Магазин Sinsay - тема 4

• 43 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Значи по-добре 38 да поръчам за всеки случай

Здравейте! Дамските кецове отговарят ли си на номерата? Аз по принцип нося 37.

Аз също. Специално кецовете 37 на мен ми стават.
Пробвала съм от маратонките им. И двата пъти ми бяха леко малки и ги връщах.

# 481
  • Пловдив
Значи по-добре 38 да поръчам за всеки случай

Здравейте! Дамските кецове отговарят ли си на номерата? Аз по принцип нося 37.

Аз също. Специално кецовете 37 на мен ми стават.
Пробвала съм от маратонките им. И двата пъти ми бяха леко малки и ги връщах.

Aми аз заради маратонките, които ми бяха леко малки 37 номер, първия път поръчах кецове 38 и те пък ми бяха точно с един номер по-големи. Simple Smile И след това поръчах 37 и ми стават съвсем точно.
Когато ми е изгодно и важно вече поръчвам и от двата номера.

# 482
Не ви ли се кривят шефовете на тениските? Може би 90% от синсейските тениски у нас стават с крив вертикален шев след първото пране. Последно се изкуших за едни еднакви за цялото семейство, но вече няма да взимам.

# 483
  • Пловдив
Не ви ли се кривят шефовете на тениските? Може би 90% от синсейските тениски у нас стават с крив вертикален шев след първото пране. Последно се изкуших за едни еднакви за цялото семейство, но вече няма да взимам.

И при мен е така. Много примамливи им са цените, памучната им материя също много ми допадa, а съм с чувствителна кожа, цветове се запазват след многократни пранета, но кривите шевове и мен ме отказаха.

# 484
Да споделя и за моята поръчка
Късите панталони са супер. Синият анцуг е тънък. Сивия е по- дебел. Жълтият суитшърт е много лек и тънък.

Трите пижами са хубави. Анцуга е тънък. Суитшрта е по- плътен.

Плътен е този суитшърт

# 485
Не намерих тема за reserved, тук ще ви питам, нали са под една "шапка".

158/164 на reserved става ли за жена 170см, 52кг, или хс-с (зависи)? За бански става дума.

# 486
Относно покупките ми от Синсей..мога да кажа , че не съм особено очарована от дрехите...има доста криви кройки.. бях си купила дънки еластични..хубави са , но след няколко пранета започват горе в кръста да се разтеглят..и им излизат конците.

Но пък съм очарована от чорапите..не очаквах, взех ги просто ей така..нито един не ми се е свил до сега и са много приятна материя. Имам от HM ..твърди и се свиват..

# 487
Въпреки че четох много негативни коментари за чорапите, аз също съм доста доволна от тях. Много мекички ми стоят, без да спарват ине стягат.

# 488
И аз много харесвам чорапите, нищо че са изкуствени. Мекички са и не ми запарват.

# 489

Този чадър за каква възраст е? Дали става за малки деца или е повече за тийнове?

# 490
Да споделя и за моята поръчка
PeacockLove, за детенце с каква височина си взела размер 116 и как му стоят дрешките? Моето момче е към 106см и се чудя за есента 110 или 116 да му поръчвам.

# 491
И моя е някъде там. На почти 5 години е . Нищо не е пробвал още и не знам как му стоят

# 492
Този чадър за каква възраст е? Дали става за малки деца или е повече за тийнове?
Преди време взех един с надписи Барби пак прозрачен, изровен от дамското, предвиден за детето /на 6г./ Идеален е, защото не е нито голям като за възрастни, нито е малък като за дребосъци. Обаче още на първото "носене" се изкриви и отлепи едната спица. Втори път не бих взела.

# 493
Аз искам да се оплача от хавлиените кърпи за коса тип тюрбан, на второто ползване се скъса ластика, с който се захваща.

# 494
Някой има ли този комлект? Дали може да ми пусне снимка как изглежда на живо?

Общи условия

Активация на акаунт