Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 806
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Пренасочването от куриер към офис плаща ли се? По принцип тази услуга на Еконт е платена, но в някоя от темите за пазаруване бях прочела, че не важи за конкретния сайт. Обаче не помня за About You ли беше, за H&M или за някой друг?
Аз постоянно карам куриера да ми оставя пратките в офиса и не се плаща, НО до определен офис само. Не можеш ти да си избереш! Така, че попитай куриера до кой офис ще ти е безплатно.

# 391
  • София
Моля за съдействие! Не намирам опцията за добавяне на банкови данни! Ще прикача снимка. Да не би проблемът да е, че е от приложението на телефон?!

# 392
Странно ми е, че друг няма този проблем.
Аз писах, че на мен ми се е случвало на приложението. Веднага след това влезнах през лаптопа и се получи. Мисля, че проблемът е с приложението. Пробвахте ли от друго устройство - настолно?

# 393
Моля за съдействие! Не намирам опцията за добавяне на банкови данни! Ще прикача снимка. Да не би проблемът да е, че е от приложението на телефон?!
Скрит текст:

И аз съм през приложение и ги има 🙄

# 394
Пропуснах да ги похваля, трябваше да ми върнат пари на 14-ти, а още вчера ги бяха превели.

# 395
  • София
Благодаря ви за отговорите! Писах им направо на тях, щом няма как аз да оправя проблема.
П.п. Не съм пробвала през друго устройство, няма възможност в момента.

# 396
Дами, направих поръчка на 3.06, пише срок за доставка между 06.06 и 08.06. Нямам абсолютно никакво известие, нито от Еконт, нито от тракинга на About You, което с др сайтове не ми се е случвало. Това нормално ли е? Телефонният номер е проверен, верен е. С наложен платеж е, ако има някакво значение.

# 397
Пак ми пратиха код за - 20%, и пак е за над 100лв.
  kgkx7eea
Чакам си поръчката, срокът беше 8-9.06 ,но нямам известие още

# 398
  • Пловдив
С връщането на суми са топ! няма кой да ги мине...ама с получаване на поръчки...мноого бавно. От мин.събота чакам 2 тениски за мм и няма.

# 399
Оф, аз пък искам да ми ги забавят заради парите, че доста се събраха, ама не, всичко навреме ми пращат.

# 400
  • Пловдив
Дойде пратката Simple Smile довечера мм да мери и да видим.

# 401
Аз се чудя дали да не направя рекламация на една чанта Тамарис, показвах я тук. Поръчала съм я ноември и понеже е лятна, я извадих чак сега. След три седмици носене се е потъркала и пуска розова боя, която ми е изцапала дрехите, ръцете, че и стената на която съм се подпряла. Предполагам че няма да ми я уважат, защото е минало доста време от покупката.

# 402
  • София
Аз се чудя дали да не направя рекламация на една чанта Тамарис, показвах я тук. Поръчала съм я ноември и понеже е лятна, я извадих чак сега. След три седмици носене се е потъркала и пуска розова боя, която ми е изцапала дрехите, ръцете, че и стената на която съм се подпряла. Предполагам че няма да ми я уважат, защото е минало доста време от покупката.
Пробвай, на мен ми върнаха парите при рекламация след 100-те дни.

# 403
  • Пловдив
Пробвай...коректни са и тук.

# 404
  • София

Направи си рекламация, няма само на тях да им знае устата.

Общи условия

Активация на акаунт