Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Честно казано ако не беше килим бих казала-химическо.Имах аз подобна случка.Великденско каре накапано с восък..не съм го видяла и след пералнята защо пък да не го метна в сушилнята...Е капките след температурата в сушилнята станаха точно така мазни/няма восък има мазно петно/И естествено беше увито около анцуг и той омазнен така Sad .Не стана с обезмаслите,но го занесох на хим.чистене и ми го върнаха като нов-всичко се беше махнало.За съжаление не казаха как....

# 661
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честно казано ако не беше килим бих казала-химическо.Имах аз подобна случка.Великденско каре накапано с восък..не съм го видяла и след пералнята защо пък да не го метна в сушилнята...Е капките след температурата в сушилнята станаха точно така мазни/няма восък има мазно петно/И естествено беше увито около анцуг и той омазнен така Sad .Не стана с обезмаслите,но го занесох на хим.чистене и ми го върнаха като нов-всичко се беше махнало.За съжаление не казаха как....
Индустриални препарати. Simple Smile
Ние с мъжа ми, разхождахме бебето, ще ядем кебапчета. Мазнина от тях хвръкна на покривалото на бебешката количка. Полудях 😆 Прахме покривалото с Меглио, тц, не стана, но в химическото ги оправиха.

# 662
Години наред се опитвах да изчистя петна от восък върху теракот. Стояха като мазни. Бях се примирила с тях, докато един ден не си купих парочистачка. След като я подържах върху тях, те изчезнаха.

# 663
Кажете трик за почистване на вентилатор на баня, ето такъв

Опитах с мокри кърпички да достигна до мрежичката, на места се поизчисти, другаде остана. Незадоволително, общо взето.

# 664
Ние направо сваляме нашите, пръскаме с обезмаслител и мием Simple Smile
Четка за зъби няма ли да мине? Някаква малка детска? Или мокра кърпичка/плат, напоен с обезмаслител и клечка за уши?

# 665
И аз се чудя може ли да се свали, но се притеснявам да дръпна и да пробвам. Знам ли дали няма да го повредя.

# 666
Намери някъде книжка, или клипче как се сглобява/разглобява при монтаж. И ще видиш как се сваля.

От просто по-просто Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 16:46 от Черна станция

# 667
Благодаря!

Махането ми е последен вариант, ако няма как по друг начин. Ако прецакам нещо, нямам мъж под ръка да оправя след мен.

# 668
Благодаря!

Махането ми е последен вариант, ако няма как по друг начин. Ако прецакам нещо, нямам мъж под ръка да оправя след мен.

Не прави половинчати работи, изгледай клипа, няма какво да се обърка. Махни го и го измий като хората. важно е да измиеш и мрежата, не само пластмасата, а това не става на място.

# 669
Имаме подобен вентилатор в банята, бялото капаче , това над плочките дефакто се маха без проблем,  мия с Препарат за съдове или с течен сапун , зависи къде го закарам за миене  в кухнята или на място в банята(по- честия вариант) .🙂

# 670
И изчакай да изсъхне добре, преди да го сглобиш отново! Да кажа за всеки случай.

# 671
Петна от капки за нос коларгол с какво мога да третирам?

# 672
  • в сърцата на децата <3
С каквото си пожелаеш, така или иначе няма да излязат с нищо

# 673
С каквото си пожелаеш, така или иначе няма да излязат с нищо
Joy И аз така съм чувала, но все пак да питам дали някой не е открил нещо ефективно.

# 674
Колоидното сребро, което се съдържа в Коларгол прави перманентни петна, за съжаление. Но пък капките са много ефективни.

Общи условия

Активация на акаунт