Магазин Sinsay - тема 4

• 43 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ароматизатор е по-скоро.
В House съм забелязала дрехите да миришат. В Mango също.

# 646
Днес си взех поръчката с двете огледалца! Ами, супер щастлива съм!😍 За скромните 3,80 лв очаквах някакво малко пликченце...😅 Кръглото огледало е просто чудесно! Не знам защо на сайта е снимано само отворено и човек трябва да гадае как изглежда отвън! Но за 1,90 лв реших да рискувам и го поръчах- подобно е на другите им огледала с движещ се брокат в капачето.🙂 Правоъгълното огледало с понито (води се travel mirror) също е прекрасно, а за 1,90 лв е на безценица направо.😃 Всичко беше опаковано много добре с пластове от няразаната хартия и пликът беше със среден размер, а не мини, какъвто очаквах.🙂
Едно време, когато имаше Теранова в Мол Пловдив, майка ми заобикаляше магазина отдалече при всяка възможност!😄 Не харесва ароматизатори, които и' напомнят за ванилия, канела и подобни (има неприязън конкретно към ароматизатори и дезодоранти с такива миризми, често в магазините се усещат доста натрапчиво).

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 00:15 от dolce miele

# 647
Напоследък в доста магазини надушвам така популярният Ерба пура, който е супер траен и натрапчив.
Може дрехите да са били изложени в магазин и от там да са ги изпратили.

# 648
https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-rokla-s-izrazani-detajli-9179q-99x
Тази рокля някой има ли я? Sweat Smile
Отговаря ли си на размера, дали и умалена или оголемена?

# 649
Получих едната блузка от Хаус и не мисля, че е по-добро качество от дрехите в Синсей. Ще видим другите как ще са. Има някои много гадни подгъви, заради които се чудя дали да я върна, но може и да могат да се оправят с гладене. Не мирише на нищо. Струва 9 лв - като за тази цена може би е с адекватно качество, но пълната й цена уж е била 24 лв, което е пълен абсурд. Изглежда все едно е шита от индийци, работещи в лоши условия - ако струваше 5-6 лв, също щеше да й приляга.

# 650
Може линк за блузата да знам, дали не съм я поръчала, че пуснах наскоро една поръчка. Благодаря Heart
Според мен, качеството зависи от самата дреха, защото, както казах, якето за ММ е страхотно, особено за парите си. Не пазарувам често от House, и нямам обективен поглед, често пазарувам от Reserved/Mohito, и случвало ми се да попадна там на пълна глупост като дреха, но, може би, е било изключение, защото дрехите им са ок, като качество.

# 651
https://www.housebrand.com/bg/bg/izcistena-bluza-ot-viskoza-4346o-99x

Тази е. Много по-зле изглежда от снимката. Поръчах М и е доста широчка.

# 652
  • au bout du monde
Ще връщам цялата пратка. Нищо не ми хареса.
Поръчах куриера, но от къде да намеря товарителница, че да я лепна на плика? Rolling Eyes

# 653
Може би може да се разпечата онлайн?🤔
Ето го огледалото за 1,90 лв (4,99 лв редовна цена). Фонът под бляскавите холо брокатчета е нещо като небе с облачета. Като бижу е, много му се радвам:

Скрит текст:

# 654
И аз харесвам този вид огледала. Имам такава палитра сенки - взех си я заради начина по който изглежда Simple Smile

Сега се надявам Хаус да са забравили за другата ми поръчка. Ако нещата не са като на снимките, не ги искам.
Ако я забавят с десетина дена, отивам на семейна почивка и няма да има кой да я приеме - също ме устройва Simple Smile

# 655
А коя е палитрата със сенки?😃 Освен външния вид, огледалото е много хубаво и отвътре и оглежда добре. Чак се чудя защо на сайта на Sinsay е снимано само отворено и най-красивата част не се вижда...😅

# 656
Палитрата е Революшън, не е от Синсей. Взех я отдавна (преди около година) и сигурно вече не се предлага, но има и други подобни:

# 657
Pppqqq,твоята палитра е като нова или само си я гледаш и и' се радваш?😃 И отвътре изглежда чудесно, харесват ми цветовете.

# 658
Снимките са малко старички, бяха на телефона ми Simple Smile Но само един-два от цветовете са ползвани. Миналата година накупих доста сенки - имаше добри промоции. После и по Коледа, а и в коледните календари имаше, така че изобщо не мога да ги изразходвам... Затова тази година не съм купувала (за сега).

# 659
Май имаше и с такава опаковка на Wibo  палитра.

Общи условия

Активация на акаунт