Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Аз много го харесвам този Ревиталифт, серумът също е добър, но околоочния не е впечатляващ. Чудих се преди време дали да тествам ампулите. Ако някой е пробвал почистващия гел и тоникът, моля да сподели мнение.

# 481
Момичета,препоръчайте хубав протеинов шампоан.

# 482
  • Сливен
Препоръчвам тази серия

# 483
  • Стара Загора
И аз съм много доволна от Revitalift-a.. Ползвам нощния през зимата, когато кожата ми става по-суха. Усещам я подхранена и по-изпъната.
Сега в Лили са на промоция и ще си взема за предстоящия сезон пак.
На 40 и нещо съм..и го ползвам от една- две зими. Не съм запомнила да е за над 50 години.

# 484
Аз много го харесвам този Ревиталифт, серумът също е добър, но околоочния не е впечатляващ. Чудих се преди време дали да тествам ампулите. Ако някой е пробвал почистващия гел и тоникът, моля да сподели мнение.
Серума е с ретинол и аз съм много доволна он него. За околоочен аз ползвам добър хидратиращия крем за лице. За мен пари за около чен крем са грешни пари Grinning

# 485
Серума е с ретинол и аз съм много доволна он него. За околоочен аз ползвам добър хидратиращия крем за лице. За мен пари за около чен крем са грешни пари Grinning
Не серума с ретинол, този имах предвид

# 486
Точно този не съм пробвала, но ще го прибавя към списъка.

# 487
  • Бургас
Много харесвам ето този серум на Лореал:

# 488
С кремовете им не можах да се спогодя. Иначе серумите им са чудесни. Ползвала съм и този показан по-горе.

# 489
  • Deutschland
И аз съм доволна от серумите им и от Red creme. Този, от който ми се подуха очите е

# 490

Тази серия мислих да я пробвам, но май имаше алкохол в началото.

# 491

Тази серия мислих да я пробвам, но май имаше алкохол в началото.

Аз открих серумите Hello good stuff на Essence. Имам с ниацинамид и с ХК. Вече 3ти шишенца приключвам. С много добър, изчистен състав са и цената е повече от чудесна.

# 492
Някой ползвол ли е тези нещица ?

# 493
  • София
И аз съм доволна от серумите им и от Red creme. Този, от който ми се подуха очите е

И аз не го харесвам.

# 494
  • София
Някой ползвол ли е тези нещица ?
Много обичам ампулите. 😍

Общи условия

Активация на акаунт