Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 124
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Beeps, може ли линк към рецептата за тестото, че не го намирам?😀
Аз попаднах на тази рецепта за усукан тутманик, но чакам вдъхновение.☺️ Струва ми се изключително подходящо за кутията с храна:
Скрит текст:

# 721
  • София
Рогчета само по тази рецепта правя, мъничко увеличих дозата, че моите са се разяли.

https://www.cookwithasmile.com/%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%87%D0%B5%D1 … 0%B5%D0%BD%D0%B5/

# 722
Благодаря! Аз помислих, че си ги правила по рецептата за онова универсално тесто, може ли линк и към него?🙂

# 723
  • shumen
Хайде и ние утре сме с кутиите вече.
За закуска-домашна юфка,за обяд-панирани пилешки хапки,кашкавалчета и сиренца,Киндер шоколадче,за СЗ-кренвиршка,грозде.
За мен-панирани пилешки хапки,кашкавалчета,сиренца,вафла.

# 724
За днес мини франзела разрязана на две на тостове с филе, кашкавал и кетчуп, черита, банан, крекери и две мини десертчета.

# 725
Danaeka, вече не обядва ли в стола?🙂
За днес мини "близалка" от карначе, печени картофи, земели с масло и луканков салам, ореховка, шоколад, мандарина, ягода, боровинки и малини.

Хубава и идейна седмица, момичета!🙂

# 726
Нова седмица, ново начало 😉. За днес мусака, мини кукита, черита и бутер банички.

# 727
Рогчета само по тази рецепта правя, мъничко увеличих дозата, че моите са се разяли.

https://www.cookwithasmile.com/%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%87%D0%B5%D1 … 0%B5%D0%BD%D0%B5/

о, това ми е любимата рецепта за рогчета, супер стават!
долче, добре е тутманикът, но нещо на снимките не ми изглежда добре. между другото имам една любима рецепта за питка, която е много мека и на следващите дни и ако ѝ се сложи сирене си става баш супер закуска. то реално няма особена разлика в рецептите, де.
https://privanya.blogspot.com/2022/01/blog-post.html

за днес пълнозърнест бургер с филе, кашкавал, кисела краставица и т.н. плодове; пуйка с кисело зеле.

# 728
Лазанята си дояжда синко днес

# 729
Здравейте, и ние сме на линия от днес
За днес : З: Такос питка с крема сирене, кашкавал, салама и малко зелена салата, О: Крем супа с пармезан и кебапче,салата, СЗ: банан, ябълка, шоколадче, плодова извара

# 730
За днес кашкавал на фурна,краставица, палачинки със сирене и шоколадов бонбон

# 731
Привет Simple Smile
От мен днес:
Свински карета с картофено пюре и салата от настъргани моркови:

Кремче със извара и замразени плодове - преди да го сложа в кутийката:

без снимка - ябълка и кашкавал.

# 732

За днес сандвич с шунка, кетчуп и маруля. Кашкавал не сложих, че напоследък ми го отказва. Кексчета с ябълки и мандарина.

Вчера купих лаваш от Лидл. Затопляте ли го или направо слагате продуктите за сандвич?

# 733
  • shumen
Долсе,откакто беше болен и взе да отказва храната от стола.Питах го днес да му пиша ли и беше категоричен,че не иска.
За утре-за закуска-баница,за обяд-пица,мини вафлички,за СЗ-рогче с маслини от Кауфланд,банан.

# 734
За днес бъркани яйца със сирене,пуешко филе, черита, половин мини франзела, ябълка, парче от руло,солено кексче,бонбон.

Общи условия

Активация на акаунт