Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 818
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
Да, поглеждам набързо, уж:)))
Гледам да грабна на момента, че съм масов номер и бързо някой друг ще клъвне.
Имаше вчера и от серията на Adidas - Gazella, където имам повечето цветове,  докато се чудех за 80лв ги взеха

# 226
Знам, кодовете ни умопомрачават 😃, ама все пак - проверявайте, че покрай кодове съм се научила, че доста намаления са фиктивни...

# 227
  • София
Не може втори код, когато имат кампания е само обявения код.
Прави сте, въпреки че скоро имаше пак 20% и пускаха кодове за 5%, но голямото намаление явно е било отразено директно в цената.
От там съм се заблудила.

# 228
  • София
aya22, aya20 и 15Vanya не работят...
Актуален код има ли, моля? Simple Smile

# 229
# 230
  • София
Страхотна е чантата

Недостатъка е, че няма дръжка…
Ботушите и те ми стават и са страхотни. Очаквам сандалите на детето и на мъжо тениските дано всичко им стане 😀
П.С: Сега виждам, че е за козметика чантичката 🤣Но ако трябва да съм честна и за навън според мен става.

# 231
Не е ли несесер за гримове това , а не чанта? По спомен в сайта не пишеше, че е чанта.

# 232
  • София
Сега виждам, че пише чанта за козметика ама кой да гледа 😀 Нищо сега поне ще успявам да натъпча цялата си козметика като пътувам 😀

# 233
  • Варна
Обувките на Tommy Hilfiger отговарят ли на размерите?

# 234
Нося 38. Томи винаги купувам 39.

# 235
  • Варна
Нося 38. Томи винаги купувам 39.
Благодаря!
Доволна ли си от качеството?

# 236
Да се похваля с покупка от днес, отдавна дебна да има номера:

Дано да е красив на живо. За нещо като този ефект мечтая…

# 237
Здравейте!

Случвало ли ви се е да поръчате един артикул, след известно време да видите, че е намален, и да го поръчате отново, да върнете онзи, закупен на по-висока цена (както си му е редът, със заявка през сайта и с правилните документи), но при обработката в склада да отразят, че сте върнали продукта от последната ви поръчка, в която е бил закупен по-изгодно, съответно да ви наредят по-малката сума за възстановяване (измежду други проблеми, които произтичат от цялото недоразумение)?

Питам, защото на мен ми се случи, при това с неведнъж в рамките на дни, и оставам с впечатлението, че цялото нещо е умишлено и е практика на компанията, макар да не откривам да е упоменато в сайта им и по телефон да твърдяха, че ще ми върнат разликата, само да им изпратя информацията по имейл (нещо, което направих, но последваща реакция от тях все още няма) и съм безкрайно рачорачована...

# 238
Няма как да ви върнат по-малка сума. Прилагате документ с номер на поръчка и възстановяването е по тази поръчка, не по произволна друга, ако ще и шест пъти да сте поръчала едно и също на различни цени.

# 239
  • Пловдив
steppenwolf1, виж си историята на поръчките в сайта и погледни в коя поръчка има жълт бутон връщания и кой продукт е маркиран като върнат. Възможно е когато си подготвяла връщането, погрешка да си отбелязала втория поръчан от теб еднакъв продукт вместо първия и оттам да се е получило така.

Общи условия

Активация на акаунт