Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 118
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Deutschland
Да, различни са имената. В Германия са Elvital. Ползвала съм шампоана, балсама и маската от тази лилава серия, не са лоши. Серума не съм, имам безумно много за изхабяване.
Взех нов вид боя за коса, поне нов за мен. Ползвам десятка, сега ще се потъмня малко.

# 391
  • някъде под слънцето...
И при мен има спрейове за коса за поне 5 фризьорски салона, но отдавна не съм била в такъв възторг от  продукт зя коса.
Снощи напръсках преди лягане(спя с  прибрана на висока опашка коса) и днес се събудих с оформени живи  къдрици  с блясък , без да са смачкани  , заплетени и слепени, както се е скучвало с други доста по скъпи професионални продукти.

# 392
Да,в Англия Елсев,се нарича Елвайв,абсолютно същия продукт и серия,за това дали са с еднакво качество не мога да коментирам,ето я моята маска,имах и други продукти,но ги изхабих,серията ми харесва.

# 393
  • Пловдив
Със сигурност качеството не еднакво...и то не в наша полза.

# 394
  • София
Да,в Англия Елсев,се нарича Елвайв,абсолютно същия продукт и серия,за това дали са с еднакво качество не мога да коментирам,ето я моята маска,имах и други продукти,но ги изхабих,серията ми харесва.

Не, не са. И двете съм ползвала и Elvive няма нищо общо като качество с бг Елсев.

# 395
  • Deutschland
Мъжът ми пък харесва повече сапуните Дав, купени от България. В Германия и няма такова разнообразие, поне в ДМ. Има стандартния, този с шеа и абразивния. Аз обичам тези с кокос, смокиня, но няма.

# 396
Аз си купих от дрогерията въпросният лилав шампоан и серум. Серумът съм го ползвала 2 пъти, не е лош като за цената си от 10 лв. Косата ми бе много изстрадала и избърсана от боята и слънцето, с него беше приемлива.
И ще си позволя да ви поправя, но Лореал е френска фирма и не се чете ЕлВайв- Елвив е правилно.
Елвив означава оживявам.

# 397
  • някъде под слънцето...
Мъжът ми пък харесва повече сапуните Дав, купени от България. В Германия и няма такова разнообразие, поне в ДМ. Има стандартния, този с шеа и абразивния. Аз обичам тези с кокос, смокиня, но няма.
И при нас няма избор на душ гелове на Дав.
И на Нивеа и изобщо  от към аромати предлагането е ограничено.Изнамерих си едни теменужки на "черното лале" и само тях  ползвам напоследък.И когато открия тук "черната орхидея" на Арома си я вземам.
Не знам дали има разлика  в качеството в различните страни, но след  една ваканция  малката се върна с пърхот вече я изпращам с тукашни  шампоани и балсами .

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 18:16 от sl

# 398
  • Mediterraneo
Sl, как да няма избор на душ-гелове Дав тук?! От години ползваме марката, има изключително богат избор. В Бг определено няма тази гама, с която разполагаме тук. За качеството да не говорим.

# 399
  • Димитровград
От Ирландия имам шампоани и балсами на Елвив, нямат връзка с бг Елсев. Изобщо не е внушение, нищо за бг пазар не е хубаво. Дори тези от Турция са по-добри от българските.

# 400
  • някъде под слънцето...
Тарталета, по спокойно,  чети внимателно. Не съм казала, че няма избор душ гелове.Душ гелове да искаш .Но  на аромати няма.
То зависи и кой  какво търси.Просто душ гел, има колкото искаш, но ако имаш претенции за определен аромат става сложно.
Колко вида Дав има в Алкампо ?
А колко са в супермаркет  България?
Какви марки има?
Да си видяла  италиански(Малиция, Клео Твзори ....) или френски(Буржоа...) марки душ гелове?
Предимно испански марки или тези от испанските заводи на масмаркета.
Пълен монопол .Къде е избора?
Тази година  в България ми се кръстоса погледа от видове душ гелове.
Примерно за да си избера аромат, трябва да отида в Примор или някоя друга парфюмериийна верига.
Има еднин розов  душ гел  Cleo , което до преди 25+ години ми носеха от Италия.Явно е спрян, защото дори не намирам снимки в нета.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 09:00 от sl

# 401
  • Mediterraneo

И при нас няма избор на душ гелове на Дав.

Това коментирам.

Поне 15 аромата съм ползвала.

Не е като да няма. Останалото не го коментирам, само това ти изречение.

# 402
  • Deutschland
Този анти стрес на Дав е страхотен. Ухае невероятно

# 403
  • някъде под слънцето...
Тарталета, вкусовете са субективно нещо На един му допада едим аромат , на друг не.
Колко интересни аромати пък да имат Дав  Simple Smile
И кога и къде си виждала всички  заедно на еднони също място.
Сравни  площта на която са наредени шампоаните и балсамите с тази където са   душгеловете и боди лосионите в който и  да е супер, хипермаркет или деогерия ....

Првобладаващия избор в супер и хипер маркетите е ванилия, кокос, арган,  червени плодове  , алое и  още две три неща.

Няма лошо , на когото му харесват.
А ако не?

Не всички парфюми имат линии за душ гелове  и лосиони за тяло, които се продават извън комплекти.
На Дав  от години ползвам само конусната  ролката
 и не я сменям.Нищо друго .  е са ми сред фаворитите за останалите неща, точно защото няма избор.Нивеа също.
Италианците имат страхотни марки душ гелове, но не се внасят при нас..
Всъщност точно заради тях, започнах да ползвам душ гелове  и зарязах сапуните преди 30++  години.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 08:59 от sl

# 404
Sl, завиждам, че имате толкова разнообразни марки душ гелове в Италия.
Аз съм безкрайно отегчена от масмаркета в Бг, едни и същи глупави и досадни марки. Еднообразни дрогерийни аромати.
Напоследък само Шеа- душ гел на Бодишоп ме впечатли, но това не е дрогериен продукт.
Много ми допада и синия душ гел Тезори Д' Ориенте и донякъде е поносим и един душ- гел на Ейвън с Джинджър.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 00:00 от Mysadness123

Общи условия

Активация на акаунт