🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 709
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 2 025
добре де, ама защо Кобилкина стана вторият сексолог след Румен Бостанджиев, тя и сега говори по-зле български от Виктория.
Явно е имало ниша и те са я запълнили.
Виктория пък инфлуенсър на български език. Розмари - също. На вас приятно ли е да ги слушате? Езиково имам предвид.

Да, Розмари има по - богат речник на български от някои от гостите си

# 2 026
Iris, който и да е чужденец да беше, щеше да е обидно да се държи така. Не знам дали визираш мен, най- вероятно, но не смятам, че да изискваш елементарно уважение към страната си, е сляп патриотизъм. А именно- да не тормозиш, командориш и обиждаш в ефир на етнос, да не се отнасяш нагло и пренебрежително към българската история като не я знаеш. Да, може би си извинен като чужденец и не си длъжен, но не и да отговаряш с  отвращение и неприязън на такива въпроси, сякаш са маловажни. Малко свенливост. И ако това е шовинизъм, да, най- вероятно съм шовинист тогава. Не смятам, че искам много.
Коментарът ми далеч не беше насочен към теб лично. За мен поведението на съществото е скандално генерално, какво точно е казала нито отнема, нито добавя към скандалността, поне в моите очи е така. Просто не ми допада идеята едното да се отделя от другото - тоест докато сее злост, но не обижда по линията национална принадлежност, някак е приемливо, но като засегне и народност, вече излича извън всякакви граници. Надявам се стана по-ясно така.

От нагъл човек очаквам да падне от ниско по-ниско. Такъв тип хора обикновено винаги прибягват до обиди на личностна основа, защото знаят, че така ще заболи най-много. Ти нямаш работа, ти нямаш приятели, ти си зло и да не продължавам. И когато насреща им стои лабилен и несигурен в себе си човек, виждаме това, което гледаме почти от самото начало.

добре де, ама защо Кобилкина стана вторият сексолог след Румен Бостанджиев, тя и сега говори по-зле български от Виктория.
Явно е имало ниша и те са я запълнили.
Виктория пък инфлуенсър на български език. Розмари - също. На вас приятно ли е да ги слушате? Езиково имам предвид.
Да, Розмари има по - богат речник на български от някои от гостите си
С риск да бъда убита с камъни, предпочитам акцент пред диалект. С други думи - да, харесвам Розмари.

# 2 027
Лисицата е Виктория. Успя да манипулира всички. Там, където не успее, се видя в последния епизод какво става. Повтаря през цялото време, че Александра е зло и трябва да си тръгне и както се очертава, си постига нейното. В Мастър шеф ми беше симпатична, но там имаше жури и е по-различно предаване. Тук се държи отвратително.

# 2 028
Тази Розмари не мога да я слушам, много трябва да се напрягам, за да разбера какво говори.

Да, лисицата е Виктория, тя ще постигне в крайна сметка своето, ще изгони Алекс и ще победи.
Обаче още дълго време ще се радва на народната"любов."

# 2 029
Тази Розмари не мога да я слушам, много трябва да се напрягам, за да разбера какво говори.

Коя е розмари?

# 2 030
Всички приятелки на Виктория в България са рускини, което ми говори, че тя за 10 години не е създала здрави приятелства с българки. Според мен Виктория се мисли за нещо повече от българките и затова си предпочита компанията на рускини.

# 2 031
Iris, да, разбрах те сега напълно Simple Smile
За да не е празен пост, искам да допълня, че имам чувството, че предаването сипа на всички с голямата лъжица, ама чак като се видяха по телевизора, се усетиха, че връщане няма. Примери:
Виктория- сигурно е мислела, че поведението й ще излезне на лидер, силна и отстояваща себе си жена, диктуваща реда. Направо си я представям ако се сещате на ония плакат Родина мать зовет! 😂😂😂😂Че ще успее да изкара Александра луда, психопатка и какво там беше - биОполятна 😂😂😂
В действителност: масово ядосване на лошотията, меркантилността, злобата
Деница: сигурно си е мислела, че ще изглежда интелигентната, уравновесена и романтична жена със стабилна професия и приятен характер
Доколкото забелязвам- впечатлението от нея е, че преобладава скучността, отчаянието и монотонният начин на живот
Люси- тя има нереална представа за ситуациите малко как изглеждат отстрани, въпреки че коментарите й често бяха точни и смешни. Обаче повече изби злобата
Алекс- искала е сигурно да изглежда Дзен, над нещата и твърде зряла. Изкараха я незряла, безлична и безволева
Марта тука е голям победител, щото за мен си е чил и въобще не й дреме как изглежда в очите на непознатите 😂😂😂😂
Но най- от високо пада Виктор- единственият мъж, нарцисът. В неговите очи се е държал като джентълменът, нежният, разбиращият супермен, красавецът, който е добър с всички и се притичва на помощ. Сигурно си е мислел, че само девойките се излагат.
В действителност: Нарцис, беше нарцис. Пози, стойки, Викторе, личат си! Личи си и като гледаш премрежено, замечтано, че не е истинско, смешно е,  мъжете на майтап те взимат! 😆😆😆 често се обличаш комично, особено в частта с краката й глезените, има още да учиш по носене на това хубаво тяло. Но най- вече.. твърде вглъбен в себе си човек, с изключителна важност за собствения си външен вид и маниери, това май беше черпакът за Виктор.

# 2 032
Според мен онази (раздаващата диагнози) си е генерално зла. Няма никакво значение от кой етнос или националност е.
Омръзна ми да спорим по отношение на Александра Rolling Eyes
Никой не я канонизира или идеализира. Просто нейното поведение бледнее пред всичко останало.
Дали се прави на жертва? Ами, не се прави, мисля че вече уточнихме че Е жертва. Така че, няма как жертавата да се  прави на жертва Laughing

# 2 033
Ами българките няма да разберат стремежа за притежание на Ролекс

# 2 034
Елена, точно така е. Само дето Марта я показаха как има 0 знания и 0 умения в кухнята. Майката и домакинята. Търсеща неизживяни удоволствия. Сипаха им на всичките яко...

# 2 035
Много драматизация от Виктор в Иг,паузи, въздишки, ще повярва човек, че е искрен направо,ама надали. Извинявал се ако е обидил и засегнал някого,някого там в пространството. Може би да се извини на мъжкото съсловие, че ги е представил като мъжки пийп.

# 2 036
Много пишете и не мога да смогна. Идвам със специален поздрав от Люска за нас хейтърите. Поне да беше научила текста, че се излага яко...
https://vm.tiktok.com/ZMLcUkfrb/?k=1

# 2 037
Написала е "за комплексарките". И при изказването за плевелите, и сега явно не осъзнава, че говори за себе си. И далеч не го казвам със злоба. Обикновено хората с най-много или най-сериозни комплекси парадират с такова нечувано самочувствие като нейното.

Ако я погледнем като цяло, е едно нормално момиче, даже бих казала момиче от народа. Очевидно не е расла в семейство с много възможности, тя си го и каза. При положение, че има такъв талант за комедия, би следвало да има и някакъв умствен потенциален. Но вместо да изкара най-доброто от всичко това, тя се плъзга по улея с най-ниско съпротивление. Надявам се поне да се чувства добре по пътя, защото определено остави друго впечатление с участието си.

А, да не забравя - в Преди обед не пропусна да отбележи, че била първата явила се на кастинг и първата избрана. С голяма гордост го заяви.

# 2 038
Предаването започна като филм на ужасите и май ще завърши в същия жанр Scream

# 2 039
Много пишете и не мога да смогна. Идвам със специален поздрав от Люска за нас хейтърите. Поне да беше научила текста, че се излага яко...
https://vm.tiktok.com/ZMLcUkfrb/?k=1
Люска защо си е замаскирала бенките и защо се е филтрирала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт