Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 85 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Гелът мирише свежо, усеща се нещо морско. Но за по-чувствителна кожа не препоръчвам. Категорично е агресивен за ежедневна употреба, аз го изразходих като скраб за тяло.
Не знам по каква причина някой би ползвал скраб всеки ден.

# 571
Гелът мирише свежо, усеща се нещо морско. Но за по-чувствителна кожа не препоръчвам. Категорично е агресивен за ежедневна употреба, аз го изразходих като скраб за тяло.
Не знам по каква причина някой би ползвал скраб всеки ден.
Ако не се лъжа, този го препоръчваха за ежедневна употреба.

# 572
  • София
Здравейте, прочетох добри мнения в темата за маската за коса с маслина на Agiva, аз съм с много гъста коса с дебел косъм и доста суха.
Та доколкото разбрах добрата формула е била в старите опаковки на които пише течно злато, но пък после една съфорумка е публикувала снимка на кутия на която пише Vege salad и отново пише, че е старата опаковка, но доколкото виждам в сайта им това е актуалната.
Та в крайна сметка, коя е новата опаковка и добра ли е маската в нея?
Аз намерих в една аптека с надпис течно злато и поръчах, но съответно получих Vege salad и отказах доставката, а хем бях написала коментар, че ако е в различна опаковка от показаната снимка се отказвам от поръчката.

# 573
  • Deutschland
Точно с надпис течно злато беше старата опаковка. Новата, тоест последната която купих лятото беше в същата опаковка, но с надпис vege Salat. Не е лоша и в новия вариант, просто малко по-рядка е консистенцията
Ето старата.

# 574
  • София
Много благодаря, точно тази опаковка беше на снимката в аптеката, а получих другата, сигурно ще я пробвам, но се ядосах, че написах коментар и въпреки това ми я пратиха, като ще е тази предпочитам да си я купя от дрогерия, вместо да давам още толкова пари за доставка.

# 575
  • Deutschland
Търсете в малки магазинчета, обикновено там се намират от старите опаковки.

# 576
kupu, пробвали ли сте тази маска:

Предлага се в DM, около 7 лв е и поне на мен много ми допада, та Ви я препоръчвам. 🙂

# 577
  • София
Благодаря, ще я погледна и нея, в момента косата ми стана много суха, започнах да я мия веднъж седмично и едвам я намокрям с вода, последно ползвам на Балеа шампоана и балсама от професионалната серия за кафява коса.
Лятото пък много ми се запарва скалпа и бързо се омазнява и ме сърби, ползвах шампоан Здраве с хума, който добре ми действаше, но явно я пресуших.

# 578
  • Ланкър, планините Овнерог
В близкия до офиса ни магазин ЦБА (София, Илинден) скоро гледах, че им се мотаят маски на Агива в горепосочената опаковка.

# 579
  • София
В близкия до офиса ни магазин ЦБА (София, Илинден) скоро гледах, че им се мотаят маски на Агива в горепосочената опаковка.

Къде точно е този магазин в ж. к  Илинден?

# 580
Мисля, че Зографски Манастир 15 се води адреса. Но пак казвам - преди около 2 седмици ги гледах, скоро не съм поглеждала към стелажа им с козметика (доста скормвн). Утре сутринта, ако не забравя, ще погледна какво е положението.

# 581
Благодаря, ще я погледна и нея, в момента косата ми стана много суха, започнах да я мия веднъж седмично и едвам я намокрям с вода, последно ползвам на Балеа шампоана и балсама от професионалната серия за кафява коса.
Лятото пък много ми се запарва скалпа и бързо се омазнява и ме сърби, ползвах шампоан Здраве с хума, който добре ми действаше, но явно я пресуших.
А трябва обратното- да се хидратира и третира с подходящ шампоан за чувствителен скалп или такъв, който е лечебен.Да се избягва да се мият дължините и да се ползва козметика за тях отделно(аз маска, балсам, термозащита, олио)

# 582
Мисля, че Зографски Манастир 15 се води адреса. Но пак казвам - преди около 2 седмици ги гледах, скоро не съм поглеждала към стелажа им с козметика (доста скормвн). Утре сутринта, ако не забравя, ще погледна какво е положението.
Ето какво има към тази сутрин (май не е баш старата, но не е и в най-новите)

# 583
  • Deutschland
Тази в розово съм в купувала от морето, ама не се спогодихме. Иначе да, старите кутии са.

# 584
  • Пловдив
Купих тая маска...https://www.natureofagiva.bg/bg/produkti/fruit-salad/grizha-za-k … sa/product/992463
Ни-що и половина.

Общи условия

Активация на акаунт