Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде под слънцето...
Моите вече ги изгърмях .Нанасях ги само вечвр.
Взех за проба няколко опаковки и още ме е яд , че не взех повече.
Ама колклто и да взема все ще свършат и после няма от къде.
За сметка на това се запасих със сперея на Лореал.Взех си и маската от същата линия.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:52 от sl

# 421
Ако може да се доберете до някой от шампоаните и балсамите от тази серия, горещо препоръчвам (балсама не е кой знае какво, но шампоана е много добър). Пробвала съм този и за след това съм набелязала другия с ябълковия оцет.
Имам мазен скалп + люспи (не пърхут). Няма да говоря за сърбежа... Мия си косата 2 пъти седмично и понеже ползвам сух шампоан ми трябва нещо добре почистващо, но без да е прекалено интезивно.
П.П. Четете ревюта за различните видове и кой за какъв проблем е преди да купите.

# 422
  • При децата ми
За сметка на това се запасих със сперея на Лореал.Взех си и маската от същата линия.

За кой спрей и маска на "Лореал" иде реч?

# 423
  • София

За кой спрей и маска на "Лореал" иде реч?

Мисля, че става дума за серията на Лореал с Хуалурон на Елсев. В лилава опаковка е, хвалиха много продуктите преди няколко страници.

# 424
  • вкъщи
При мен тази серия на Лореал,с хиалурона влияе много зле. Сплесква ми къдриците,Косата ми изглежда без обем и като слама,а не с оформени къдрици. Изобщо не е за мен.

# 425
При мен тази серия на Лореал,с хиалурона влияе много зле. Сплесква ми къдриците,Косата ми изглежда без обем и като слама,а не с оформени къдрици. Изобщо не е за мен.
А каква е косата ти?
Sl, и твоята коса каква е?

# 426
  • някъде под слънцето...
Косата ми е плътна, от чуплива до къдрици, в зависимост от продуктите.
Последните години явно от възрастта и  редовното боядисване е склонна към фриз.
Не съм стигнала до маската, защото в момента върртя двата концентрата на профайфаибър , зелената и лилавата опаковка(трябва да ги свърша), а също и танинопластия в салон всеки месец.Спрея в момента ми е фаворит сред спрейовете ми.На прима виста, Профайбър, Лореал  професионел, Керастаз, Биосилк,  Макадамия, Марокан ойл, Себастиян, Инебрая. Шиа Мосчър... с две думи, не е като да нямам друг спрей  за подхранване.За блясък, къдрици рефреш  следващ ден и термо защита имам други класации с други спрейове

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 11:48 от sl

# 427
  • София/Севлиево
Моята коса е от права по-права и за мен серията на Лореал с хиалурон е супер.След раждането обаче косъмът бе почнал леко да се накъдря и бях изпаднала в шок-не искам никакви къдрици,добре че се оправи...

# 428
  • София
Аз също взех серията с хиалурон - маска и шампоан. Моята коса е къдрава със ситни къдрици и е суха по принцип. Серията е хидратираща, при мен също доста сплеска косата и обемът намаля значително. Въпреки това къдриците са оформени. Ще дам шанс още 2-3 измивания, за да си направя извод дали е моят шампоан.

# 429
Препоръчайте ми добър заздравител/база за нокти. 🙂

# 430
Заздравителите на Евелин са добри.

https://apteka.framar.bg/30038050/евелин-козметикс-лак-заздравител-за-нокти-с-диаманти-за-чупливи-и-цепещи-се-нокти

https://www.ivis.bg/заздравител-за-нокти-evelin-балсам-калций-и-колаген-sos-12-мл-p58867.html

# 431
Диамантен заздравител на SNB + Nail Revive Therapy SNB (черната терапия) Simple Smile

# 432
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От мен глас за Диамантения заздравител на SNB.

# 433
Дами, помагайте. Yum Търся очна линия за начинаещ...не мога да се спогаждам вече с моливите, все ми се размазват и мисля да пробвам с очната линия, но нямам грам опит. Ще се свикна докато се науча как да я слагам, но моля да ми препоръчате до 7-8 лв., че да не ме е яд, ако не се разберем (по възможност да я има в ДМ).
Гледам, че основно има или тип молив (с писец), или с четка, не знам кое е по-удачно.
Катрис, Есенс, GD или нещо друго - на къде да се насочвам?

# 434
Дами, помагайте. Yum Търся очна линия за начинаещ...не мога да се спогаждам вече с моливите, все ми се размазват и мисля да пробвам с очната линия, но нямам грам опит. Ще се свикна докато се науча как да я слагам, но моля да ми препоръчате до 7-8 лв., че да не ме е яд, ако не се разберем (по възможност да я има в ДМ).
Гледам, че основно има или тип молив (с писец), или с четка, не знам кое е по-удачно.
Катрис, Есенс, GD или нещо друго - на къде да се насочвам?

И аз съм начинаеща. Взех си тази:

Прецизна е и ми е удобна за ползване. Допълнително съм с доста увиснали клепачи и ми харесва, че съхне бързо.

Общи условия

Активация на акаунт