Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 378
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
..Започвам да се изчерпвам, а сме едва вторник 🙃.
Дай някакви насоки, да помагаме с идеи.  Какво не яде, особености някакви... храна за ядне на крак или...  Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:42 от Morena

# 616
За днес сандвич със земел с крема сирене, кашкавалено роле с шунка и кетчуп, краставици и черита, портокал, крекери рибки и  бисквитка холидей,сок.

# 617
За днес има паниран хек на фурна, ориз (детето в мен си поигра😅), трицветни чушки Калифорния, моркови, листенца китайско зеле, грозде, мандарини, бонбони, сандвичи с масло и кашкавал и с луканка, мини локум.🙂

# 618
  • София
Бялата риба от снощи съм сигурна, че няма да изяде, тъй че кроасани с ирландска шунка и лестър.

# 619
Какво е лестър?🙂
Скрит текст:
Като панирам хека в смес от галета и овесени трици, филенцата остават много приятни и на следващия ден. Непанирана бяла риба моята претенцийка не яде- била "бляк", но няма проблем със скумрия натюр...☺️

# 620
И ние днес сме на риба Simple Smile
З: Хамбургер с крема сирене, айсберг, кашкавал и салам,
О: сьомга котлет и задушени зеленчуци, краставица и чери домати
СЗ: мандаринки, ябълка, бонбони

# 621
  • София
Лестър е вид червено сирене, подобно на чедър. От менютата ми е видно, че не ползвам много нетрадиционни продукти, обаче на тема сирена (и вино😂) съм естет 😂

# 622
Дай някакви насоки, да помагаме с идеи.  Какво не яде, особености някакви... храна за ядне на крак или...  Simple Smile
По-лесно би ми било да изброя какво яде  🙂. Предимно картофи и ориз. Месо само пилешко или смляно, спагети, пица и мусака  👀. Трудна работа.
  И след снощното ходене по гости успях да приготвя картофени ноазети от Лидл с чеснов сос, кюфте и палачинки с банан.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 09:39 от bibikota

# 623
За днес сандвичи, баничка със спанак и меденки

# 624
За днес тостове с шунка,кашкавал и кетчуп, кисели краставички, ябълка, бисквитки орио, няколко крекера и един бонбон.

# 625

Пилешки хапки, чеснов сос и рулца от айсберг с крем сирене.

# 626
За днес спагети, наденичка, чери домати, грозде, мандарина, мюсли барче и сандвичи с багета със семена, масло, кашкавал, луканка, китайско зеле и настъргани моркови.

# 627
  • София
Онзи ден бях сложила стабилно количество храна. Имаха посещение следобяд в музей и му дадох 10 лв. за сувенир/и. Прибра се, питам какво си е купил. Един бейкър с шунка, баница със сирене и една боза 😂 Та в този ред- изобщо не съм сигурна, че му стига дневната дажба.

# 628
  • Sofia
По-лесно би ми било да изброя какво яде  🙂. Предимно картофи и ориз. Месо само пилешко или смляно, спагети, пица и мусака  👀. Трудна работа. ...
Мда... върти ги тези... ако си направиш меню, ще ти е по-лесно, ще знаеш какво следва, без да се чудиш.
Ако не виждаш подписи тук... заповядй, кутиите на щерката през годините са тук, за идеи.

# 629
За днес кашкавал на фурна, банички на тиган и меденки

Общи условия

Активация на акаунт