Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 366
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
За днес чушки с кайма и ориз,баница с праз,меденка, кренвиршка(не е на снимката) и бисквита орео

# 661
  • София
Грах с картофи и пиле, сандвич с каквото има и за проба английски коледен кейк със сушени плодове (който от две седмици през ден поливам с две лъжици ром). Ми..няма нужда да пробвате рецептата, но “наздраве на децата” днес 😄😄😄

# 662

За днес по 2. Ризото с гъби , плодова извара, черита и тиквеник .

# 663
За днес свинско с праз,принцеси,два пъти точено и бисквита орео

# 664
  • София
Панирани пилешки филета със сметана и ориз със спанак.

# 665
За вчера имаше пица, черита, багета с масло и кашкавал, локум, мюсли барче, плодове.

За днес кюфте, печени картофи, филии с пастет, багета с масло и черита , мюсли барче, халва, грозде, киви, малини и боровинки. Трябваше да има и варено яйце, обаче ми се стори, че мирише странно и го изхвърлих...😒

Част от черитата връща напоследък, а обикновено иска допълнително...Затова ги сложих в багетите.☺️ Дано съм нацелила кивито, че все попадам или на твърди, или на презрели и разпадащи се...

# 666

Домашен дюнер, черита и палачинка с шоколад.

# 667
За днес земел,две кебапчета, черита, краставици, топено сиренце, бонбон, банан, киндер Кинг , ягодово прясно мляко и крекери със сусам.

# 668
bibikota, и ние сме на такива питки днес, но съ ссос, краставици и детски кренвирши от лидл. така си пожела дребното. за обяд имаме свинска наденичка със салата от кореноплодни. и плодове някакви

# 669
За днес тостове с шунка и кашкавал, черита, топено сиренце, мандарина и боровинки, киндер Кинг.

# 670
За днес рибени пръчици, ориз, картофени крокети, халва, багети с масло и кашкавал, солети, две парчета сладкиш с орехи и ананас, плодове.

Още малко остава до ваканцията!🙂

# 671
  • София
Долче, ще го изяде ли всичко?
Аз днес го пратих с много минимализъм в чантата- сандвич и за обяд картофи със зелен боб. Имат базар днес, та само мога да предполагам колко захар го чака.

# 672
И аз се учудвам Долчето колко много ядене слага, а като я знам нейната каква е слабушка?

# 673
Здравейте! За днес броколи със сирена, шишчета от черита с моцарела и карставица,  и кроасан с масло. Този път без снимка, че се поуспахме и нямах време да снимам Relaxed

# 674
За днес варени картофи, черита, топено сиренце, кисели краставички,луканкови салам, бретцел, банан, крекери, десертче и кроасан.

Общи условия

Активация на акаунт