Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 129
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пилешки филета в сметана и дебел сандвич.

# 706
Вчера руло стефани, картофено пюре,палачинки със сирене и мъфин
Днес чушки с яйце и сирене,баница с праз и мъфин

# 707
Bibikota, какво е динозавърското мезе?🙂

[/quote]
Това е домашна пастърма, която злоядото човече яде само защото е " динозавърско" 😉.
 За днес има пак от него, маруля, кашкавашена запеканка и рогчета.

# 708
Bibikota, ясно.😅 Как приготвяш кашкавалената запеканка?🙂
Пак без снимка- трицветна паста с масло, два земела с масло и луканков салам, две мини банички със спанак и извара, йогурт с мюсли, част от шоколадов Дядо Коледа, мини локум и плодове (мини киви, ягода, боровинки и малини- от всичко по малко).

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 07:30 от dolce miele

# 709
За днес пак парче от питката, домашни суджук и пастърма, черита, топено сиренце , две мандарини,две бисквитки и крекери.

# 710
  • София
Оставила съм си ръцете в тая снимка, ама пусто много ми се спи. Гювеч, сандвич, кексче..

# 711
гледам масово пазаруваме в лидл Wink
днес негърско дупе и мандарини за цупльо; за ММ и мен - яйца в различен вид и салата от кореноплодни /ряпата мирише.....абе колегите ще се чудят кой си е изпуснал душата в стаята/ и плодове. за каката - тиквена супа със зеленчуци и джинджифил, мммм/.

# 712
  • София
На мен Лидл ми е далече, но ходя веднъж на два месеца и тогава съм с голямата кошница 🤣. В събота ще взема масчица от бабите на пазара, че видях рогчетата по-долу и се сетих,  че не съм правила отдавна.

# 713
За днес картофено огретен,баница с праз,добруджанки и шоколадов бонбон за десерт

# 714
За днес кетъринг меню😁- омлет (нарязан на малки квадратни парчета още в тигана, след като стегнаха яйцата), мини триъгълни банички (всяка от половин кора, като размер станаха почти като хапки🥰), парче моцарела, триъгълничета шунка, мюсли барче, солети, 2 ягоди, малко малини и боровинки (днес сложих съвсем малко количество плод, че вчера събирах от раницата размазано киви 😅)...
Приятен петък, момичета!🙂

# 715
За днес салата с моркови и ябълка,кюфтета,два пъти точено и шоколадов бонбон за десерт

# 716
За днес половин мини франзела,три пилешки филенца с топено сирене, кисели краставички, кашкавалено роле, круша, вафла и сок.

# 717
  • София
Макарони с бешамел и кайма, сиренки и сандвич.

# 718
Долче, не мога да ти дам точна рецепта, защото правя всичко на око. Рецептата я видях преди време в някоя от групите. Настъргва се кашкавал, чукват се няколко яйца, малко прясно мляко и малко брашно. По желание може да се добави пресен лук, различни подправки, маслини, гъби, или някакъв колбас. Става бързо и лесно 😉.
    За днес менюто се състои от картофени кюфтета, черита, чеснов сос и от мезето😆.

# 719
  • София
Готово!

Общи условия

Активация на акаунт