От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 906
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, не съм ползвала Габиели от близо година. Сега направих една покупка от ebay.co, като адрес посочих лондонския на Габиели, но в сайта им пише, че офисите им в Лондон не приемали онлайн поръчки. Някой би ли ми разяснил?

# 406
  • Бургас
Приемат.

# 407
Здравейте,искам да закупя нещо от Amazon.co.uk.Реших да изшплзвам за превозвач GBGG,за целта трябва да напиша ID номер преди името,но Amazon не ми разрешава да напиша цифри в това поле,написала съм си ID в адреса.Някой,който пазарува от Amazon ще се радвам да сподели мнение това проблем ли е?Благодаря.

# 408
  • Бургас
Не е проблем и моя ID е в полето за адрес. Пристигат си пратките.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 10:22 от Мария

# 409
Не е проблем, и моя ID е в полето за адрес. Пристигат си пратките.
Благодаря много!

# 410
Здравейте,знае ли някой GGBG курса последния дали ще се раздава днес?

# 411
Здравейте Simple Smile Какъв е случая на dostavki anglia?
Ползвах ги за пръв път, миналия ден ми отбелязано, че пратката е пристигнала и ни вест, ни кост от тогава. Има си клиентски номер написан.
Досега винаги съм ползвала Габиели, не съм имала проблеми. Мислих, че не приемат пратки в Англия, а явно приемат.

# 412
  • Варна
Нещо взеха да се лигавят доставки Англия сериозно напоследък.
  Пратка ми вися 20+ дни в офис в Лондон без да се вреди за курс за БГ. Обяснението е,че видите ли пратките не тръгвали по реда на получаването при тях Rage.
 Изключително неадекватно  държание на техен служител при телефонен разговор.  Разгеле тръгнала е поне според системата. Дано не само защото държах 10мин. във въздуха тоя,който ми вдигна телефона.
 Ще се местя при Габиели и аз явно след като са подновили дейност.
От Корея до Лондон пратката стигна за 5 дни и после кибик месец там - не ме устройва категорично!

# 413
Знаех си, че ще има драми тук.
В такъв случай любезните мейли няма да имат ефект и да яхвам метлата Grinning

# 414
  • Варна
aDaMaNt^ аз им влязох направо челно с коляно Grinning
В интерес на истината ги ползвам от много време и до сега такова чудо не е било.

# 415
Ох те тези даже график нямат публикуван...нали това е сайта http://www.dostavka-anglia.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0 … 1%84%D0%B8%D1%8F/

Мен ме притеснява, че никъде не ми я отбелязват пратката, че въобще е при тях...а според тракинга е получена.
На кой телефон им звъниш ти?

# 416
За краткото време, в което ползвах доставки англия редовно ми се случваше да ми липсва по някоя пратка в профила при тях. Винаги си пристигаха.

# 417
По мейл ли те уведомяват, когато пристигне?

# 418
  • Варна
aDaMaNt^    0887 566 338 централата в СФ,че нашите варненските са последната дупка на кавала. И да пращат мейл,но и по телефона ми звънят когато имам пратка.

# 419
Здравейте,
може ли някой да ми каже каква е цената за доставка от Габиели до адрес? (метод на доставка - Габиели адрес)? Офисът им в София в момента е много трудно достъпен поради голям строеж току до него и постоянно преминаване на тежка техника, камиони, самосвали, багери и какво ли не. За възможности за паркиране изобщо да не говорим. Опитах доставка със Спиди, но идва скъпичко, за съжаление. Не откривам в сайта им каква е цената на тяхната доставка, може ли някой да ми съдейства с информация, моля? и също така, дали предупреждават поне в кой ден ще идват?
Благодаря предварително! Отскоро съм им клиент и засега съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт