Мъж или жена е гинекологът Ви

• 3 356
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Беше ми срамно до момента, в който се качих на магарето.
Осъзнах, че на човека това му е ежедневна работа и въобще не му прави впечатление.
При прегледите е много внимателен, за разлика от жените гинеколози., при които съм била.
Представи си доколко съм се отпуснала при него, щом бях и на преглед на гърдите Embarassed
Още повече че е млад и симпатичен, ама не ми е неудобно вече, просто след първия преглед забравяш за притеснението, човека не е там за да те оценява или зяпа, а за да ти бъде полезен.

# 16
Жена и мен ме е срам от мъже Embarassed

# 17
  • Варна
Жена. Досега не съм ходила при мъж. И аз незнам защо Rolling Eyes

# 18
ходя при двама- мъже са.в началото ми беше неудобно и притеснено, но претръпваш в един момент

# 19
  • Sofia
Жена. Но да ти кажа когато лежах в Шейново ме преглеждаха тъкмо 2 мъже, хич даже не ми пукаше все пак не съм тръгнала да им се харесвам Simple Smile та да се притеснявам Simple Smile защото аз само тогава се притеснявам от мъже

# 20
ЖЕНА, при това много добър специалист и прекрасен човек.  bouquet  bouquet

Аз не се срамувам от мъжете лекари, до сега съм посещавала двама. Единия здраво го переше съчмата и ми наговори едни глупости... Close  Другия беше много груб, на прегледа умрях от болка а след това 2 часа кървих... #2gunfire #Crazy #2gunfire

# 21
Няма значение, по-важно е да си разбира от работата. Притеснения нямам от пола.

# 22
Мъж. Нямам никакви притеснения от него... Дори не спираме да си лафим докато ме преглежда...

# 23
И при жени и при мъже съм ходила. Явно всичко е индивидуално и има добри и не чак толкова добри без значение от пола. Сега съм при жена и е страхотна. А като си помисля , че отидох случайно и се оказа прекрасна лекарка и много внимателна и т.н. и т.н.

# 24
Жена. Не бих могла да отида при мъж гинеколог, прекалено много се притеснявам Embarassed
Аз при жена се притеснявам, а представям си при мъж...
За сега съм много доволна от моята и не смятам да я сменям. Иначе съм била при няколко други жени, които наистина бяха доста грубички.

# 25
Мъж. Но щом е добър специалист какво е значението.

# 26
  • Някъде на път....
Мъж. Но щом е добър спесиалист какво е значението.
Ами да, и моят е мъж!  Peace

# 27
  • София
Мъж  Peace - за мен са по-добри професионалисти ( личнен опит Wink). А по принцип хич не ми пука - ако ще Ален Делон да е, аз отивам по работа при него Grinning.

# 28
Не правя разлика,но личния ми гинеколог е жена!!!

# 29
 Здравейте! Simple Smile
Аз ходя при мъж и съм доволна. Peace
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт