Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 766
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Свърши намалението и почти всички артикули,които ми бяха в любими и бяха изчерпани по време на намалението ми се появиха налични. Simple Smile

# 361
Моите неща дойдоха, малко се забавиха и ми пратиха код за извинение, ще помисля дали ще ми трябва, ако не, ще пиша тук

доволна съм от всички неща и ги оставям

# 362
  • София
Аз все още си чакам кода за извинение и никакъв го няма… Със сигурност вече са ми бая черни и ми писва с разправиите с тях

# 363
Подарявям  персонален код за - 20%, вече поръчах от намалението и няма да го ползвам.
Мисля че е за сума над 100лв
   3jx4snru

# 364
Код: 9fvttbr3

Само днес и утре - 20 %  за Аdidas

# 365
Свърши намалението и почти всички артикули,които ми бяха в любими и бяха изчерпани по време на намалението ми се появиха налични. Simple Smile
Aбсолютно същото ми се случи! Не един, а всички номера на едни сандалки бяха изчерпани по време на намалението, а днес всички са налични от 36 до 41 номер. Не разбирам - имаше доста артикули без намаление- не можеше ли просто да циркулират със скъпите цени и тези?! Щях да ги добавя към поръчката си - сега за тях отделно няма да се разкарвам. Grinning Изобщо с тази инфлация нещата не са такива, каквито бяха... Но няма да се върне времето назад. Каквото дойде - такова.

# 366
На моите не са се появили… Не се вредих да ги купя с промоцията. Сега чакам пак да се появят, ако въобще стане, и с код… ако има…

# 367
Само при мен ли намалени продукти, сложени в кошницата са на по-висока цена?
Опитвам се да сложа сутиен, който в посочения размер е 34.90, с 46 % намален.
В кошницата ми излиза 64.90. За почти всички продукти, които съм си харесала е така.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 10:10 от Анонимен

# 368
  • Пловдив
В кошницата ми излиза 64.90 %. За почти всички продукти, които съм си харесала е така.

Случвало ми се е доста пъти. Обновяването на цените в сайта понякога се забавя. Иначе в количката излиза веднага.

# 369
  • гр. София
ISTIS15   за над 100 лв в следващите 48 ч.

# 370
  • Бургас
Получих кецките BULLBOXER и съм много доволна! Simple Smile Чудесни са, много хубава кожа, от едно мерене ми се струват доста удобни и стоят чудесно!
Номера също ми заспа, дори имам лек аванс.
За тази цена са истинска находка. Отдавна търся нещо такова за рокли и поли.
Благодаря ви за насоките! Blush

# 371
В кошницата ми излиза 64.90 %. За почти всички продукти, които съм си харесала е така.

Случвало ми се е доста пъти. Обновяването на цените в сайта понякога се забавя. Иначе в количката излиза веднага.
Да. Обновяването завърши и оставиха високите цени .....Joy

# 372
Аз ударих греда с тези, като дърво са, особено вторите:

# 373
Да попитам, някой заявявал ли е куриер от дома да вземе пратката и заплаща ли се, като обикновенна пратка, или се ползва безплатното връщане ?

# 374
Lemy, моите такива подобни Puma излязоха много добри, ама оня ден забърсах още едни бели... 😊
Връщай щом не стават.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт