Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 839
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Минала съм в графа " надеждни" купувачи. Simple Smile Не знам на какъв принцип. Все още не са ми доставили поръчките от намалението. Т.е. нищо не съм приела, платила. Но видях,че вече ми е отблокирана опцията Наложен платеж.

# 406
Lemy, може ли линк или снимка но въпросната чанта? Мисля, че моята е същата. Не съм я вадила още.
Днес звъннах да питам дали мога да направя рекламация на блуза, взета преди месец и носена няколко пъти. За три обличания, материята стана на едни неприятни топчета. Казаха, че си отбелязват в системата от коя поръчка е и да я върна. Разбира се, преди това ще я изпера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
# 408
Начи отвратителни са тия от AboutYou 😡😡😡 Сложили по едно парченце тиксо от двете страни на кутията и този в Еконт ми казва: не можете да махате тиксото и да видите обувките. Може да видите само кутията или дреха през плика. Ама това не е "не можете да пробвате", това е НЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТОВА, КОЕТО КУПУВАТЕ! Така съм набрала, че сега ще им напиша такъв имейл, че като ми мине, сигурно ще ме е срам да кажа, че аз съм го писала, но в момента съм полудяла! 🤬😤

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 20:52 от Анонимен

# 409
  • Sofia
Това не е от АЮ, а по усмотрение на служителите в офиса.  Моите любезно ми разопаковат всичко.

# 410
Да и при мен е имало така лепенки и ми отвориха кутията. Мисля, че на Asics маратонки бяха.

# 411
Ми значи с тоя в офиса ще се носим! Но няма да оставя нещата така!

# 412
  • София
И от моя офис на Еконт не дават да се отварят пакетите, само ги показват извън плика на АЮ.

# 413
Това ми отговориха

# 414
  • София
Това е ясно, въпроса е как е пусната от About you. За момента са имали тест и преглед, но знам ли ги вече…

# 415
За кой момент? Доколкото знам, винаги и всичко изпращат само с преглед, без тест.

# 416
  • Сливен
Никога не е имало тест.В офиса на Еконт винаги ме предупреждават любезно,че не мога да отварям индивидуалните опаковки.

# 417
Заради което си ги поръчвам до нас си, пробвам си у дома и после връщам. Понякога като дойде куриера с нова пратка, на него. И това е. Даже си походя с обувките у дома/офиса. Щом така предпочитат

# 418
  • София
От кога никога? Всеки път ме питат ще гледам ли и ще тествам ли? Много странно. Последно как ги пускат About you тия пратки? Само с преглед или тест и преглед?
Най-добре да се пише на тях и да се изясни веднъж за винаги.

# 419
Въпросът е в това, че до сега два пъти съм поръчвала с НП обувки, за да мога да ги погледна, тъй като съм преценила, че моделът може да се окаже неподходящ и така се оказа. Съответно не ги платих,  а ги отказах. Когато съм сигурна, че моделът е добър за мен, ги поръчвам и плащам с карта.

Общи условия

Активация на акаунт