ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 43 043
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Фил,утре ще ти наснимам от картите,от които тренирам и ще ти пратя линкове разни.
Обаче,имам фитнес гуру-ръси мозък и ми пуска мотивираща музика ,накрая удари един планк за разкош ,после аз и приключваме.
Много съм гладна,фитнес гуруто пие сайдер и яде пръчки.

# 361
  • 2860 км северно от Екватора
Аз идвам да мрънкам.
Мъжа ми днес ми носи едно карамел лате от Старбъкс, и пак ми разваля плановете. То било с кокосово мляко. Остай ти тези трикове.
И аз тази седмица съм изтървала прасетата. После идва ПМС...
оплаках се.

# 362
И аз при овулация задържам вода. В ПМС - също, та като цяло половин месец съм като камила Joy

Днес станах рано. Минах през Кантарев. Отчита спад, но за сега няма да го броя. Ако го задържи до неделя - ще се похваля.

Тези от вас, които са с лактозна непоносимост ще кажат ли в какво се изразява за да си сверя часовника? 😁
Днес на обяд съм на краставици със сирене и няколко маслини. Имам чувството, че мога да изкарам цяло лято на такъв обяд 😁 За вечеря - салата с някакво месо, каквото измисли половинката.
Утре почивам, та ако намеря хубави тиквички мисля да направя една пица или руло от тях. Ако ли не - пак кюфтета, защото ги обожавам 😁

# 363
Аз идвам да мрънкам.
Мъжа ми днес ми носи едно карамел лате от Старбъкс, и пак ми разваля плановете. То било с кокосово мляко. Остай ти тези трикове.
И аз тази седмица съм изтървала прасетата. После идва ПМС...
оплаках се.

Поне се опитва Simple Smile Те наистина не разбират, освен ако не са активно диетуващи фитнесджии.
ММ и той се старае по неговия си начин, похвали ми се миналата седмица че ми е сготвил вечеря и е готвил с 1 капка олио. Файда че няма олио, като е сготвил един бидон спагети  Joy

# 364
Много ме разсмя бидонът спагети. 🤣
Аз си мълча и си ям пуканките. 😊
Ще се похваля след 2 седмици, сега започвам нова фаза. Докато бях болна не ми се ограничаваше никак.

# 365
  • Denmark
И аз при овулация задържам вода. В ПМС - също, та като цяло половин месец съм като камила Joy

Днес станах рано. Минах през Кантарев. Отчита спад, но за сега няма да го броя. Ако го задържи до неделя - ще се похваля.

Тези от вас, които са с лактозна непоносимост ще кажат ли в какво се изразява за да си сверя часовника? 😁
Днес на обяд съм на краставици със сирене и няколко маслини. Имам чувството, че мога да изкарам цяло лято на такъв обяд 😁 За вечеря - салата с някакво месо, каквото измисли половинката.
Утре почивам, та ако намеря хубави тиквички мисля да направя една пица или руло от тях. Ако ли не - пак кюфтета, защото ги обожавам 😁
На мен наскоро ми я откриха. Имах болки в червата (от преглед се установи, че е там) и постоянно болезнено подуване. Иначе в диета за отслабване не ми пречат млечните, но все пак се опитвам да ги ограничавам максимално. Трудно е.

Кантарът при мен е ок, но пък в огледалото не ме радва какво виждам. Имайки предвид, че тази година съм тренирала, за разлика от предишните няколко, не съм доволна. Продължаваме напред 😁

# 366
Аз съм на 500гр от Целта !!!
Не беше от мило и спокойно отслабване, а от бая нерви тия дни, но едно добро е че свалих малко от гоненото тегло.

Днес има много банани у нас и кашкавали. Не е най диетичната храна на света, но ако не прекалявам, може и да не е пагобно.

Купих си една умопомрачителна рокля, която за да я сложа не мога и една чаша вода да изпия, нямам и повод за нея, но ми е за назидание 😂

# 367
Изумена съм колко вода е задържало тялото ми. Снощи си прегреших с бира и мезе в достойно количество и пак съм -600гр от вчера.
За 13 дни съм махнала 4,300кг Flushed
Днес ще хапна преди обяд запеканка с броколи, картофи и месце. Забранила съм си картофите като цяло ама днес ще си позволя малко за да не ме удари 'вълчия глад' и да прегреша по-сериозно (обожавам картофи просто)😁
За вечеря май само салата ще да е, а тиквичките ще са за утре, че днес нищо не ми се прави 😁
Зарязвам хуска, защото определено не ми влияе добре и ми докарва нередовен стомах, а по принцип съм като по часовник в това отношение 🙄 Може да го слагам в смутита за да ги сгъстявам допълнително ама до там.

# 368
Много ме разсмя бидонът спагети. 🤣
Аз си мълча и си ям пуканките. 😊
Ще се похваля след 2 седмици, сега започвам нова фаза. Докато бях болна не ми се ограничаваше никак.
А пробвала ли си тези спагети, които споменах по- назад (shirataki noodles) да дадеш някоя рецептa?
Значи направих си ги за закуска, после обядвах чак в 3 следобед, това нещо просто стоеше в корема ми и това е. Такова чудо не ми се беше случвало, аз обикновено ям на всеки 3 часа като новородено Joy
В обикновените магазини и онлайн са ужасно скъпи, но в азиатските магазини са по 2 долара и нещо за голям пакет.
И да, стават и за тези, които спазват кето режими.

# 369
  • France
Днес пак съм свалила Open Mouth нищо не разбирам. Май егн-то ми играе игрички.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 18:06 от Philomena

# 370
Аз вчера пих на 3 чаши вино вечерта ,практически без вечеря🥴
Днес съм 1кг по-малко 😂, но знам че е от обезводняването от алкохола и утре ще се върне.
Пак се зарадвах,де. Не бях виждала тази цифра от мнооого време.

# 371
На морето съм на All Inclusive....Направо не ми се коментира 🐷.. Ще се оплаквам като си дойда 🤦♀

# 372
  • France
Минавам само да кажа, че лещата на Дез е супер. Kissing Heart

# 373
Днес съм 1кг по-малко 😂, но знам че е от обезводняването от алкохола и утре ще се върне.
Аз имах такива резултати,но след вечер на джин и тоник,даваш ми идея 😁

# 374
Аз имах такива резултати,но след вечер на джин и тоник,даваш ми идея 😁

🤣🤣🤣 само тая "диета" не се беше появявала в тази група. 😂

Едит: което означава, че ако имаш сериозно задържане на вода, два джин тоника и на следващата сутрин всичко ти е ок.. 😳😳😳

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 22:12 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт