Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 774
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, наскоро започнах да пазарувам от сайта и тъй като нямам много опит искам да попитам случва ли се да има ново зареждане от даден артикул или по-скоро да се надявам някой да върне желания от мен артикул. 😊

# 166
  • Пловдив
Здравейте, наскоро започнах да пазарувам от сайта и тъй като нямам много опит искам да попитам случва ли се да има ново зареждане от даден артикул или по-скоро да се надявам някой да върне желания от мен артикул. 😊

Случва се. Ако твоят номер или цвят липсва, можеш да отбележиш да получиш уведомяване, когато е наличен и ако стане наличен, получаваш мейл.

# 167
Аз съм доволна от следните си покупки:

Отговарят си на размерите.

Този клин е изключителен - носих го спокойно до 6-и месец. А и преди да забременея също. Купих си два: тъмно-син и зелен. Препоръчвам го.

Супер изглеждат.

Може ли линк към сутиена? 😊

# 168
  • гр. София
От Answear ги взех, но ги има и в About you.
На Dr. Martens са.
Стъпало ми е 22.7 см. Взех 37 номер. Доволна съм. Много са красиви на живо.

# 169
Ballan15
Код

Аз върнах якето, много лесно беше след като открих листите, напоследък все нещо губя

Та сега чакам и парите, да видя дали всичко съм го направила правилно,като за първи път хехе

# 170
Здравейте! Има ли някой код за 20% който няма да използва? Благодаря! Ако може на ЛС

# 171
  • София
Успях още да си намаля тази чантичка. Да видим как ще е на живо 😀

# 172
Много съм доволна от днешния “удар”. Дано и да ни станат.

# 173
  • Варна
Успях още да си намаля тази чантичка. Да видим как ще е на живо 😀

Пиши като я получиш, защото я имам като идея за подарък.

# 174
Тимбърленда отговаря ли си

# 175
  • Пловдив

Този клин е изключителен - носих го спокойно до 6-и месец. А и преди да забременея също. Купих си два: тъмно-син и зелен. Препоръчвам го.

Супер изглеждат.

Поръчката е от преди и не ми излиза този сутиен като го търся.. Не знам дали изобщо го предлагат вече.

# 176

Супер изглеждат.

Поръчката е от преди и не ми излиза този сутиен като го търся.. Не знам дали изобщо го предлагат вече.

Да, опитах и аз с търсачката, преди да пиша, и изглежда, в момента не е наличен, но допускам, че може би ще излезе някоя бройка.

Мога ли да помоля за линка, на който Ви води клик върху снимката от поръчката (било в сайта, или имейла) - за да се абонирам за известие при наличност?

# 177
HAPPY нямам идея, до сега не съм поръчвала Timberland. Мъжът ми носи 45,5 и реших да поръчам 46 евентуално с дебел чорап да ги носи, ако са му малко големи.

# 178
  • София
Тимбърленда отговаря ли си
Моя мъж си поръчва. Ами при него не си отговарят и бяха умалени.

# 179
  • Варна
От Answear ги взех, но ги има и в About you.
На Dr. Martens са.
Стъпало ми е 22.7 см. Взех 37 номер. Доволна съм. Много са красиви на живо.

Краси ви са ,но според мен са ви големи.

Общи условия

Активация на акаунт