ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 790
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Бира или какъвто и да е алкохол изобщо не ме блазнят. Лятото и то рядко може да изпия чаша бира и това е.
За сметка на това обожавам всякакви въглехидратни храни дори повече от сладко...и мога само това да ям 

Заковала съм на едни килограми и това е.
Психически нямам нагласата да мина на супер ограничен режим но и това ще стане.

# 241
Аз се записвам с всички въглехидрати, козунаци, кашкавалки, гевреци и прочее,
вино, червено предимно и бялото става, бира рядко, ако няма вино..
също сладоледи с неща..щоколад, бисквити карамел и прочее..

Ако заличат тези теща от лицето на земята, аз ще съм слаба за винаги Simple Smile

# 242
Мога да живея без сладко и алкохол, мен ме влече тестяното, но соленичко и джънк фууд-а.
Обожавам пица, спагети, пържени картофки, бургери, сандвичи, банички, чипсчета. Sad
Охх, пак омазах днес положението. От утре влизам пак в час.
Иначе вече 17 дни не пуша и ми се яде още повече.

# 243
Аз обичам плодове и по много.
Сирена от всички видове, кашкавал, моцарела, бри, гауда, рокфор, рикота...и до безкрай.
Това са ми изкушенията.
Днес праснах половин кило череши за обяд. Вечерята ще я мисля.

# 244
Не познах с вчерашната си прогноза. Кило надолу съм (разбирай - обратно на старта). 53.500
О - лаваш с топено сирене, филе и краставица, 200г череши;
СЗ - фрапе без захар;
В - доста вино, домати с моцарела, няколко слайса филе.
Като ти е физически и социално активен деня, било много лесно.

# 245
Днес кантарът показа 63, 000 кг., което леко ме обнадежди, близо килограм надолу. Менюто за днес е следното:
Закуска: кафе със 100 мл овесено мляко, не чувствам никакъв глад и вероятно ще хапна направо за обяд
Обяд: семпла крем супа от тиквички (тиквичка, копър, зехтин и малко лук, лека и много вкусна) с 200 гр. пилешко филе
Вечеря: като обяда
Калориите според My Fitness Pal са 1200, движението също е налице.

# 246
  • France
Тази сутрин цикълът ме изненада. Моят е супер нередовен и е в диапазон 30-35 дни. Миналия месец беше 35, този 30. Чак ахнах в тоалетната Joy Но това може би обяснява едни +400 гр тази седмица.
Последните 2 джогинга бяха супер. 9,4 км/ч средна скорост и 12,5 км/ч макс. При все, че тикам количка с 10кг бебе. Почвам да намирам предишните усещания и лекота.

# 247
Запис.
Аз съм 58 кг. https://imgur.com/a/XZQsYkL
Сега опитвам да ходя поне по 10 000 крачки няколко пъти в седмицата и се изкачвам на високо в планината когато имам време.
Целта ми е отново 53 кг както преди да родя.
Имам леко тлъстини по корема още, но през дрехи не личи особено. Имам и леко бричове и успявам да ги стопя с доста силно натискане и масажиране с олио. Но иска още доста.

# 248
Запис.
Сега опитвам да ходя поне по 10 000 крачки няколко пъти в седмицата и се изкачвам на високо в планината когато имам време.
Имам леко тлъстини по корема още, но през дрехи не личи особено. Имам и леко бричове и успявам да ги стопя с доста силно натискане и масажиране с олио. Но иска още доста.
Колко си висока?

# 249
Запис.
Колко си висока?

1, 66

# 250
  • София
Започна официално сезонът на черешите при мен! Днес съм на череши. На пазара вече са по 3 лв/кг. Хубавото е, че не са много сладки

# 251
Добро утро! Кантарът показа 63, 500 кг, усещам, че съм задържала вода, основно по глезените и пръстите на ръцете.
За днес планирам следното меню
Закуска: кафе със 100 мл. соево-овесено мляко, 100 гр. пушена сьомга
Обяд: 250 гр. пилешко филе с 10-на чери домата и чаена лъжичка зехтин, следобед ще пия още едно кафе като сутрешното
Вечеря: салата краставица, 2 варени яйца, домат и лъжичка песто, ако не ме засити, може да си направя 1 протеинов шейк (доза протеин ванилия, вода и чаена лъжичка бадемово масло)
Калории: около 1200 според My Fitness Pal.

# 252
На мен днес кантара пак мина 56кг.
Тия дни уж внимавам, но явно не стига.
Ще пробвам малко да сваля радикално калориите за 2 дена и после да влезна в някакъв нормелен режим.
Тия 2кг дето икам да сваля, станаха желязни.

# 253
  • София
Ех, колко е познато това за 2-те кила. И аз така си викам, не съм решила, не съм свалила, а ето че не се получава доста време. Знам, че последните кила са най-тегави, особено като тялото се чувства добре в тях.
Моята ахилесова пета е десерта в най-общ смисъл. Дали ще е плод, торта, чипс или нещо друго все тая, просто идеята за нещо вкусно, глезотийка....
Плана за днес:
З-кис.мляко с протеин и нектарина (вече слагам протеин и в кафето:laughing:)
О: пъстърва и салата
В: омлет и зелева салата

Много ми харесва идеята за въглех. ротация, която Дез публикува.
Смятам като се върна от почивката (Дез мисля че ще бъда при теб в Прага) да я пробвам.
Хубав ден!

# 254
Иллллл аз пробвах това с протеина в кафето, беше някаква отврат.

Иначе и моята закуска тези дни е такава, мнооооого време ме държи сита без да ми е тежко.

Общи условия

Активация на акаунт