Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
И аз така "забивам" точно на душ геловете. Като ми писне от всичко, ходя до магазин за паралелен внос.

# 406
Да похваля дневен крем Alverde Q10. Имам чувството, че ми избистря тена и след него кожата ми е овлажнена и мека целия ден. Само че според мен е за нормална и суха кожа, на мазна би й дошъл тежък. Пише, че е и против бръчки за кожа над 30.
Струваше 6-7 лв. и е икономичен.

# 407
  • някъде под слънцето...
О аз не съм в Италия, само ходи понякога до там.
Тази пролет примерно  се върнах  от там  с 10 пасти за зъби от любимите ми , а не е като да няма пасти за зъби тук.
За  мое съжаление политиката на Испания е козметиката   в  супер, хипер маркети и дрогерии  да бъдат  продукти произведени тук.
Няма лошо, добре е за икономиката на страната но омръзва, зящото като цяло са еднообразни, съобразени с масовия вкус.
Понякога успявам да открия този
https://www.pharmacius.com/es/green-line-black-orchid-gel-de-duc … 400-ml-aroma.html
И си тръгвам с всички налични бутилки.
Това лято купих от България със зелената капачка и няма да повторя.
Харесвам  теменужката, карамела и още няколко от "черното лале" , което тарталета беше пуснала преди няколко страници.
Както и един пъпеш на друга испанска марка(на чееното лале  има една химична нота, която не ми допада), който  видях в Кауфланд това лято за срамната цена от 10 лв(1.30€ тук.) .
За мое  съжаление , тези които харесвам не винаги са налични(в супер  хипер маркетите  липсват, могат да св намерят само из някои парфюмерии) и като ги видя си тръгвам с цялата наличност, която  е не повече от 3 опаковки.
Отделно, че всяка верига има своя собстввна  марка козметика  и съответно тя е най богато представна в конкретния супер(хипер) маркет.
Иначе обожавам комплекти парфюм, душ фел и боди лосион....
Последно взех един забравен и низвергнат комплект душ гел и боди лосион на Лолита Лемпика  .Собственика на малката забута на парфюмерия  беше толкова щястлив, че най накрая се в отървал от него, че ми подари тестера на парфюма.

След пандемията доста парфюмерии затвориха , а деугите се насочиха към по оборотни марки и артикули.
Това лято влязох в Лили и DM   и видях толкова  маркин и продукти, които  не познавам.
Използвам случая да похваля  ампулките за очен контур на Belea.
Харесаха ми, но моите свършиха , а тук ги няма.
От Лили взех някаква маска за косопад на  неизвестна за мен марка и  един корейски серум , които ми спряха косопада на врората седмица.
Чудесно, но  откриването им тук е мисия невъзможна.
Както и на някои неща от "златната рибка" които тук липсват по специализираните магазини за професионална козметика за коса.
Просто марките не се внасят.Ако искаш., а иначе щандовете са пълни с козметика за коса, но реално няма голям избор, на нещата, които ме интересуват.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:47 от sl

# 408
  • Бургас
Закупено и изпронвано вчера.
Супер, хипер доволна.
По добро е от някои професионални продукти с подобни функции.
https://www.loreal-paris.es/elvive/hidra-hialuronico/serum-rellenador
Ползвам шампоана и балсама от серията, наистина са много добри.
Маската от серията купувам за 2-ри път, за моята коса е невероятна, аромата и се задържа дълго и ухае луксозно.Шампоана също харесах доста.

# 409
Закупено и изпронвано вчера.
Супер, хипер доволна.
По добро е от някои професионални продукти с подобни функции.
https://www.loreal-paris.es/elvive/hidra-hialuronico/serum-rellenador
Ползвам шампоана и балсама от серията, наистина са много добри.
Маската от серията купувам за 2-ри път, за моята коса е невероятна, аромата и се задържа дълго и ухае луксозно.Шампоана също харесах доста.

Заинтигувахте ме. Какъв тип са косите ви? Моята е тънка и лесно се къса.

# 410
Моята коса е с тънък косъм, на кичури съм.

# 411
  • Deutschland
Sl, кои са продуктите за косопад от Лили? Тук Лили няма, но има вероятност да ги намеря в ДМ

# 412
  • някъде под слънцето...
Sl, кои са продуктите за косопад от Лили? Тук Лили няма, но има вероятност да ги намеря в ДМ
https://shop.lillydrogerie.bg/kosopad-100ml

https://shop.lillydrogerie.bg/rz-raztezh-v-zst-na-kosata

Маската вече я свърших, лосиона имам за още един два пъти.
Успях дя открия лосиона в Амазон, маскта е мисия невъзможна тук.

А не искам да ангажирам сестра ми с моите капризи.

Купих и един серум на Белеа, за ускоряване на растежа, но още не съм стигнала до него.След корейския е се пада ред на  серума   за скалп от серията за къдици  на Лореал професионал.Горкия не успява да се вреди за използване  от пролетта  Simple Smile , все излиза нещо друго.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 17:24 от sl

# 413
  • Deutschland
Това Ривана е българско май, надали ще го открия. Doori вероятно има някъде онлайн. Благодаря.
Аз се заредих с малко пачове и балсам за устни, след като дребната тригодишна  бяс изяде последния ми

# 414
  • София/Севлиево
Тази еслевската серия с хиалурон и аз я ползвам вече повече от половин година-харесва ми,придава обем на косата ми и както каза фризьорката ми-все едно е жива.И ароматът на продуктите също ми харесва.Косата след раждането доста ми изтъня,но вече се пооправя.

# 415
  • Бургас
Обожавам душ гелове;
Всякакви!.
Искам да имам всичките,които са на пазара!
Ама няма как...
Сега се наслаждаваме на една Нивея с цветя. Много хубав аромат!

# 416
  • Deutschland
И аз така. Обожавам Дав, Нивеа, Палмолив, Плейбой, абе много са. Няма нещо ново, което да е излязло и да не съм го пробвала.

# 417
Не знам дали сте го споделяли напред в темата, но вчера си купих този серум за мазна кожа и останах много приятно изненадана. Доста добре матира лицето. Доволна съм и препоръчвам, а цената си е бомба просто.

https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-young-matirasch-serum-za-lice-30-ml

# 418
Здравейте,купих си този душ гел,ползвала съм го няколко пъти и ми харесва,плюс това е с добър състав

# 419
  • София
Взех си от хвалените капсули серум на Балеа за околоочния контур. Пише, че за оптимален ефект се намасят сутрин и вечер. Вие така ли ги ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт