Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 48 872
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, поръчах си едни маратонки, платих ги с карта и утре ще бъдат в офис на Еконт. Ако не се харесам с тях как се процедира с връщането  ? До сега не съм връщала неща и не знам. Благодаря Ви Simple Smile
От приложението отбелязвате връщане, въвеждате си сметката, за да Ви възстановят парите там. В пратката има готова товарителница. Давате я в Еконт и готово. До няколко дни ще Ви върнат парите.

Благодаря за бързия отговор. Simple Smile

# 61
  • София
Здравейте, поръчах си едни маратонки, платих ги с карта и утре ще бъдат в офис на Еконт. Ако не се харесам с тях как се процедира с връщането  ? До сега не съм връщала неща и не знам. Благодаря Ви Simple Smile
От приложението отбелязвате връщане, въвеждате си сметката, за да Ви възстановят парите там. В пратката има готова товарителница. Давате я в Еконт и готово. До няколко дни ще Ви върнат парите.
При плащане с карта връщат ли пари по сметка? Мисля, че връщат в картата, с която е платена поръчката и не трябва да се попълва номер на сметка.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 22:13 от Тaня67

# 62
Мога да услужа с код 20%. Simple Smile
Ако може на мен  Simple Smile

# 63
Малко преди Вас снощи ми е писал друг потребител на лично съобщение /monnyr/.

# 64
Абе вие по колко кожени якета имате? Grinning
И аз нямам, а и нещо не ме влече, това е за дъщерята.

# 65
На мен винаги са ми връщали парите в рамките на 5-6 дни, НО винаги плащам с карта. Вие с наложен платеж ли сте? Сигурно за това ви бавят…явно е по-лесно и бързо да се натисне Refund на картата, пробвайте с карта следващ път…и аз търся код за 20%, тъкмо в любими ми светна желан продукт.

# 66
Може и да има значение дали се плаща с наложен, защото аз още чакам парички пт 30.04 върната пратка.

# 67
  • София
Може и да има значение дали се плаща с наложен, защото аз още чакам парички пт 30.04 върната пратка.
Аз върнах една рокля на 30.04, в понеделник си получих парите.

# 68
Аз писах,на 4ти върнах,вчера ги получих от наложен платеж.

# 69
За пръв път ми се случва такова забавяне, писах им но още чакам отговор.

# 70
  • София
Някой да има код за 15 процента за поръчки под 100лв?

# 71
Blaga15 валиден днес и утре

# 72
Да вметна хубави думи за марката Asics. Имам едни маратонки, вече 9 години ги нося, но по своя глупост ги прецаках, като ги сложих в пералнята. Още стават за носене де, просто вече не изглеждат толкова хубаво. Това са най-удобните маратонки, които съм имала някога, мога да вървя километри с тях, да спортувам, да бягам, ходилата се чувстват чудесно. Водоустойчиви. За съжаление, вече го няма този модел, който имам аз, и се оглеждам за нещо пак на тази марка. И са умалени, да, защото нося 37,5-38, а маратонките са 39 ако не ме лъже паметта, етикет с това инфо вече е изтъркан отдавна.

# 73
  • София

Тези кодове са при поръчка над 100лв

# 74
Пробвай с bdxka4bc

Общи условия

Активация на акаунт