Магазин Sinsay - тема 4

• 43 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Е на Зара и Манго къде са произведени?
Всичко е в Китай и съответно Алиекспрес и Шейн.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 05:26 от Lale_Lili

# 392
Pppqqq, благодаря!🙂

# 393
Днес си взех
Чанта за кръст
Раничка
Огледало
Едни тампони за грим, няма ги снимани
Едно за рисуване нещинце
Калъфка за възгл

Доволна съм

# 394
  • София
Утре идва и моята поръчка с разкроените къси панталони. Ще докладвам.

# 395
Може ли по-детайлни снимки на огледалото?🙂
Изпрах маските ръчно- сякаш малко по-симетрични станаха като ги поопънах на нужните места...😅

# 396
Ще кача снимка утре

Имах 1 такова, доволна бях, с др картинка беше, сега бе на доса добра цена (но малката ми го счупи бързо бързо и останах без него , та това повече ще го пазя)

# 397
Може ли и приблизителни размери, че ми е трудно да си ги представя? Джобно огледалце ли е или е малко по-голямо?🙂

# 398
  • Бургас
Здравейте! Поръчвам редовно и за първи път нещо не ми пристига. От двете части на банския ми пристигна само горната част и не знам какво да правя, как да докажа, че имам липса в поръчката? Веднъж им писах по друг повод, но ми върнаха едно шаблонно писмо, т.е. имейлите явно не ги четат. По телефона дали имам шанс да се изясним?
Ето за този бански става въпрос, пише си, че е от две части: https://www.sinsay.com/bg/bg/banski-v-dve-casti-4263k-47x

# 399
Аз май им писах съобщения във Фейсбук, когато имах такъв проблем. Лошото е, че може да ви изпратят липсващата част с доставка за ваша сметка. Уговорете се предварително да е за тяхна.
И според мен е редно да изпратят неразооакован бански, а не половината. Без връщане на другата половина, грешката е в тях.

# 400
Обадете се по телефон по-добре, отзивчиви са. На мейл и месинджър обикновено пускат автоматизирани съобщения.

# 401
На вайбър отговарят - +359896320026

# 402
Аз май им писах съобщения във Фейсбук, когато имах такъв проблем. Лошото е, че може да ви изпратят липсващата част с доставка за ваша сметка. Уговорете се предварително да е за тяхна.
И според мен е редно да изпратят неразооакован бански, а не половината. Без връщане на другата половина, грешката е в тях.
Това е доста нагло, да го повторя пак.😃 Помня, че коментирахме такъв казус и преди...

# 403
Огледалото
И тампоните за грим, калъфката за възгл.

# 404
  • Пловдив
Връщали ли сте в офис на Спиди без да има товарителница в пакета? Ще ми вземат ли пратката или да не се разкарвам? Хич не ми е удобно да чакам куриер. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт