Магазин Sinsay - тема 4

• 43 451
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Много благодаря!

# 421
Аз поръчах това на 1ви юни, но виждам, че го има още налично и е със същите размери, както показаното в горния линк
https://www.sinsay.com/bg/bg/kufar-marvel-7599m-90x?algolia_quer … d11b242f27a45cc02

# 422
И това ли беше на 28 лв намалено? Гледам, че не пише "само онлайн". Някъде из магазините не се ли виждат куфарчета?

# 423
На 1ви юни имаше 20% отстъпка на всичко. Повече от 28лв. излезна, но пак си е изгодно. Заслужава си парите, дори и 45лв да са.
Аз бях хвърлила око на това с космонавта, защото исках няколко неща да взема от серията, но се изчерпа за отрицателно време. Но не съжалявам в никакъв случай за това с Марвел, тепърва ще влиза в употреба.

# 424
  • София
Влизам да похваля детското куфарче от Синсей, с което днес пътувах. Побра се в минимума на Уизер за безплатен борден багаж (30*40*20) и вместо да нося раница или чанта, си бутах детското мини куфарче. Много удобно и практично. Освен това, пластмасата е някаква смесена с гума и е еластична на натиск, което го прави издръжливо.
Почти 50 см. им е височината. Багажът е до 40. Ако не го мерят ще мине, но не на всяко летище и всяка компания.

# 425
Влизам да похваля детското куфарче от Синсей, с което днес пътувах. Побра се в минимума на Уизер за безплатен борден багаж (30*40*20) и вместо да нося раница или чанта, си бутах детското мини куфарче. Много удобно и практично. Освен това, пластмасата е някаква смесена с гума и е еластична на натиск, което го прави издръжливо.
Почти 50 см. им е височината. Багажът е до 40. Ако не го мерят ще мине, но не на всяко летище и всяка компания.
47 см с колелцата. На гишето на летището ме накараха, естествено, да го пъхна в оная им джаджа, за мерене на куфари, щото не ми повярваха, че то е голямо колкото раница. Аз го пъхнах вертикално. Оная се увери, че е по-малко от тролейчето, което по принцип се заплаща и ме пусна. И казам "оная", защото не беше особено любезна.

# 426
  • София
Някой има ли това яке?
Много ли е късо?

# 427
А колелцата не се ли включваха също в допустимия размер?🤔

# 428
А колелцата не се ли включваха също в допустимия размер?🤔
То това е относително, според мен. Самото куфарче трябва да се побира под седалката пред теб. Тази височина е 20 см. Широчината на седалката е 40, заради железата отдолу. И 30 на дълбочина. Т.е., куфарчето се побира под седалката заради височината, а колелцата биха могли да стърчат. Или се слага обърнат вертикално и ти заема 10 санта от мястото за краката. По-интересното е, че като се качиш на самолета, никой не гледа какъв багаж си платил. Можеш да си го качиш и над главата, вместо да го сложиш под седалката пред теб. Моето ми го грабна стюарда от ръцете и го качи горе. За да може по-бързо да седнем и да потеглим.

# 429
Аз имах предвид правилата какви са, а не какво реално може да се побере под седалката.😉

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 15:51 от dolce miele

# 430
Правилата са - показваш, че се побира в джаджата и те пускат. Simple Smile

# 431
Е, благодарение на темата видимо и куфарчето marvel  е изчерпано.

# 432
Утре трябва да си взема пратката, два чифта бански, два топа и една чанта. А вече си харесах и още неща...
С колежките се бъзикаме, че от работа трябва да ни дават ваучери за Синсей, вместо за храна.

# 433
Нали видяхте днешната промоция - при поръчка за над 100 лв има 20% отстъпка (с код).

# 434
Аз пазарувах яко от Sinsay и преди да открия темата тук. Така че не мислете че всички са юруш за куфара. Аз се поинтересувах, но не ми трябва и да имаше пак нямаше да поръчам. Не всички ползват летището като градски автобус и давай на евтините куфари с идеален размер за самолета. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт