Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 745
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Отговарят си. Но покажи модела все пак. Някои даже са уголемени.

# 316
Аз днес мерих високи обувки Tamaris и 39 ( моят номер) ми бяха много големи. Но пък съм поръчвала зимни ботуши/боти от приложението и 39 са ми идеални.

Онзи ден пристигнаха ботите Timberland за мъжа ми, стархотни са особено за цена под 80 лева 😎

https://m.aboutyou.bg/p/timberland/obuvki-s-vrazki-brooklyn-hike … _campaign=product

Много съм доволна и от едни кроксове, които взех за 28 лева. Изключително грозни, нооо адски удобни за вкъщи.

Скрит текст:

Сега пуснах тези неща. Умирам от кеф като пуснат на намаление дрехи за детето Name it. Постоянно ги дебна.

Скрит текст:

Скрит текст:

За тези не съм много сигурна дали ги харесвам, но си търся най-обикновени, черни кецки, с които да бягам след детето. Ще ги видя на живо.

Скрит текст:

# 317
  • Пловдив
Здравейте. От няколко часа ми дава, че  не мога да плащам с наложен платеж поради технически причини. При вас има ли го този проблем?

# 318
  • София
Здравейте. От няколко часа ми дава, че  не мога да плащам с наложен платеж поради технически причини. При вас има ли го този проблем?
В 16,15 пуснах поръчка и нямаше проблем.

# 319
  • Пловдив

От 19ч до сега пробвам и не става. Ако не ви затруднявам бихте ли пробвали само до момента с избирането на начин на плащане. Не знам дали проблемът действително е технически или само при мен.

# 320
Timberland отговаряха ли си по номерация?

# 321
  • София

От 19ч до сега пробвам и не става. Ако не ви затруднявам бихте ли пробвали само до момента с избирането на начин на плащане. Не знам дали проблемът действително е технически или само при мен.
При мен стои предварително избрано. Стигнах до страницата с кодовете. Не смея да продължа след това, че ще поръчам. През лаптоп съм, ако има значение.

# 322
Щефи Умалени са с 1 номер.

Въпреки, че имам купени боти от Мол Сердика и са 37 номер. Поръчах едни боти от About you  37 и не ми станаха, малки ми бяха. На половинката също трябваше 1 номер по-голям да поръчам иначе не му станаха.

# 323
Изпратиха ми код за 20%, като извинение за забавено връщане на пари. Знаете ли колко време важи? Не работи в момента, заради някакво намаление. Чудя се дали да изчакам след 6.06 и да видя колко ще ми струва поръчката без сегашната промоция, но с код -20%. Сега прилагам този -5%, а нещата са ми уж намалени с още проценти от тях си.....

# 324
# 325
  • Пловдив

При мен стои предварително избрано. Стигнах до страницата с кодовете. Не смея да продължа след това, че ще поръчам. През лаптоп съм, ако има значение.

Много благодаря! Явно при мен е проблемът. Пробвах и през лаптопа, не става. Наложен платеж ми стои в сиво и под него стои надписа за технически проблем.

# 326
  • Пловдив
Леми, супер изглежда!
Аз моето го оставих, ама нещо не ми е ок...друг модел е.

# 327
Предишното което поръчахме така си стои, не е носено, и сега ще ги сравним с това, което е по- дълго, ще остане. Ако има изобщо разлика в дължината де : ))

# 328
  • София
Изпратиха ми код за 20%, като извинение за забавено връщане на пари. Знаете ли колко време важи? Не работи в момента, заради някакво намаление. Чудя се дали да изчакам след 6.06 и да видя колко ще ми струва поръчката без сегашната промоция, но с код -20%. Сега прилагам този -5%, а нещата са ми уж намалени с още проценти от тях си.....
Виж дали няма дати в имейла

# 329
Азалия,благодаря!С широк крак съм,и аз ще поръчам 41.5 тогава.По принцип не съм по розовото,но ти като ги показа и много ми харесаха.
Леми,пиши като дойде якето.

Общи условия

Активация на акаунт