Магазин Sinsay - тема 4

• 43 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Аз бях поръчала този и не отстъпва по нищо на Zara, H&М и подобни. Не знам как се представя след намокряне, не съм го носила, защото долнището дойде огромно. По мое мнение не отговаря на размера си.

https://www.sinsay.com/bg/bg/banski-v-dve-casti-4259k-mlc

# 346
А има ли някакви подплънки този модел?

# 347
Съвсем тънки, достатъчно, за да не прозира, малко по-късно ще го снимам. Simple Smile

# 348
Получих спалните комплекти, ще ги ползвам,  но няма да повторя.
Прозират, едната ми калъфка не е дошита, ще я оправя, ами за тази цена май толкова.
И двата са твърди на допир, повече черния, но след изпиране са по-добре, издържаха и сушилня, нищо не се сви.

# 349
  • софия
Eто как изглеждат тези подложки за хранене след първо пране.
Скрит текст:
Долу вдясно е сянка от снимането, но черният цвят стана сив на петна и тук-там станаха петна върху светлата част. Не съм впечатлена от качеството. След следващо пране може би сивото ще се уеднакви.

Изпрах и това яке. Цветът се запази, не се е пренесъл върху други дрехи в пералнята и леко се поразбрида. Иначе детето много хареса цвета и комплекта.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 09:04 от zvаnchе

# 350
Дами, при заявено връщане с куриер, мога ли вместо да го чакам на домашния адрес,  сама да занеса пратката в офис на Спиди? Как процедирате вие?

# 351
  • Стара Загора
Дами, при заявено връщане с куриер, мога ли вместо да го чакам на домашния адрес,  сама да занеса пратката в офис на Спиди? Как процедирате вие?

Може да го занесете в офис на Спиди. Няколко пъти съм процедирала така, защото не ми се чака датата, която е в сайта и не е имало проблем.

# 352
Куриера пак звъни по телефона, защото системата не му показва че сте си подали пратката в офиса, да знаете и да не се учудите. Като ви се обади просто му кажете че сте я занесли вече в офис.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 10:13 от Lale_Lili

# 353
  • София
Куриера пак звъни по телефона, защото системата не му показва че сте си подали пратката в офиса, да знаете и да не се учудите. Като ви се обади просто му кажете че сте я занесли вече в офис.
На мен никога не ми е звънял като съм занесла пратката в офис.

# 354
На мен винаги ми звъни. Включително и след дни катобсъм я занесла в офиса.
Примерно пускам заявка за куриер в четвъртък и има час чак за вторник. Аз си занасям праткта още същия ден в офиса, но куриера ми звъни отново във вторник да си търси праткатс. Не знам каква им е системата и защо не се отразява, но това ми е опита до сега с тях.

# 355
  • София
Банските ми харесват много на вид, но нямам шанс да вляза в тях.
Нагоре ХЛ ми е безкрайно малко, а надолу ми трябва М или Л.
Та, само ще си ги гледам.
Последната ми поръчка е от миналата събота и още е в статус на обработка...Предишните три за това време даже бяха пристигнали.

# 356
Благодаря, дами! Това ли е номерът на товарителницата, който трябва да кажа в Спиди?

# 357
За банските като стана въпрос, аз имам два или три комплекта от миналат година и са супер за цената си, тази година пак ще ги нося, защото не са мръднали.

# 358
Аз чакам снимка на шарения бански, хвърлила съм му око.

# 359
Моята поръчка е от неделя рано сутринта и още не са я изпратили. За първи път ми се случва да е толкова бавно.

Общи условия

Активация на акаунт