Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 360
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
За днес чушки с яйце и сирене,кекс и баница с праз

# 676
За днес панирано пилешко бонфиле, печени картофи, сладки картофи и моркови, ориз, плодове, земел с масломи кашкавал, закуска с кленов сироп и орехи и бонбон.🙂

Beeps, Мими, изяжда си като цяло храната. Ако не, дояжда вкъщи. Онзи ден дала половината багета на съученичка, а преди дни и едно от парчетата пица. Но дъщеря ми не закусва вкъщи и е на училище поне до 17 ч, предпочитам да има повече храна. На 23-ти ще имат коледно тържество в класната стая и, като видях списъка как всяко дете ще носи някаква храна, отсега мисля, че няма смисъл да я пращам с храна в този ден...😄

# 677
  • София
Ооо, как обичам чушки с яйца и сирене и като цяло пържени чушки!! Айде още малко, не остана! После цялата първа седмица на януари ще пращам остатъци Simple Smile

# 678
Я ме подсетете докога точно е ваканцията...?😁🤔

# 679
  • shumen
Долсе,от 24 до 2 е ваканцията.На 3 са на училище.
За днес-за закуска-домашно изпечен козунак,за обяд-пиперка с ориз,но само ориза,че чушката не я яде,за СЗ-филия с пастет,десертче Орео.

# 680
За днес отново бретцел черита, краставици, топено сиренце, луканков салам, мандарина, боровинки, меденки, кроасан

# 681
Ох, мислех, че е малко повече ваканцията...🙄😄
За днес омлет, печени картофи, ориз, чушки Сиврия, земели с масло и луканка, Верея закуска, грозде, малини, ябълка, боровинки и 3 мечета (бонбони).🙂

Чушките Сиврия са си чист експеримент...😁

# 682
  • София
Аз сложих бял ориз със свинско, кисело мляко с мюсли и сандвич с луканка. Мандаринки и ябълка. Домързя ме да снимам, обаче съм отпуск от днес, забърквам един хляб, лягам и си пускам убийците по ID. Тъй де, и аз съм човек 😄

# 683
долче, мъка, мъка....хем кратка, хем ние поне ще я изкараме в ремонти и учене.
днес направих рулца. но им започват базарите, та предполагам ще се тъпчат със сладко до припадък.
за сметка на това 3 дена се занимаваме със сладки за базара: печене, декориране, опаковане. брадясах Wink

# 684
  • shumen
За днес-за закуска-пица,за обяд-картофи яхния,кисели краставички,за СЗ-кроасан с масло,бисквити Орео,бонбон.

# 685
Zenata, в петък ми е ясно, че едва ли ще пращам храна...
Скрит текст:
Изпращам я с един огромен пакет бисквити (26- 27 деца са в класа) или с два по-малки, че тя ще носи бисквити. Като изключим няколко деца, които ще носят салфетки, еднократни чаши и подобни, всички останали ще носят храни и напитки...Според мен, даже ще остане храна.😆😅
Ще си разменят подаръци за 10-12 лв. Аз измислих магическа чаша и допълних с няколко вида бонбони, надявам се другарче да е доволно. За "по-интересно" дъщеря ми знае само, че ще подарява на момиче, но няма представа на кое. Не особено добра идея-изненада, според мен, защото иначе можеше да имаме информация поне какво не харесва другото дете...🙂
За ваканцията- имам чувството, че е свършила, преди да е зачочнала...😐
На мен вече ми се иска да е ваканция...започвам да блокирам откъм идеи.🤣

# 686
То цялата ваканция е 2 работни дни. Другото са празници и почивни дни, през които трябва да готвим пак.
Тази седмица е на сандвичи и кифлички със сирене и кашкавал. За утре се измързеливих и взех закуска от Лидл.

# 687
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд кашкавалка,суха паста,бонбон.

# 688
За днес спагети, панирани пилешки бонфилета и панирани оризови топчета, филия с масло и луканка, царевични гофрети с ябълки, мини халва, солети и шоколадова близалка от коледния календар.🙂 Плодове ще яде вкъщи, като се прибере.☺️

# 689

Общи условия

Активация на акаунт