Магазин Sinsay - тема 4

• 43 470
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Имаме ли код за БД или някакъв друг?
Харесах си тази блуза, не мога да разбера с ръкавите ли ще дойде? Има снимки и без тях, а по описание е с ръкави..

https://www.sinsay.com/bg/bg/oversize-bluza-s-d-l-g-r-kav-s-prin … -barbie-2751b-99x

# 376
Най-вероятно няма да дойде с ръкави - https://www.sinsay.com/bg/bg/crop-top-barbie-8014j-99x

# 377
Vivian27, тениска с къс ръкав е, имам я вече.

# 378
Подобни сайтове като https://creative-bg.net/?gclid=EAIaIQobChMIg_SBpNyg-AIVR7TVCh1Hd … AYASAAEgJTWvD_BwE са си изцяло китайска стока и не ме изненадва, ама си мислех, че магазин като Sinsay си имат някой дизайнер нещо знам ли и аз, те че са им китайски и на тях играчките и аксесоарите китайски са, но си мислех, че ги няма в Алиекспрес, но там пък какво ли няма… 😀

# 379
И модели на Зара се намират в Алиекспрес. Та по-скоро е обратното - китайците копират дизайни.

# 380
Аз отдавна бях видяла, че четките и някои други джунджурии са същите като в Али, но мислех, че дрехите не са от там.

# 381
Дрехите не са ли полски? Аз забелязвам, че са реплики на другите вериги, като  ХМ.
Детските тениски за момчета от първоюнската промоция за по 3-5 лв са супер! 100% памук, супер мекички! Heart Жалко че съм взела един размер по-големи и сега не ми се взимат нови размери на без промоция. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази ризка е много зле. Нито е бяла, нито памучна. Подобна на тези рехавите чаршафи материя, много груба на допир.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 19:31 от amy_nka

# 382
Ако видите в Али като моите сатенени маски за сън, казвайте!😃 Да си купя още едни по-евтини...а може и да са по-качествена изработка и не така набръчкани...😆 Знае ли човек...

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 03:30 от dolce miele

# 383
Ако видите а Али като моите сатенени маски за сън, казвайте!😃 Да си купя още едни по-евтини...а може и да са по-качествена изработка и не така набръчкани...😆 Знае ли човек...
В Алито има много хубави сатенени маски за сън.

# 384
Линк може ли?😃

# 385
Доколкото знам, марката Синсей е полска, но дрехите не са ли произведени в Китай? Поне на пижамата ми така пишеше, изхвърлих, защото за нищо не става. На чаршафите пише, че са произведени в Бангладеш.

# 386
Марката е полска, да. Една фирма са с Reserved и Mochito. Мисля държаха още един бранд, но не помня кой беше.
Голям конгломерат са като Индитекс (Zara).

# 387
Cropp и Housebrand са другите.

# 388

Най-добре е като пишете “sleeping mask” да си разглеждате, защото е въпрос на вкус коя на кого би се харесала Simple Smile

# 389
Мисълта ми беше, че независимо от това, че марката е полска, дрехите не ги произвеждат в Полша, а в Китай основно. Съответно, не се учудвам, че нещата от Синсей се намират на Али експресс.
Малко оффтопик, почти на всичките ми дрехи от Reserved пише, че са произведени също в Китай, някои - в Бангладеш. На дрехите ми от Mohito - производство Турция или Бангладеш. Дрехи на другите два бранда (Cropp, Housebrand) нямам, так че не знам, къде ги произвеждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт