Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 130
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
За днес карначе, картофена салата с кисели краставички и майонеза, топено сиренце, моркови на пръчици, няколко Бейкроуза (хляба се оказа мухлясал ) ябълка, крекери , десертче и кроасан.

# 691
  • shumen
За утре-за закуска-топъл сандвич с  кашкавал,за обяд-закуска с шунка,шоколадова близалка,бонбон,за СЗ-пица.

# 692
  • София
Добро утро! Събрах кутията и пускам кепенците за тази година! Пожелавам на всяка от вас да сме здрави и семействата ни да са щастливи!

# 693
За днес пържени картофки, домашна пастърма, краставици, черита,боровинки, сурово кашу, меденки, кроасан.
Beeps  живи и здрави и весели празници на всички.

# 694
  • shumen
За утре нищо не съм слагала,че ще се черпят и ще имат и коледен базар.
Весело посрещане на празниците на всички и на 03.01.с нови сили.

# 695
Здравейте и от мен сложих му три сандвича с крема сирене и луканка, боровинки и кроасан да има, почерпката за класа, подаръка за момиче и това е за тая година. Весели празници на всички.

# 696
  • София
Честита нова година! Пожелавам здраве за нас и за децата ни и все така пълни да са кутиите ни!
Противно на очакванията- нямам много остатъци, готвеше се по малко и с мярка.

# 697
  • shumen
За много години!Аз тая седмица ще пропусна кутиите,че отново е болен.

# 698
Честита нова година! И при нас нямаше много остатъци от празниците, но и по принцип нямахме чак толкова много храна.
За днес пилешко филе, любимите мини банички с плънка яйце, извара и кисело мляко (бях ги позабравила, а са толкова лесни), краставици, парчета от шоколадов Дядо Коледа, мандарини, земел с масло и луканков салам, йогурт с мюсли...

Бях приготвила още един земел /с масло и шунка/, но реших, че храната е много и го прибрах в хладилника.☺️

# 699
За много години и от мен живи и здрави. За днес питка със сирене,филе, черита, краставици, маслини, топено сиренце, ябълка, десертче и крекери

# 700
за мнго години, живи и здрави да сте вие и семействата ви!
за днес питка /хаха/ и мандарини за дрения. другите имаме и някакви меса и кой-квото-набара. аз иам телешки кюфтета и салата от цвекло със семена. така или иначе се отровихме от ядене и пиене, та....Wink

# 701
Здравейте! За много години! Пожелавам на всички ви да сте здрави, щастливи, да обичате и да бъдете обичани! Да ни е спорна годината! Едва сега успях да сколасам да кача храната. По стечение на обстоятелствата за нас ваканцията започна седмица по-рано, та от доста време не съм ви посещавала.

За днес имаше пилешки хапки, динозавърско мезе, кашкавал и краставица.
   За утре паста болонезе, а за добавките още не съм решила.

# 702
За днес отново парче питка, черита, маслини, топено сиренце, кисели краставички, домашен суджук, банан, соленки, десертче

# 703
Това е за офиса днес Simple Smile
Сандвич с прясно сирене и домати.
Омлет с 2 яйца и 1 парче кашкавал лайт
Около 300г плодове.
За вечеря имам доматена супа с кротони Simple Smile

Лек ден

# 704
Bibikota, какво е динозавърското мезе?🙂
Днес без снимка- 4 мини триъгълни банички с извара и спанак, 2 земела с масло и луканков салам, мандарини, йогурт с мюсли и един бонбон. Мандарините са от вчера, но са още ок- класната им донесла остатъците от коледното тържество (чипсове, бисквити и др.) и децата хубаво се почерпили!🤣

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 07:47 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт