, оправя се.
За поведението и останалото я критикувам. Но за това, че е рускиня...не. Даже евала, че се бута със самочувствие. За това винаги съм им се възхищавала. Оправни и със самочувствие.

# 2 016
Никак не обичам генерализации на национално ниво аз. Особено за огромни и мултикултурни нации като Русия или САЩ.

Но това по принцип, в случая ще си позволя обаче. Наблюдавайки руснаци и в други държави, те си носят имперското мислене и наистина навсякъде се чувствам “у дома си”. Обичат и направо колонии да си правят 😃

А за руската жена: има някои особености ми показва опита. Там сключването на брак е масова фиксидея. Сакън да не остане без мъж. По-хубавките и наперени смятат, че им трябва и богат мъж. При масовата беднотия там, сякаш смятат, че това е най-полезният ход в живота: хем с мъж, хем богат. Виктория явно е от тези.

Такова им е възпитанието на повечето рускини. Историята на страната определя манталитета им. Само не мога да проумея как може поколения да са минали, светът да е толкова глобализиран, а млади жени още да носят манталитета от преди 70-80 години.

# 2 017
  • Terra incognita
Хм. Случайно попаднах на това. Но комнтарите отдолу къртят Joy никойцне иска да си "пазари" от този сайт, докато Виктория ги рекламира

# 2 018
Подмолно поведение снощи може да бъде наречено на първо място това на тази, която със зъби и нокти вардеше Деница от това да не застане на страната на врага, да е сигурна, че през цялото време врагът е изолиран. Да споря и да защитавам Алекс няма смисъл, защото виждам, че поведението й има две гледни точки, от които моята е в нейна защита, но това си е моята. На Виктория обаче за поведението смятам, че гледната точка е една -безпардонно и нагло. Или греша?

# 2 019
И аз не харесвам генерализациите по принцип. Другото, което не харесвам, е слепият "патриотизъм". За съжаление, познавам хора, които са отишли преди години да работят някъде в чужбина и като ги питаш защо не са научили немски примерно, или не ходят на екскурзии в Германия (давам просто като пример популярна държава за българите), моментално изплюват репликата "к'во да им уча езика на тъпите шваби" или "няма да им пълня джоба на тъпите шваби". Спокойно може да замените регионалното наименование с друго, принципът е същият. Този дребен, махленски шовинизъм е много характерен, и да се сърдим на В.К., че казала злобна българка е леко смешно. Разликата е, че нея я дават по телевизията.

Помежду си не сме хора, но иначе сме страшни патриоти. Голяма част не познават и историята, и географията, но при тях върлува Дънинг-Крюгер, така че нямам надежди.

Относно снощния епизод - поне от монтажа не изглеждаше Александра да започна да нажежава разговора. Каза, че ще запомни предаването с много добри приятели и другото започна да подпитва с наглата си усмивчица.

А за Витьо - някой питаше защо има мустак; причината е много проста - има много тънка горна устна и без лицево окосмяване, нещата не изглеждат никак добре, а не върви да се бодне с филър и да превтаса като леля Денка.

# 2 020
Да, поведението на Виктория вчера беше такова.
Както в случая,в който Александра се държа селски, или Дениз, без оглед това, че са провокирани,се държаха недопустимо.
Така беше и с Виктория.
Абе предаването така им извади очи, вместо да изпише вежди ...ергенът един драматичен мухльо, рускинята меркантилна и злобна, психоложката неуравновесена лъжкиня, туркинята двулична, администраторката я загрозиха физически още повече и я накараха да разтяга локуми,докато заприлича на карикатура, да не продължавам за останалите,тях сме ги обсъдили надълго и нашироко.
Еми неприятно в да се гледа такова шоу. Ми исках освен красиви кадри от и е името,да гледам и красиви моменти с кандидатките. Повече игри, конкурси, и т н , това с рисуването беше свежо, с къната...

# 2 021
добре де, ама защо Кобилкина стана вторият сексолог след Румен Бостанджиев, тя и сега говори по-зле български от Виктория.
Явно е имало ниша и те са я запълнили.
Виктория пък инфлуенсър на български език. Розмари - също. На вас приятно ли е да ги слушате? Езиково имам предвид.

# 2 022
Сашка наистина е по-голяма лисица от Виктория. Дениз е хитруша и тя и се усети, че Сашка ги провокира, за да бъде после жертва. Затова и спря да ѝ се връзва.

Виктория или не се усети или друга ѝ е ролята от продукцията. По-скоро второто. Като цяло мисля, че образа ѝ е вече доста изкривен от приумиците на сценаристите. Тя пък е като меко тесто в ръцете им, защото иска слава и внимание. Иначе не е чак такава щета в реалността си мисля. Студена, елементарна, комплексирана  и меркантилна.

# 2 023
Iris, който и да е чужденец да беше, щеше да е обидно да се държи така. Не знам дали визираш мен, най- вероятно, но не смятам, че да изискваш елементарно уважение към страната си, е сляп патриотизъм. А именно- да не тормозиш, командориш и обиждаш в ефир на етнос, да не се отнасяш нагло и пренебрежително към българската история като не я знаеш. Да, може би си извинен като чужденец и не си длъжен, но не и да отговаряш с  отвращение и неприязън на такива въпроси, сякаш са маловажни. Малко свенливост. И ако това е шовинизъм, да, най- вероятно съм шовинист тогава. Не смятам, че искам много.

# 2 024
Аз вчера видях един епизод, в който Александра започна да дразни (включително и мене като зрител), да обижда, да сяда нарочно срещу Виктория, и много добре знаеше, че това ще доведе до скандал, в който отново тя ще е жертвата и ще реве.

Много точно си го написала.
Алесандра се държи пасивно-агресивно. Играе по нервите на околните и после се учудва защо те са избухнали. Дразни Виктория, провокира ответна реакция. После Сашка го играе жертва, агресорът не била тя. Колко удобно!

Общи условия

Активация на акаунт