Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 561
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
skk007, разказвай как постигна този ефект! Станал е като нов! Аз си постилам сега едно чаршафче, че много ми е неприятна дамаската, особено като се заседя с лаптопа...

# 481
  • Велико Търново
skk007, разказвай как постигна този ефект! Станал е като нов! Аз си постилам сега едно чаршафче, че много ми е неприятна дамаската, особено като се заседя с лаптопа...
Като нов е, наистина!
Натърках с тест, после изпрах на програма за вълна и мин обороти. Останаха ми само 2 калъфки и имаме нов диван

# 482
А теста разреди ли го, защото е доста гъст?

# 483
  • Велико Търново
Не Simple Smile една кутия ми замина за четирите калъфки, затова и не успях да мина последните две Simple Smile

# 484
  • В страната на мечтите
Каква материя е? И по-важният въпрос: от къде купи магическия Тест?

# 485
  • Велико Търново
Не съм сигурна за материята, може би нещо като напа кожа (наподобява салона на колата ми преди и затова знам термина),мека на допир с голяма якост на плата. Дебела е и доооста тежи суха, нз какво е точно, но светна буквално!
Теста е един прост зелен, от селския магазин Кооп Simple Smile

Но същия препарат не изкара петна от череши и мазни ръчички на вече веднъж прани бели тениски.
Ccvet, сърдечно благодаря за новия диван Simple Smile

# 486
Петна от червени плодове се заливат само с гореща вода и като изстине малко се търка преди пране. Без сапуни и миещи препарати. И тогава в пералнята. За боровинки, първо с лимонтузу и се търка, докато се разтвори и изчезне петното. И тогава в пералнята. За всички такива петна важи правилото, че ако веднъж мине през пералня и препарат, се фиксира окончателно.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 07:23 от 🧡 Clo 🧡

# 487
Да поразпитам за дивана и тест-а. Не образуваше ли много пяна в пералнята, така че това да затрудни работата ѝ, или това чудо не се пени толкова много? Аз съм ползвала, но на малки петна и в малко количество и проблем не е имало. Добавяше ли допълнително прах за пране?

# 488
  • Велико Търново
Не гледам пералнята докато пере, просто физически нямам това време. Може и да е имало пяна в повече, но не мога да кажа. Сложих стандартно количество течен препарат за пране и чак след края на програмата отидох пак при нея. Нямаше пяна в барабана Simple Smile

# 489
Каква материя е? И по-важният въпрос: от къде купи магическия Тест?
Ама моля ви, спрете с това: "От къде го купи?" Има го НАВСЯКЪДЕ! Аз точно от темата бях останала с впечатлението, че е най-дефицитното нещо на света, и когато го открих в обикновен квартален супермаркет реших, че съм страшна късметлийка и му се нахвърлих като тълпа на маслини по времето на соца - купих си 2 големи кутии и 1 малка. След дни обаче започнах да наблюдавам, че го има във всеки квартален супермаркет. Така че..., не правете моята грешка, дами, не се презапасявайте! 😆🌺

# 490
То, ако имаше много пяна, щеше да е и по пода. Ясно, разбрах.

# 491
Здравейте. Купих си  чанта - кремав цвят. Носена е няколко пъти и от вътрешната страна, където се търка в дрехите се е замърсила доста. Някакви идеи как да е почистя. Не е естествена кожа. Благодаря.

# 492
  • в сърцата на децата <3
Пробва ли с мокра кърпичка?

# 493
Clo го е писала, но и аз да напиша за ау ефекта за пране на петна от червени плодове. Веднага се полива с тънка струйка вряла вода, като под плата с петното слагам някаква хавлийка. И това е. Изчезва на мига.

# 494
leria, назад в темите се препоръчваше почистване с тампон, напоен с мицеларна вода. Никога не съм имала светла чанта, която да се замърсява така и нямам личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт