Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 370
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Данаека, да оздравява по-бързо детето!
Скрит текст:
Моята дъщеря, когато е вкъщи, може да яде по всяко време...😆 Магически и' мина коремът- веднага след поликлиниката, поспа 2-3 часа вчера следобед и оттогава никакви оплаквания няма. Оставих си я и днес вкъщи, за всеки случай, а и бележката от лекарката беше за два дни.
Момичета, много ме развеселихте с несниманите и забравени кутии!🙂 Аз съм забравяла понякога да снимам и няколко пъти съм забравяла да добавя част от храната (и един-два пъти и вилица или лъжица).😆

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 00:57 от dolce miele

# 646
  • shumen
Долсе,и моя вкъщи яде по всяко време.Но сега нали не е добре и не иска много неща та се чудя какво да му готвя.

# 647
Че то и аз вкъщи ям по всяко време JoyJoy  да си починете добре, че скоро пак сме на тръстиката:heart:

# 648
За днес огретен с броколи и картофи,палачинки със сирене,принцеси с яйце и сирене, меденка и бисквита орео

# 649
За днес основното пак е измишльотина- омлет с ориз😁, още печени картофи, черита, листа маруля, червени и зелени чушки Калифорния, баничка с орехи и локум, багета с масло и кашкавал. Плодовете са грозде, мандарина, боровинки и малини.

Хайде...да ни е честита и идейна новата седмица!😃

# 650
  • София
Кюфтета с картофена салата, мляко с ориз и остатъци от закуската през уикенда.

# 651
За днес сандвич с крема сирене и филе, черита,зелени маслини без костилки, бонбон, ябълка,бяло грозде, бисквитки и сурово кашу.

# 652
мъфинобанички с изостаналите кори. червена леща, мръвки....скука.

# 653
Успешна седмица на всички! Дръжте се ваканцията идва 😉!

За днес картофена запеканка с филе и сирена, рулца от айсберг с крем сирене ( станаха любими ), морков и мандарина.

# 654
З: Кроасан с масло , намазан с крема сирене и луканка,
О: пил.супа, хляб, чери домати и краставички,
СЗ: десертче, ябълка, банан

# 655
За днес кренвирш с кашкавал,варено яйце, краставици, парче от мързеливия тутманик,две мандарини, бисквитки орио и крекери.

# 656
За днес трицветна паста, рибени пръчици 4 броя, чери домати, грозде, банан, малини, боровинки, сандвич с кашкавал и мюсли барче.

# 657
  • София
Свинско със зелце и питка с пилешко и зеленчуци (остана ми малко филе, та замина в тесто).

# 658

Миш-маш, морков, айсберг и мини кукита.

# 659
За днес пиле със сметана, кисели краставички, бонбон, мандарина, бисквитка холидей и малко снакс.

Общи условия

Активация на акаунт