🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 709
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 2 040
Наистина, ако Люската имаше чувство за хумор и беше над нещата, които коментираше, сигурно щяхме да казваме, че е чаровница, нищо че има бенки, които стават на брадавици като реши да се прави на красива и се плеска с един тон грим

# 2 041
Едно и също предаване ли гледаме? Скандалът започна от репликата на Алексанра, че ще си тръгне с "много близки приятели". Виктория вдигна врява до небесата, заради някакво си неточно изказване...Ако не е искала скандал, нямаше да се хваща за нещо толкова незначително.

# 2 042
Да, на Люси й липсва малко хумор, самоирония също. Да балансира острия език.
Бенките й не ми пречат изобщо и ми е грозно да бъде обиждана за тях

# 2 043
  • The wild, wild west
Момичета, вместо да си пишем тук срещу измамницата В, това което реално има смисъл да се направи е да се докладва прифила и в ИГ за scam/ fraud, защото тия нейните календари с дати за парични ритуали са точно това. Умът ми не го побира, как има хора които ги купуват, пък и точно от нея. Аз вече го направих. Нищо лично, просто Karma is a bitch!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 02:04 от Шоколадкина

# 2 044
Виктор е пуснал този клип, преди 2 дни е било и сигурно сте го гледали повечето, но сега ми излезе и който не е, ето, да се посмеете. Joy
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2 … amp;fs=e&s=cl
При тия открити подигравки недоумявам как ще я направи победител, но... ще видим. Simple Smile

# 2 045
Сети се едва след като видя каква е реакцията на хората. Съмнявам се да не е знаел какво точно се е случило нея нощ. Просто е поредния българин, на който не му пука от такива неща и ги приема за нормални.

# 2 046
Едно и също предаване ли гледаме? Скандалът започна от репликата на Алексанра, че ще си тръгне с "много близки приятели". Виктория вдигна врява до небесата, заради някакво си неточно изказване...Ако не е искала скандал, нямаше да се хваща за нещо толкова незначително.
През моя поглед Виктория през цялото време се опитваше да провокира спор на всякакви теми.
Уж с Деница разменяше словестни шпаги, а директно потърси конфронтацията с Александра, която сякаш дори не ги и слушаше какво точно говорят. И не беше еднократен случай. Натискаше, провокираше, за да избухне Александра. Не ѝ се получи. Започна с личните нападки : ти си никоя, ти си нямаш нищо, ти си нямаш никого, аз съм велика и ще те махна, когато искам. Пак не ѝ се получи да доведе Александра до крясъщи и се стигна докъдето се стигна.
Освен че го видяхме, Виктория го и каза в синхроните, че прави всичко, за да я махне.

А за много добрите приятели и загубата в превода не съм сигурна, но може и да е било: Спечелих много близки (скъп) приятел/и, а не много на количество. Но това определено не е нещо, което може да извади която и да е от двете от равновесие. Виктория просто си търсеше всякак кавгата.

Сети се едва след като видя каква е реакцията на хората. Съмнявам се да не е знаел какво точно се е случило нея нощ. Просто е поредния българин, на който не му пука от такива неща и ги приема за нормални.

Не е точно така. От около 10 дена това вече е третото клипче, което споделя, чрез което я иронизира тънко.
Но наистина не е очаквал какво ще се излее върху него след снощи.
Във фейсбук го попиляват. Има повече коментари за него отколкото за Виктория. И са хиляди. Сещате се, че не хвалебствени или мили.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:27 от geri1919

# 2 047
  • Ню Йорк
Момичета, вместо да си пишем тук срещу измамницата В, това което реално има смисъл да се направи е да се докладва прифилът и в ИГ за scam/ fraud, защото тия нейните календари с дати за парични ритуали са точно това. Умът ми не го побира, че има хора които ги купуват, пък и точно от нея. Аз вече го направих. Нищо лично, просто Karma is a bitch!

Леле, Виктория била злобна или Людмила, ама вие ги сложихте в малкия си джоб Rage

# 2 048
Хайде сега. Това е нормално да я рапортуват, ако нещо не е наред и  е виждам никаква злоба в това.
По назад бях пуснала статия за един участник в австралийската мома, който е бил разследван дори от работодателя си за непристойно поведение в предаването, тъй като такова поведение било недопустимо за позицията му!

# 2 049
Някой нарече Деница начетена и интелигентна - гледам ѝ сега участието в Тази сутрин и казва следното:

"Когато си поставен в по-ограничена среда, нервите ти са по-опънати. Всичко е по-експонирано като отношение и реакции и това доведе до скандалните моменти."

Явно не е наясно, че думата е преекспонирам, съответно преекспонирано. Съмнявам се да е имала предвид разполагане на предмети за изложба.

# 2 050
И Деница я видяхме колко е интелигентна и извисена. Само дава вид на по-начетена, но е същата реално. На въпросите от куиза предполагам, че и Виктор нямаше да блесне. Вероятно от всички там освен Гергана, само Наум е знаел отговорите и то не защото са му били написани.

# 2 051
Спокойно, Деница е обслужващ персонал – някакъв мениджър по извеждане от експлоатация (по-точно нещо счетоводно) и не участва в производствения процес. Обратното би било страшно.

# 2 052
Деница лъсна още на викторината колко е начетена!

# 2 053
  • София
Аз вчера видях един епизод, в който Александра започна да дразни (включително и мене като зрител), да обижда, да сяда нарочно срещу Виктория, и много добре знаеше, че това ще доведе до скандал, в който отново тя ще е жертвата и ще реве.
Защо пак това поведение, което вече й навлече омраза и я изолира от всички?
Ако иска да е изолирана, можеше сама да страни, а не предизвиквайки яда им, гнева им и нетърпимостта им. Нейна си работа! Нали е психолог и терапевт, явно ги е "преценила" нещата.
Много ми е неприятно едно такова подмолно поведение. Не харесвам и жертвите в  конфликт, в който участват всички.
Поведението й беше на човек, който търси начини да спретне един скандал.
Друг път не дават как започва всичко. Сякаш някакви реплики от през деня си довършват на тези коктейли. Снощи обаче показаха, че Александра е страшен дразнител.

Александра седна нарочно срещу Виктория, защото Виктория се вдигна от единия диван и се премести на този, на който седеше Александра, за да й обърне демонстративно гръб- както е правила и преди- така че Александра да бъде изолирана. И Людмила го правеше. Този път, обаче, Александра реши, че това няма да го търпи.

И поне от това, което излъчиха снощи, скандалът беше търсен и провокиран от Виктория. Ръчкаше и подмяташе въпроси докато не го получи. Дали е имало предистория, която не са ни показали - не знаем. Но на коктейла провокаторът определено беше Виктория.

# 2 054
  • The wild, wild west
Момичета, вместо да си пишем тук срещу измамницата В, това което реално има смисъл да се направи е да се докладва прифилът и в ИГ за scam/ fraud, защото тия нейните календари с дати за парични ритуали са точно това. Умът ми не го побира, че има хора които ги купуват, пък и точно от нея. Аз вече го направих. Нищо лично, просто Karma is a bitch!

Леле, Виктория била злобна или Людмила, ама вие ги сложихте в малкия си джоб Rage

Хайде, сега пък ние злобни, като че ли има нещо да делим с В. Просто малко справедливост.

Общи условия

Активация на акаунт