Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 073
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Има един спрей за текстил Elenor, турски, има с лавандула, с роза... Аз съм го купувала от Турция, но предполагам, че в турските магазини в бг може да се намери, ако не същия друга марка.

# 511
А този Elenor хубав ли е? Не е с много химичен аромат, нали?
Ще го потърся и него, ако е хубав или ще поръчам да ми донесът от Турция.
Мерси за идеите, ако се сетите за още пишете.

# 512
  • Бургас
Ами сроред мен е хубав, ползвам вече трета опаковка. Става и за дрехи / спално бельо и за въздух, в началото е силен аромата, после се нормализира. Другия вариант е да си направиш домашен спрей с вода и масло от лавандула за максимално естествен състав и аромат.

# 513
  • Бургас
Някой да се сеща за пяна за къпане?
В ДМ няма.
Имаше на Нивеа преди,на Дав май имаше,на Балеа съм имала...
От една абонаментна кутия е много хубава на Mades,но не ми се поръчва цяла кутия.
Искам някаква до 10-15 лв, много обичам тази форма на продукт за душ

# 514
Аз си правя такъв спрей сама, без никакви излишни добавки:
Купуваш си от ДМ пулветизатор и масло от лавандула, био 10 мл
Слагаш малко дестилирана вода или обикновена , преварена, слагаш 10 капчици от маслото от лавандула и пръскаш каквото пожелаеш.
Аз си освежавам стаята , възглавниците, пране.. всичко 🌷🍀🍀🍀🍀
Даже понякога в омекотителя слагам капчици лавяндула и прането ми ухае чудесно 🌿

# 515
  • София
Как смесвате маслото и водата? То не остава ли винаги отгоре на капки без да се получи хомогенна смес?

# 516
Как смесвате маслото и водата? То не остава ли винаги отгоре на капки без да се получи хомогенна смес?

Мисля, че винаги преди употреба се разклаща хубаво и тогава е окей. Аз така съм ползвала двуфазния почистващ продукт на Икаров преди време, който се състои изцяло от масло от жожоба и розова вода.

# 517
Някой знае ли трик който да крие разширените пори? Защото напоследък имам чувството, че, каквото и да сложа на лицето сякаш ги откроява? Основа за грим не ми е разрешение, тъй като почти няма такава, с която да се разбирам 🙄 поне от ниско до среден клас бюджетни...
И още нещо - как да скрия ужасен обрив на лицето? Бърз трик ми трябва....

# 518
[illlВики, зависи от обрива.Когато кожата е раздразнена е препоръчително до не я дразниш допълнително с мазилца, защото обривът може да се увеличи.
Моята кожа е супер чувствителна и го знам от личен опит. Не крия вече обриви колкото и да ми е неудобно, отивам където трябва и това е.
Това са нормални човешки ситуации.
Пръскай с хубава термална вода само за раздразнения.

# 519
От какви продукти с роза, розово масло или розова вода сте доволни? Търся продукти с хубав състав, а не главно есенция и парфюм. Кои марки, предлагащи розова вода, предпочитате?

# 520
  • София
От какви продукти с роза, розово масло или розова вода сте доволни? Търся продукти с хубав състав, а не главно есенция и парфюм. Кои марки, предлагащи розова вода, предпочитате?
Напоследък съм много доволна от продуктите на InaEssentials

# 521
+1 за Ina essentials. Ползвала съм водите от роза, лавандула, коприва и салвия. Всичко са страхотни и действително действат по предназначение.

# 522
Аз от Агива.Последно в ДМ нямаше техни продукти(флорални и мицеларни  води ) , та купих розова вода на друга марка, която ми щипе на кожата.

# 523
Момичета, я си кажете ТОП продукта за коса. Да я укротява, омекотява, изглажда, да й придава блясък..  Аз не мога да си открия чудото. Кремът на Garnier 10 в 1 ми я прави на клечки, спрей-балсамът на Nature Box пък нищо не прави (балсамът им с маслина е също ужас), масла на Maroccan Oil, Macadamia, BioSilk - омазняват ми). Крем на Tigi (въобще не прибира хвърчащи косъмчета). Ии не мога да се сетя още какви продукти съм използвала, но са десетки. Последно помня в гимназията имаше едни кристали на ейвън, веднага ми я правиха мекичка и сякаш веднага затваряха цъфтежа. Имаше и от аптеката едни кристали, слагах ги преди да си изправя косата, много бляскава я правиха, но не трябвало да ги ползвам преди топлинна обработка, че уж я пържа.

# 524
  • София
Момичета, я си кажете ТОП продукта за коса. Да я укротява, омекотява, изглажда, да й придава блясък..  Аз не мога да си открия чудото. Кремът на Garnier 10 в 1 ми я прави на клечки, спрей-балсамът на Nature Box пък нищо не прави (балсамът им с маслина е също ужас), масла на Maroccan Oil, Macadamia, BioSilk - омазняват ми). Крем на Tigi (въобще не прибира хвърчащи косъмчета). Ии не мога да се сетя още какви продукти съм използвала, но са десетки. Последно помня в гимназията имаше едни кристали на ейвън, веднага ми я правиха мекичка и сякаш веднага затваряха цъфтежа. Имаше и от аптеката едни кристали, слагах ги преди да си изправя косата, много бляскава я правиха, но не трябвало да ги ползвам преди топлинна обработка, че уж я пържа.
Олиото на Лореал
https://shop.lillydrogerie.bg/elseve-extraordinary-olio-za-vseki-tip-kosa-100-ml
Само с него косата ми изглежда пригладена, оформят ми се и къдриците.
Ползвам и спрейовете на глис - уклончив резултат.

Общи условия

Активация на акаунт