ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 776
  • 750
  •   1
Отговори
# 180

Тази година греда за мен, няма хубави череши тук....

То с тези цени на черешите тук, все едно си на диета на омари Grinning

От череши и грозде така хубаво пълнея, прекалено са сладки, не мога да спра да ги ям.

# 181
  • тук и там
Обожавам череши. Това е единственият плод, който наистина обичам. Иначе мога да мина без плодове цяла година, не ми липсват, но умирам за череши. Видях тук, но 13 евро е килограма. Та ще ги опитам, но диета на череши  няма да правя.

# 182
Аз пък съм много доволна, че напоследък започнах да се събуждам леко гладна, съответно като свърша с развозването на Тилчетата- закусвам. Blush
Вечерям рано, до към 18- 19 часа съм приключила с храната.

Май месец семейно ни е низ от празници, буквално са един след друг. След този уикенд фиестата свършва и аз като Сиска, а реално вдъхновена от една руска влогърка, която следя на приливи и отливи (тя пък трайно свали 17 кг преди година и нещо и сега често прави видеа как поддържа кг и т.н.) минавам на режим "без захар". По принцип не обичаХ сладко и почти не консумираХ, но последните години, още преди пандемията, сериозно се поотпуснах И в това отношение.

Череши обичам и се радвам, че като си се прибера за лятото в Бг  през юни, все още ще има. Но моята голяма любов са прасковите- уханни и сочни. Heart Eyes

Сиска, усмихвай се по- често! Hug

# 183
И на мен вчера времето ми се отрази зле и поотпуснах края. Странно обаче пък се теглих сутринта и бях с половин кило надолу. Надявам се днес да удържа фронта Simple Smile

# 184
Май месец и при нас са 2 именни и 5 РД.Вчера приключих яйчния фаст,днес обаче няма как да не пия,имаме голям повод.Утре воден фаст.Пих едно фрапе одеве,довечеря ще се наям с калмари и ще пия джин до насита.Както казах-поводът го изисква.

# 185
Сиска, прекрасна си! Hug

Днес се нахраних след 18 часа фаст, с дъгова пъстърва 150гр. и варен карфиол. Супер ми дойде.
И сега, разбира се, пия кафе.

Довечера ще е същото, но с печено брюселско зеле.

Edit: освен риба, вечерях натурален, кафяв басмати ориз 180гр. в сварено състояние.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 07:53 от Dez

# 186
  • София
Здравейте,
след вчерашната дискусия за закуската реших да закуся "истински":
З: кис.мляко с грахов протеин, боровинки, ягоди (по 100 гр)
О:омлет със зелена салата, ябълка
СЛ.З: ягоди
В: остатъка от скумрията, варени яйца и някаква салата планувам

Ще направя и една йога. Общо взето доста добре ми върви тази седмица храненето, мотивирана съм и доволна.
Случват ми се големи промени в личен план и постоянно съм в движение.
Хубав ден!

# 187
Кайсия, ако нямаш проблеми с КЗ, то подходяща за теб е 90-дневната диета. При нея се яде от всичко, барабар и торта. Това беше първата диета в живота ми и преди да "открия" НВ-ВМХ, беше любимата ми. За съжаление имам висока КЗ и не мога да я спазвам.
Вчера ММ донесе черен шоколад с парченца портокал и това ми беше вечерята. Като няма сладко и черният шоколад ми се услажда. Joy Ама и него трябва да изхвърля от шкафа, че прекалявам. Днес "закусих" кафе с мъничко мляко (пестеливи са в барчето), обядвах две кюфтета, парче сирене, 4 чери доматчета, 3 маслини, 1/3 краставица и около 20 гр. кашкавал. Преди час изпих едно фрапе (мляко, кафе и лед). Не знам какво ще вечерям, че аз едни планове си направя, пък то друго се получи. Rolling Eyes Доволна съм, че засега стоя далеч от сладките неща, защото те ми обръщат каруцата, винаги.

# 188
  • тук и там
Не са добра идея за мен въглехидратни диети. Аз от едни овесени ядки след това не мога да спра да ям цял ден , пък ако имам дни с въглехидрати  по режим, направо ще правя по 4000 калории на ден от шоколад и др. сладки неща ..
Фитнеса добре ми се отразава. Далече съм от желаното, но имам чувството че съм се "свила"или "прибрала", макар и  съвсем малко. Кантарът нищо хубаво не показва, но аз с него никога не съм се разбирала..
Мисля да увелича кардиото от другата седмица. Прочетох  характеристиките на женски ендоморф, отговарям на такъв тип.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 17:13 от Кайсия

# 189
  • France
Не знам дали трябва и аз да пиша моето меню. То не е много диетично.

# 190
Philomena, пиши каквото имаш нужда. Твоето не е много диетично. На някой друг е диетично, но не е много здравословно. На третия и четвъртия са диетични, но следват различни течения и разбирания за диетика. Всеки е свободен да споделя какво прави със себе си, по-отговорни трябва да сме само със съветите Hug
Аз вчера бях на:
З - кафе с мляко; грейпфрут; блокче шоколад 85%;
О и В - пилешки гърди; краставица; няколко черита с бейби моцарела;
Off the record - оризовки (50 г) за СЗ; една бира след работа.
Тренировка: тае бо
Мускулна треска: подновена

Предстои ми празнуване на погача - ще го пиша с кодово название въглехидратно зареждане и само ще ви чета Animal Pig

# 191
След като съм с МЦ от вчера, днес се качих на кантара и всичко си е както преди. Simple Smile Не че ме успокоява де, защото цифрата не ми харесва, но...каквото е.
Утре сме на празник, вероятно храненето ми няма да е ок.

# 192
За празниците с храна много отдавна реших че:

1) трябва да отида на парти след като съм яла и то доста. Да не ми е гладно и вече да ми е съвестно че съм си покрила калориите.

2) празниците не са, за да се яде а за да се видите с любими хора Simple Smile

В отнесени от вихъра, майката на Скарлет Охара я караше да яде ориз с мас ,за да не яде на партитата и да обръща внимание на хората Simple Smile

Храната няма да изчезне, вкусотиите няма да изчезнат. Когато решите че на чиста съвсест може да ги хапнете, решете го вие Simple Smile

Аз днес не се мерих, най общо защото забравих и вече бях изпила 400мл кафе с мляко.

# 193
Ели, ами не не отивам някъде, за да се наям.
Нито пък отивам като преди това съм се нахранила обилно вкъщи.
Не сме деца, за да си нямаме мярка.
Просто вероятно ще опитам неща, които обикновено не ям. В което пък не виждам нищо лошо аз лично, нито ще ме събори по някакъв начин.
Вманиачените хора по нещо винаги са ме...плашили в някаква степен.

# 194
Не е крайност или вманиачаване, но  много  отслабващи отлагат диети, защото ще имат някакъв празник, или наистина след период на ограничение отиват, за да хапнат от всичко което така и така не ядат всеки ден.

Ако можеш да се котролираш, разбира се , не е проблем, но ако караш на диета от доста време изкушението може да е много голямо Simple Smile

Влпросът е храната на едно парти да не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт