Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 705
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Ми... 😊
Или пък твърде много наподобява фасона на първите
Скрит текст:
и ми се иска пò Karl Lagerfeld силует, ама няма пък да дам 300 лева за тях!
Тези са почти същите
Скрит текст:

Пълнолуние, тези Polo са чудни, но няма номера. 11 е огромно...

# 556
Азалия,струва ми се,че на Лагерфелд кецовете малко им мина модата.Вторите са по спортни,първите са супер.Чунким нямаш и ти с какво да си носиш фустите! Я разрови архива 😁
Конкретно  Др.Мартенс са супер марка,фен съм аз,но рядко се намират изгодно.
Като знам,че от вкъщи до яслата само ще нося обувки тая зима и се демотивирам да купувам.Фешън пантофи за бачкатор от дома си търся.

# 557
Начи... Честно да ти кажа, аз фусти имам, но не ги нося. Днес даже пристигна още една, няма нужда да ми казваш, че прилича на нощница, знам го 😆 Ама ми се иска да понося малко, за какво ги имам иначе?! Постоянно ходя с дънки или панталони, такива чино или цигара, или както там се зоват. С рокли съм като сгънат плажен чадър, ама ми се носят и на мен да ми е прохладно на г*зулата... 😊😆 И сега съм си намислила такива кецове, и това е. Не ми убивай ентусиазЪма! 😁🤗 А от модите съм далече...

# 558
  • Бургас
Аз чак днес си взех ботите от офиса на Еконт (дадоха ми да ги отворя и видя)  
https://m.aboutyou.bg/p/bullboxer/boti-chelsea-bootie-4884937?ut … _campaign=product

Ами прекрасни са просто! И стоят толкова добре. Вътре имат дебел подплата и ще стават за люта зима. С една дума Флюбена съм, наистина страхотен модел!
Ако ви попаднат на добра цена изобщо не се колебайте. Аз ги взех за 65 лв.

# 559
Ще се самоизключа от всички такива теми... 😒 Когато една везна не може да претегли да или не на 65, сега на 90! Още като пита за тях много ги харесах. Видях, че са и топли, а аз съм вечно със замръзнали крака... Ама имам толкова много боти! Сега ще трябва да пусна в размените едни Camel Active, щото са ми големи и за да има баланс в този свят. Как пък само 41 бяха останали?! Не се издържа вече... 🥵

# 560
И аз сложих още един модел боти вчера, не се сдържах заради цената и изглеждат обещаващо, дано.
Скрит текст:

# 561
Ще се самоизключа от всички такива теми... 😒 Когато една везна не може да претегли да или не на 65, сега на 90! Още като пита за тях много ги харесах. Видях, че са и топли, а аз съм вечно със замръзнали крака... Ама имам толкова много боти! Сега ще трябва да пусна в размените едни Camel Active, щото са ми големи и за да има баланс в този свят. Как пък само 41 бяха останали?! Не се издържа вече... 🥵
И аз ще се самоизключа Simple Smile имам код за 15 % намаление /забавена поръчка/. Който го иска да пише, че си налагам на сила да не ръчкам в момента сайта. Помогнете да се освободя от него Simple Smile

П.П. Забравих да направя редакция, че подарих кода на една потребителка и сега ми стана неудобно, че не можах да помогна на друга. Съжалявам.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 21:01 от jhbd

# 562
  • Пловдив
Мария, честито!
Стават ли за широк крак и мека ли е кожата?

# 563
  • София
https://m.aboutyou.bg/p/hailys/roklya-tip-riza-penny-7180311?utm … _campaign=product

Сложих и тази рокля в кошницата Confounded Трябва да спра вече ....

# 564
  • Пловдив
кой р-р взе?

# 565
  • София
Добре, че се заговорихте за ботуши да се сетя, че дъщерята остана без такива след ония разпрани боти. Грабнах едни Тамарис със супер намаление.
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-6919431?utm_medium=referral … _campaign=product

Иначе, да похваля АЮ - в понеделник върнах последния панталон на синковеца, снощи се появи съобщение, че парите са възстановени.

# 566
  • Бургас
Азалия, честито! Надявам се да ти харесат! 🙂 На мен наистина много ми допадат.

Мистик, кожата е доста дебела, но не е твърда. Много са удобни, поне от едно мерене вкъщи. Не знам дали ще стават за широк крак. Моя е нормален и са ми добре - нито тесни, нито широки.

# 567
# 568
Много харесвам този модел Oxford! Имам есенни на Dune със същата кройка, но кафяви, това са най-любимите ми боти май! Предвид другите два чифта Bullboxer, които имам, но не нося, защото са с ток, макар и 5 см, ама ток, знам каква разкошна изработка са и кожата е качествена и дебела, с чиста съвест ти ги похвалих когато пита за тях, Мария. Много им се чудих когато ти ги взе, но просто... очевидно прекалявам и се отказах. Обаче знам, че ще са от ботите, които ще нося с удоволствие, много и дълго време. Така носих едни Tamaris до скъсване, ама просто не ги свалях! Дебнех две години да се появи същия модел на каквато и да е цена и си купих втори чифт, едва тогава изхвърлих първите. Още ги обичам и есен, и пролет са като сраснали с мен. 😊 Ей тези. Първите бяха сребристи, носих ги до скъсване. Вторите са черните. Надявам се и тези да нося с такова удоволствие.
А първият път се отказах, защото имам тези, но те са... чорапи с подметка, текстил без никаква подплата, иначе са адски удобни и са шик, за кожени гащи примерно.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 13:54 от Анонимен

# 569
Азалия, и аз съм 41 след бременността, но смятам, че заострените обувки ми правят крака по-слаб, елегантен и красив… Та всеки с разбиранията си.
За това, ето тези кецки може би ще ти допаднат?
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт