Не мога да си намеря мъж "като за мен", и тва е.

• 12 011
  • 246
  •   1
Отговори
# 165
Човека не е говорил така на приятелката си. Отговаряше на зевзеци като нас.
Но на вас нищо не ви пречи да се накокошините де.

# 166
Именно. Мъжът ми и зад гърба ми никога не би ме коментирал по този начин. Нивата...

# 167
Здраве да е. И за нивата трябват хора. Истински при това.

# 168
Ниво като левъл. На нивата таквиз кат твоя сладур.

# 169
Печелиш.
Човека си беше супер. Предполагам и сега след 25 години да продължава да си е същия. И да е със същата жена. Защото освен хубава беше и свястна, и земна.

# 170
  • По света и у нас
Супер дискусия се разрази и вицовете са "Муцка" Wink
Не съм търсила мъж в рейса, за съжаление тук който ползва рейса е на социални помощи, най вероятно е пияница или наркоман и са му взели нижката, т.е. не ми е в категорията въобще... честно казано мисля да дам задачка на приятелите ми да ме запознаят с техни свободни приятели и също така да се пусна по разните конференции и мероприятия от служебно естество.

Ако трябва да съм напълно честна - не са чак такива дървета Американците, стига да ги предразположиш, но ще падне търсене. То е ясно.

Знаете ли къде много лесно се намират мъже - в галериите. Винаги има по някой да те заговори и да ти даде телефон за да обсъждате картини. Освен това ако наистина реша да ида на лов, ще се запиша в Голдс джим, там е пълно с чичовци с приветливи лица. Нали водя децата на плуване, запозната съм с обстановката.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:28 от PriMadonna

# 171
А, имаме още Simple Smile

Психолози доказаха, че на света съществуват по правило петима мъже, на които си симпатична; на трима много им харесваш и поне един, който е безумно влюбен в теб. Пита се в задачата къде се крият тези девет дебила?!?

# 172
  • София
В крайна сметка, основната тема пак остана встрани. А тя е за една дама, която не може да намери мъж, като за себе си. Какъв ли може да е проблемът или къде? Акъл много... Но е сама.

Проблем няма. Тя е решила, че има проблем с намирането - иска, ама не намира, значи нещо не е наред. Вероятността да намери подходящ партньор като за себе си е малка за всеки, не само за нея. Партньорите на са модели стоки в магазина, макар че използваме такава метафора като "брачен пазар". А колкото повече човек добива опит, толкова по-малко вероятно е да си намери партньор като за себе си, защото е склонен да прави по-малко компромиси, което е разбираемо. Според мен това активно търсене на партньор прави жената да изглежда отчаяна и я кацат само неподходящи - използвачи, хитреци, кръшкачи.

# 173
"Като за мен", може да означава "човек, с който да си паснем, да се разбираме, да сме на една вълна"...
Не е задължително да означава, че пепеляшка си търси принц на бял кон.

# 174
Ау, като гледам мъжете в рейса, по-добре да си седи сама жената.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 175
  • София
Да, де, да си допадат, да са на една вълна, а това е съвсем като търсене на принца, сродната душа. Все едно насред хилядите парценца пъзел да намери точно това, което щраква на нейното. Е да,, ама в живота не се случва така с "на една вълна". На една вълна ще са за едно, но за друго няма да са на една вълна, особено с напредването на възрастта. С годините хората не стават по-сговорчиви и по-гъвкави в отношенията, а все по-закостенели, нито могат, нито искат да се променят. Така че отсрещното парченце още по-трудно ще пасне.

# 176
Това звучи като "хващам който дойде, само и само да има някой, щото то и без това всички ще станем досадни, твърдоглави дъртаци". Не съм съгласна.
Има си някакъв санитарен минимум, който трябва да се покрие, за да започнат романтичните отношения.
Щом започват, значи все пак достатъчно са се усетили и са си паснали хората. А вече дали ще изкарат заедно 1-2-10-20 години, гаранции няма.

# 177
Под една вълна нормалните хора разбират по-сериозни аспекти като семейство, деца, ипотека.
Ако някой си търси човек, с когото са на една вълна за концерти, екскурзи и меню - този някой аз например ще го пропусна. Най-малкото баш таз мотика вече я настъпих.

# 178
Ау, като гледам мъжете в рейса, по-добре да си седи сама жената.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Може пък да не се возите в един и същи рейс, откъде знаеш?

# 179
Едно време какви рейсове имаше...
Фраш, три спирки и две спирачки, и можеше да имаме нова клетка на обществото или някой шамаросан нахален гражданин.

Общи условия

Активация на акаунт